[ Devrim Survival Cok Yakında hiçbir Yere Gitmiyoruz ! ]

hurin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu tasarım konusu platformdaki tüm sunuculardan daha kaliteli duruyor.
Sunucu mapları biraz geliştirilmeli.
Sunucu açıldığında sunucuda olacağım ek olarak kötü yorumları kale almayıp işinize bakarsanız daha başarılı olacağınıza inanıyorum.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın üst sürümlerini tercih edin, lütfen...
Konu tasarımı uğraşmışsınız ama çok boş kalmış, sunucu hakkında felan pek bilgi yok IP adresinden başka.
Haritalarınızı çok fazla geliştirmelisiniz. Hile koruması konusunda yardımcı olabilirim, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz
Başarılar dilerim kardeşim, iyi forumlar.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın üst sürümlerini tercih edin, lütfen...
Konu tasarımı uğraşmışsınız ama çok boş kalmış, sunucu hakkında felan pek bilgi yok IP adresinden başka.
Haritalarınızı çok fazla geliştirmelisiniz. Hile koruması konusunda yardımcı olabilirim, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz
Başarılar dilerim kardeşim, iyi forumlar.
Sürümü en yakın zamanda değiştireceğim teşşekürler. O Konuyu halletmeye çalışıyorum.

Açılışa 2 dk :)

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuyu güzel sandım ama malesef okadar saçma bir orman varki hiç uğraşmamışlar bile market desen hiçbirşey yok çakma lobide düzlük bir orman resimlerde farklı oyun içi okadar ümitlendim ama
Hocam aslında haklısınız oyuna girişte drop girdi siz sadece oyun tarafına bakıyorsunuz sunucu açıldığı saniye bot atıyorlardı eksikleri tamamlıcam.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Hocam aslında haklısınız oyuna girişte drop girdi siz sadece oyun tarafına bakıyorsunuz sunucu açıldığı saniye bot atıyorlardı eksikleri tamamlıcam.
Bismillah sv yeni açıldı nası bot yiyor o.o
+ Serverin ip adresini bugün paylaşırsan çok güzel olucak (Sabırsızlıkla konuyu izliyor)

BahadirRS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bro Ben Rehber Adayı Bile Oldum Ama Survivala Giremiyorum Hesabınız Yasaklandı Diyor Ban Yedin Diyor Hile Bile Değilim Servera Giremiyorum Yardım Edin.

Anfernia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server da oldukça çok eksik var ve çok acemice hazırlanmış. Eskiden hamachi ile kurulan amatör serverlar gibi olmuş. Böyle olacağı zaten konunun kendisinden belliydi; hiç özen gösterilmemiş.

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sunucunuz ve konunuz hakkında görüşlerim ;
1-) Konunuz güzel fakat çok kafa karıştırıcı,
2-) Sunucunuzun açılışı tam bir Vasat. Sunucuya 20 Dakikada girebildim ve 5Dakika bile duramadan otomatik banlandım,
3-) Sunucunuzda plugin paketi kullanmışsınız buda bir hayli oyun içi performansı düşürüyor ( LAG ) Yapıyor,
4-) Buildleriniz güzel,
5-) 1 Saat geç açtınız sorun var diyerek ama oda yaramadı , Sunucuda sorun üstüne sorun umarım düzeltirsiniz,

Sunucunuzun Genel Durumu ( Bence ) | Geliştirilmeli | Sunucunuza Olan Puanım: 4/10