Faction mu? PvP mi?

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Nereden biliyorsun? Eklenti eklemeyi bırak, eklenti kodluyorum kardeş.

CASPER_VIA_E1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Madem eklenti kodlayıcısısın, burda bu soruyu sorman mantıksız gibime geliyor. Neyin ne olduğunu bilen birisindir diye düşünüyorum.
Neyse fazla uzatmayalım.
Tercihim : RPG

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
önce kendine şu soruyu sor "para kazanmak mi istiyorum? Yoksa sırf eğlence için pvp mı açmak istiyorum?" Aklında bunun sonucuna var.Zaten gerisi gelir. Zaten alanında uzman biriysen açacağın iki sunucunun da başarılı olacağına inanıyorum iyi forumlar :)
Teşekkürler. umut verdin kardeş :) İkisinide bir hub sunucuya yapmayı planlıyorum

Bu arada sunucu konusunda da tecrübem fazladır fakat bana gerekli olan en önemli şeyler: Özgüven ve Yaratıcılık :)

Son düzenleme:

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Yakında sunucuma bir ortak alacağım

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
(Bazılar = Ali,Kıvanç vb. ) Bazıları üzerine alınmasın ama geriye kalan tüm pvp sunucu sahipleri üzerine alınabilir, pvp sunucusu açanlar dediğim gibi bazıları hariç kolaya kaçanlardır. Faction'un da çoğu hakeza hazır paket ile açılıyor. Uğraşılmış ve emek verilmiş ise türü fark etmez istersen Towny sunucu aç yinede tutar.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
(Bazılar = Ali,Kıvanç vb. ) Bazıları üzerine alınmasın ama geriye kalan tüm pvp sunucu sahipleri üzerine alınabilir, pvp sunucusu açanlar dediğim gibi bazıları hariç kolaya kaçanlardır. Faction'un da çoğu hakeza hazır paket ile açılıyor. Uğraşılmış ve emek verilmiş ise türü fark etmez istersen Towny sunucu aç yinede tutar.
Hub sunucu en iyisi :)

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Faction güzel yaa seviyorum onu çünkü daha çok iş yapıyorsunuz mesela klan evi,klan kurma,savaş
Gerçekten keyif veriyor Faction.

Faction güzel yaa seviyorum onu çünkü daha çok iş yapıyorsunuz mesela klan evi,klan kurma,savaş
Gerçekten keyif veriyor Faction.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Faction öneririm paketi tabi kendin yapmalısın. O ise sorun.
PVP = HACKER PVP AÇMAYIN BOŞU BOŞUNA ZAMAN KAYBETMEYİN

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
PVP derttir, hile koruması gerektirir. Oyuncularla hep ilgilenmen gerekir ya da moderatör alımlarına başvurman gerekir. O moderatörleri teftiş etmen gerekir. Faction'da derttir ama biraz daha ''Ben sunucuyu kurdum size de oynaması kalmış'' türüdür. Açma derim ama ille de açacaksan ciddi anlamda kaliteli bir faction açmalısın.

@Breakthrough Alanını yesinler :aşık:

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
neden bir çılgınlık yapıp 2 oyunuda açmıyorsun hub yapıp

Resurft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerim PvP sunucusu aç özen göste, her şey kendine ait olsun. Bir Youtubere sunucuyu tanıt örneğin +5-10K arası sonra kim tutabilir ki seni?

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
PVP derttir, hile koruması gerektirir. Oyuncularla hep ilgilenmen gerekir ya da moderatör alımlarına başvurman gerekir. O moderatörleri teftiş etmen gerekir. Faction'da derttir ama biraz daha ''Ben sunucuyu kurdum size de oynaması kalmış'' türüdür. Açma derim ama ille de açacaksan ciddi anlamda kaliteli bir faction açmalısın.

@Breakthrough Alanını yesinler :aşık:
Peki siz nasıl kaliteli PvP açmayı başardınız? Hem de günde yaklaşık 30 oyuncu olan.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Peki siz nasıl kaliteli PvP açmayı başardınız? Hem de günde yaklaşık 30 oyuncu olan.
Günde 30 oyuncu değil, ortalama 50-80 arası değişiyor. 2 yılın tecrübesi diyelim, gerçekten uzun süre açık kalıp kendini geliştirmeye devam ettiğin sürece insanlar emeğini görüp karşılığını vermeye geliyor. Oyuncu dostu olmak ta önemli tabii. @GameKingTr59

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Günde 30 oyuncu değil, ortalama 50-80 arası değişiyor. 2 yılın tecrübesi diyelim, gerçekten uzun süre açık kalıp kendini geliştirmeye devam ettiğin sürece insanlar emeğini görüp karşılığını vermeye geliyor. Oyuncu dostu olmak ta önemli tabii. @GameKingTr59
Bu arada sunucunuza en son 1 ay önce girmiştim ve sunucu çok laglıydı ve portal çalışmıyordu. Sorunu düzelttinizmi?