SandyCraft Ilk Türk Prison Serveri Açılıyor V.1

xHunterK1nq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Biliyorsunuz HeroCraft Diye Bir ConCon Serverim Vardı Bir Hatadan Dolayı Sıfırlamak Zorunda Kaldık Bunun Yerine Prison Açıyorum Başlıkta Gördügünüz Gibi Ilk Türk Yazdım Belki Ilk Türk Prisonudur Çogu Kişiler Prisonu Bilmiyor Nasıl Oldugunu Ve Hiç Duymadılar Sunucuma Gelip Oynayabilirsiniz ! V.1 Sürümünde Ve Nasıl Olacagını Anlatayım Suanki Planım Şöyle : Oyuna herkes Bir Evde Veya Spawn Gibi Bir Yerde Başlıyacak Para Kazanıp Kendilerine Hapis Alacaklar Hapisin Içine Eşya Koyabilirler Kendi Marketlerini Kurabilirler Peki Amaç Ne? Şöyle Bir Şey Düşünüyorum Daha Çok Hapis Alıp Daha Iyi Eşyalar Almak Ve Hapise Kat Çıkmak şu an Sadece Spawn Tamamlandı Sayılır Yardım Için Ip Adresi: SandyCrafttr.mcnetwork.me (Pluginle Yapacagız Her Şeyi Dandik Değil :D) Skype : bilgilioyuncu105 WebSite
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- Server.pro'dan kurulmuş "beleş" bir server.
- Weebly.com'dan kurulmuş "beleş" bir websitesi.
Anlıyorum hocam.

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Server.pro'dan kurulmuş "beleş" bir server.
- Weebly.com'dan kurulmuş "beleş" bir websitesi.
Anlıyorum hocam.

Sunucuya girmeden laf yapmamanızı öneriyorum HeroCraft Concon Sunucusu bedava sunucudan olmasına rağmen 15 kişiyi gördü ve 34 adet pluginle efsane bir sunucuydu. Lütfen bilmeden konuşmayalım.

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Prison serverleini çok severim çabuk açın serveri açtığınızda konuya etiketleyin beni.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sanırım güzel bir sunucu acmayı planlıyorsunuz başarılar dilerim.
Websiteniz :/
Herhangi bir konuda yardımım dokunursa sevinirim Maddi,manevi her türlü destek verebilirim

xHunterK1nq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KONU GUNCEL YAZDIGIM GIBI HOSTING SALDIRISI OLUYOR SALDIRI BITINCE ACILACAKTIR TAKIPTE KALIN IP BURDAN PAYLAŞILACAK AYNI DEGILDIR

Son düzenleme:

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendinize bir sponsor bulup daha kaliteli şekilde açmanızı öneririm. İyi forumlar !

xHunterK1nq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR YARDIM GEREK PRISON SUNUCUSU IÇIN BUILDI IYI OLAN 3 4 KISI GELIRSE SEVINIRIRIM IYI AKŞAMLAR IP > HeroCraft.mcnetwork.me

SUNUCU DEGISIYOR RPG OLACAKTIR!

Sunucu Malesef Kapandı.