Çekirdek yerken yaptığınız fanteziler

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkileri sayıyorum

1 - Ağzımda yaklaşık 20 40 arası çekirdek biriktirip yemek ; tek tek yerken tadı gelmiyor tadı.

2 - Çekirdeği yemeyip sadece o tuzunu emmek ; çekirdeğin tuzunu yemekte ayrı bir keyif veriyor.

3 - Çekirdeği ayıklamayı üşenip ağzınıza 1 avuç çekirdek atıp yemek ; bir ara neredeyse geberiyordum be normalde çiğnedikten sonra geri tükürürdüm çok fena acıtıyordu o an aklıma porçay gelmiş ve onun bana verdiği kutsal güçle öksürdüm boğazımdan süte dönüşüp çıktı (pardon ya çekirdek kabuğuna dönüşüp çıktı eheheh)

Peki ya sizinkiler neler ?

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekirdeğin içini çıkartıp ağzımdan tabağa tükürüp(tükürüksüz) biriktirdikten sonra tabakta ki tuzlara beraber yiyorum :D

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben küçükken şöyle bir saçmalık yapardım ;
- Şimdi çekirdekleri ağzımda kırıp içlerini tek tek biriktirir bir avuç dolusu yapardım.Daha sonra onları suyun içine koyardım.Suyada birazcık tuz ekler içerdim.
Küçükken çok midesiz olduğumu biliyorum ^.^

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben küçükken şöyle bir saçmalık yapardım ;
- Şimdi çekirdekleri ağzımda kırıp içlerini tek tek biriktirir bir avuç dolusu yapardım.Daha sonra onları suyun içine koyardım.Suyada birazcık tuz ekler içerdim.
Küçükken çok midesiz olduğumu biliyorum ^.^
Papağanmısın sen ? "çekirdekleri ağzımda kırıp içlerini tek tek biriktirir" (ಠ ͟ʖಠ)

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde yakın zamanda çekirdek boğazımda kaldı ve çıkaramadık ne yaptıysak en sonunda doktora gittik :)

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eh küçükken her denileni tekrar ederdim.
Biraz papağanlık var dostum :)
Yok yani papağanlık derken sadece papağanlar çekirdeği ağzında elini kullanmadan parçalayıp kabuğundan tamamen hiç zorlanmadan ayırır benim rıfat çekirdekleri hızlı hızlı yiyor da aynı bu şekil ondan sordum.