En İyi Yeni Dizi Arayanlara En İyi Yabancı Diziler Listesi

Sizce En iyi Dizi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    16

Raskolnikov54

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • PRİSON BREAK
Hikayesi Paul Scheuring tarafından yazılmış bu efsane dizi 2005 tarihinde başlamış ve 4 sezon yaptıktan sonra bu yıl 5. sezonu çekilmiştir.Güzel aksiyon ,gerilim türünde olan bu dizi kesinlikle izlemeye değer.
  • THE WİRE
HBO tarafından yayınlanan bu diziyi David Simon yazmış ve yapımcılığını üstlenmiştir.
Şehir hayatını gerçekçi yansıtmasıyla ön plana çıkan bu dizi , her sezonda farklı yerleri konu alarak insanı bağlayan bu yapım izlemeye değer.

• WESTWORLD
1973'de aynı adla çıkan filminden uyarlama olan bu dizinin tasarımını Jonatha Nolan ve Lisa Joy üstlenmiştir.Ve HBO tarafından yayınlanmaktadır. 1.sezonu biten bu yapımın 2.sezonu merakla beklenmektedir.
  • GAME OF THRONES
Fazla söze gerek yok GOT 'u duymayan bilmeyen kalmamıştır.
  • SUİTS
2011'de USA Network'da yayınlanmaya başalanan bu dizi hukuki drama türünde olup hala devam etmektedir.
  • FARGO
Yine aynı adlı filminden uyarlanan bu yapım Noah Hawley tarafından yazılmış Kara Mizah -Suç dizisidir.2014'de yayına başlayan bu yapım hala devam etmektedir.
  • PERSON OF İNTEREST
2011 ve 2016 arasında yayınlana bu dizi Jonathan Nolan tarafından yaratılmıştır.Suç ve Gerilim türünde oan bu yapım 5 sezondur.
  • THE SOPRANOS
Yine HBO tarafından yayınlanan bu yapım 1999 ve 2007 yılları arasında 6 sezon boyunca devam etmiştir.
İtalyan mafyasını konu alan bu yapım eğer mafyayı konu alan dizileri seviyorsanız başını çeken bir yapımdır kendisi.

• BREAKİNG BAD
Vince Gilligan tarafından tasarlanmış bu dizi Kara mizah türündedir.Walter White adındaki bir kimya öğretmeni yakında ölecegini öğrenip ailesine para bırakabilmek için kara işlere girer , dizide Walter'ın başına gelen bu traji-komik olayları işlemektedir.
  • THE BİG BANG THEORY
Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış bu dizi 10 sezon olup hala devam etmektedir.
2007 'de CBS'de yayınlanmaya başlanılan bu dizi, 5 ana karakter üzerinden dönüp komedi türündedir.İzlenmesini tavsiye ederim.

Bana tavsiye edilenlerle birlikte benim kendi dizi önerilerimi birleştirip böyle bir seri oluşturdum.
Sizinde izleyip tavsiye ettikleriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz.