Emredaglier
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlar bugün sizlere Minecraft oyununda uzaya çıkma modunu tanıtacağım. Gayet uğraşılmış olan bu modla oksijen tüpünüzü dolduracak, gerekli tehçizatları yanınıza alacak ve öncelikli olarak aya gideceksiniz.Ayda topladığınız gerekli malzemeler ile başka gezegenlere yolculuk yapabileceksiniz.İster dünya isterde başka gezegenlere uzay istasyonu kurabileceksiniz.
Mod çok fazla içeriğe sahip olduğundan dolayı fazla bir şey anlatmadan direk linki vereyim size
.
Öncelikle 1.11.2 sürümünü kurmanızı öneriyorum çünkü en günceli budur ve +1 gezegen eklenmiştir(Klasik gezegenler :Ay,Mars,Astroid).
Bu mod için 3 tane dosya gereklidir.Bu dosyaları altta verdiğim linkten indirebilirsiniz.
MOD GERÇEKTEN BİLGİSAYARINIZDA FPS DÜŞÜŞÜ YAŞATABİLİR BUNUN İÇİN EN SAĞLAMI OPTİFİNE YÜKLEMEKTİR.
İşte Gezegenler:
Uzaya gideceğiniz 3 farklı roketten en gelişmişi (Shader Pack Kullanılmıştır):
Enerji toplamak için en gerekli şeyler olan güneş panelleri :
Tam tehçizatlı olursak nasıl görünürüz ?
İşte kurmuş olduğum onlarca sistemlerden biri güneş enerjisi oksijen toplayıcıya elektrik veriyor bu sayede oksijen toplayabiliyor.Topladığı oksijenleri ise oksijen depolama aletine gönderiyor.Burdan oksijen tüpü doldurucuya gidiyor.Arta kalan oksijenler ise depolanıyor.İstenilen zamanda kullanılıyor.Müthiş bir mod ve daha çok fazla sistem kurabiliyorsunuz
İşte venüs gezegenine iniş(Kalite kötü çıkmış affedin):
İşte venüs gezegeni.Çok sıcak bunun için özel bir kıyafet gerektiriyor.Şimşekler çakıyor:
Kızıl gezegen mars a iniş :
Ben ve minicik gözüken dünya:
Güneş ve Dünya (Mars gözünden):
Güneş sisteminde dolaşan astroidlere iniş :
Astroidlerle ilgili daha fazla fotoğraf çekecektim fakat aşırı kasmadan dolayı çıkmak zorunda kaldım.
Mod çok fazla içeriğe sahip olduğundan dolayı fazla bir şey anlatmadan direk linki vereyim size
Öncelikle 1.11.2 sürümünü kurmanızı öneriyorum çünkü en günceli budur ve +1 gezegen eklenmiştir(Klasik gezegenler :Ay,Mars,Astroid).
Bu mod için 3 tane dosya gereklidir.Bu dosyaları altta verdiğim linkten indirebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
MOD GERÇEKTEN BİLGİSAYARINIZDA FPS DÜŞÜŞÜ YAŞATABİLİR BUNUN İÇİN EN SAĞLAMI OPTİFİNE YÜKLEMEKTİR.
İşte Gezegenler:
Uzaya gideceğiniz 3 farklı roketten en gelişmişi (Shader Pack Kullanılmıştır):
Enerji toplamak için en gerekli şeyler olan güneş panelleri :
Tam tehçizatlı olursak nasıl görünürüz ?
İşte kurmuş olduğum onlarca sistemlerden biri güneş enerjisi oksijen toplayıcıya elektrik veriyor bu sayede oksijen toplayabiliyor.Topladığı oksijenleri ise oksijen depolama aletine gönderiyor.Burdan oksijen tüpü doldurucuya gidiyor.Arta kalan oksijenler ise depolanıyor.İstenilen zamanda kullanılıyor.Müthiş bir mod ve daha çok fazla sistem kurabiliyorsunuz
İşte venüs gezegenine iniş(Kalite kötü çıkmış affedin):
İşte venüs gezegeni.Çok sıcak bunun için özel bir kıyafet gerektiriyor.Şimşekler çakıyor:
Kızıl gezegen mars a iniş :
Ben ve minicik gözüken dünya:
Güneş ve Dünya (Mars gözünden):
Güneş sisteminde dolaşan astroidlere iniş :
Astroidlerle ilgili daha fazla fotoğraf çekecektim fakat aşırı kasmadan dolayı çıkmak zorunda kaldım.
Son düzenleme: