3 Liraya karnınızı nasıl doyurursunuz ?

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 Lirayı alır bakkaldan 10 kuruşa sakız alıp 20 kuruşa satardım.Aynı döngüyü devam ettirdikten sonra hepsiyle simit ayran alır sonra onları satar aynı döngüyü devam ettirirdim.Ardından 20 kuruşa sakız alıp 30 kuruşa satardım.Kazandığım parayla forum gamer ı satın almaya çalışır sonrada moneylerle kendime uzay mekiği alır uzaya çıkar orda bitki yetiştirip bitkiyi yerdim.Marstan taş alıp onu dünyada satar ardından simit alırdım.Simiti açık arttırmaya verir sonrada forumu kapatırdım.Simitçiden bitane simit alır yerdim doymazdım.Sonra adanaya otobüs bileti alır adanaya gidip kebap alırdım.Kebabı yerdim.Mission Completed.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Lirayı alır bakkaldan 10 kuruşa sakız alıp 20 kuruşa satardım.Aynı döngüyü devam ettirdikten sonra hepsiyle simit ayran alır sonra onları satar aynı döngüyü devam ettirirdim.Ardından 20 kuruşa sakız alıp 30 kuruşa satardım.Kazandığım parayla forum gamer ı satın almaya çalışır sonrada moneylerle kendime uzay mekiği alır uzaya çıkar orda bitki yetiştirip bitkiyi yerdim.Marstan taş alıp onu dünyada satar ardından simit alırdım.Simiti açık arttırmaya verir sonrada forumu kapatırdım.Simitçiden bitane simit alır yerdim doymazdım.Sonra adanaya otobüs bileti alır adanaya gidip kebap alırdım.Kebabı yerdim.Mission Completed.
Alkış emojisi olaydı iyidi

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 TL ile ömür boyu yaşarım
---Bütçe ----
Malzemeler :
- Miğde bulandırmicak bi ip (1 TL)
- Ekmek (1.25 TL)
Kalan : 75 Kuruş
-/-------------------\-
Karın doyurma :

Ekmeği ucundan deliyoruz ve ipi ekmeğe geçiriyoruz sonra ekmeği midemize doğru indiriyoruz ipin ucunu bırakmıyoruz ama sonra açlık hissi gidince yani karnımız doyunca ekmeği geri çekiyoruz ve acıkdıkça bu işlemi tekrarlıyoruz :) Kolay Gelsin

-\----------------------/-
Su sorunu

Bimden 35 kuruşdan 2 su alıyoruz kalan 5 kuruşla bir keloğlan sakız ondan sonra 2 suyu 2 tlye satıyoruz sonra 35 kuruşa su alıp içiyoruz
ve paramız azaldıkça alıp satıyoruz

-----
Kısaca hayatın bugunu buldum hadi eyw

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 TL ile ömür boyu yaşarım
---Bütçe ----
Malzemeler :
- Miğde bulandırmicak bi ip (1 TL)
- Ekmek (1.25 TL)
Kalan : 75 Kuruş
-/-------------------\-
Karın doyurma :

Ekmeği ucundan deliyoruz ve ipi ekmeğe geçiriyoruz sonra ekmeği midemize doğru indiriyoruz ipin ucunu bırakmıyoruz ama sonra açlık hissi gidince yani karnımız doyunca ekmeği geri çekiyoruz ve acıkdıkça bu işlemi tekrarlıyoruz :) Kolay Gelsin

-\----------------------/-
Su sorunu

Bimden 35 kuruşdan 2 su alıyoruz kalan 5 kuruşla bir keloğlan sakız ondan sonra 2 suyu 2 tlye satıyoruz sonra 35 kuruşa su alıp içiyoruz
ve paramız azaldıkça alıp satıyoruz

-----
Kısaca hayatın bugunu buldum hadi eyw
*
Nasıl bir subliminal verdin ekmek konusunda vay be

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
3 TL ye işportacılık yaparım. Kim bilik belki Koçlar gibi sonra bakkal açar sonra zengin olurum :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
2 Liraya bulabilirsen süt al. 1 lira ile de 2 tane rondo al. Tasa rondoları koy üzerine de süt dök. Afiyet olsun.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yazıldı mı bilmiyorum yorumları okumadım da:

1 lira ile 25 kuruşa su (satan yerler var) ve 50 kuruşa da kraker tarzı bir şey alıp güne başlıyoruz. 25 kuruşluk para üstünü 5 kuruş halinde almanız gerek.

Bir karton parçası bulun. 5 tane 5 kuruşu gelişigüzel önünüze dağıtın ve uğrak bir köşe başında bekleyin. (Tercihen cami önleri.) O 5 kuruşlar bizim sahne dekorumuz olacak. Kimseye sözlü yalvarmasanız bile o bozukluklar insanları size az da olsa para vermeye itecektir. Öğleden sonraya kadar yaklaşık 5 tl geçecek elinize. Şimdi 7 liranız var. 5 tlye bir çorba içtikten sonra yanınıza fazladan ekmek ve peçete alın. Ekmeği atıştırırsınız, peçeteleri de paket lastiğiyle paketleyip satabilirsiniz. (Lastik lazım işte.) Akşama doğru 5 tl daha kazandığınızı düşünürsek elinizde yeniden 7 tl oluyor.

Bence asıl soru "3 liraya karınızı nasıl doyurursunuz" olmalıydı.