PasaNW.batihost.com | Biz Kapanana Kadar En İyisi BİZİZ ! | Petler | Vip Çekilişi | Hergün Event

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

• Biz , yeni nesil faction oyuncularını eğlendirmek amacıyla kurulan bir şirketiz.
  • Biz , hakkı gözeten , haksızlığı önleyen ve adaleti bulunan bir şirketiz.
  • Pet Sistemi / Kendi Yapımımız Banka Skripti / TabelaEnch / Rütbeli gelişmiş bir Faction sunucusuyuz.

• IP : PasaNW.batihost.com
  • RAM : 6 GB
  • SLOT: 200 Kişi
  • Lag : Yoktur
  • Hosting : Batihost
  • Kapanma Riski : Yoktur

WARPLAR

DAHA FAZLASI İÇİN SUNUCUMUZA BEKLİYORUZ.^^
IP : PasaNW.Batihost.com

Yenilikler (31.07.2017 saat 15:33)
Warp kasa açıldı. (Tamamlandı)
Petler sizin gibi ışınlanabiliyor. (Tamamlandı)

Günlük kasa yapılıyor. (Yapım Aşamasında) %70

Son düzenleme:

BlackJojuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Maplarınız Alıntı Konu Düzeni Geliştirile Bilir İyi Yerlere Gelebilmeniz Dileğiyle İyi Formlar.

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapları pek beğenmedim..Normal faciton olduğunu düşünüyorum pet dışında bi değişiklik yok..
Pet komudu bozuk/yok iddianız çok büyük 'en iyisi biziz' oysaki dğeişiklik bile yok
Açıkcası server boş diyebilirim.Bol şans

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapları pek beğenmedim..Normal faciton olduğunu düşünüyorum pet dışında bi değişiklik yok..
Pet komudu bozuk/yok iddianız çok büyük 'en iyisi biziz' oysaki dğeişiklik bile yok
Açıkcası server boş diyebilirim.Bol şans
Pet komutu sorunsuz çalışıyor beyfendi. Problem sizde.

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lag yok ve kapanma riski yok demeniz çok saçma olmuş. Ayrıyetten alıntı maplerinizi düzeltmenizi öneririm. Başarılar !

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maplar alıntı degil böyle birsey diyerek prestij kaybına neden oluyorsunuz bu map bizim hostingimizin mapıdır her warpta kendi buildlerimiz vardır bilmeden yargılamayın yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar ..

+10 kişide vip çekilişi olacaktır... UP

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın, ancak harita tam olarak batıhost firmasının, ücretsiz bir şekilde satılan sunuculardaki hazır haritasıdır. Tüm warplar alıntı'dır. Burada, insanları kandırmaya gerek yok, batıhost kullanmasam warpların alıntı olacağını anlamamazdım tek alıntı olmayan warp Vip hammadde , hammadde ve event onun dışındaki pet sistemi v.b batıhost firmasının hazır olarak sunduğu haritaya aittir.

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın, ancak harita tam olarak batıhost firmasının, ücretsiz bir şekilde satılan sunuculardaki hazır haritasıdır. Tüm warplar alıntı'dır. Burada, insanları kandırmaya gerek yok, batıhost kullanmasam warpların alıntı olacağını anlamamazdım tek alıntı olmayan warp Vip hammadde , hammadde ve event onun dışındaki pet sistemi v.b batıhost firmasının hazır olarak sunduğu haritaya aittir.
Sadece spawn ve market alıntı beyfendi , diğer tüm warplar alnımızın akıyla yapıldı

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz 2 gün önce acıldı batihost bizim hosting imizin onların buildleri de var bizimde var batihost host umuz para verip alıyoruz buna alıntı denmez

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz 2 gün önce acıldı batihost bizim hosting imizin onların buildleri de var bizimde var batihost host umuz para verip alıyoruz buna alıntı denmez

Para veriyosun diye her şey hazır mı olucak sanıyosun ?
Emek verilmeyen sunucu tutulmaz her şey parayla değil.