: her biri için demek for daBu arada java da "(x : x)" ne anlama geliyor hala anlamış değilim
CASPER_VIA_E1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani? Bütün seçilen şeyler için anlamındamı? [emoji1]: her biri için demek for da
for (Player p : Bukkit.getOnlinePlayers()) demek oyundaki tüm online oyuncuları tara onu "p" yap be aşağıdaki işlemi yaptır sonra diğer oyuncuya geç aşağdaki işlemi yaptır bunun gibiNasıl yani? Bütün seçilen şeyler için anlamındamı? [emoji1]
Sağol. Daha bazı şeylerde yeniyimfor (Player p : Bukkit.getOnlinePlayers()) demek oyundaki tüm online oyuncuları tara onu "p" yap be aşağıdaki işlemi yaptır sonra diğer oyuncuya geç aşağdaki işlemi yaptır bunun gibi
for u bilmiyorsan baya yenisin demektir önce java öğren sonra bukkit e geçSağol. Daha bazı şeylerde yeniyim
bukkit teki "Player" ama bungee ninBu arada ProxiedPlayer ne bunu da açıklayabilir misin?
For u biliyorum fakat ":" işaretini tam olarak bilmiyordumfor u bilmiyorsan baya yenisin demektir önce java öğren sonra bukkit e geç
o iyi bende ondan öğrendim 60 a kadar gelince bıraktım gerisi ilgilendirmiyorduJavayı sen nasıl ve nereden öğrendin
Ben sina5an diye birisi var onu izleyerek öğreyorum.
Ben en son 20 lerdeydimo iyi bende ondan öğrendim 60 a kadar gelince bıraktım gerisi ilgilendirmiyordu
yeter oraya gelmen basit şeyleri biliyorsan direk kafanda güzel bi proje kur uzun soluklu bişi onu yaparken her şeyi öğrenirsinBen en son 20 lerdeydim
Aklımda daha güzel projeler var fakat daha da öğrenmem gerekiyor işte.yeter oraya gelmen basit şeyleri biliyorsan direk kafanda güzel bi proje kur uzun soluklu bişi onu yaparken her şeyi öğrenirsin
sen o projeye başla onları yaparken araştırma yaparak yap her şeyi öğrenirsin herkese her takıldığın yerde soru sor ve sürekli öğrenme amacı gütAklımda daha güzel projeler var fakat daha da öğrenmem gerekiyor işte.