bakkala ekmek almaya gidiyorsunuz ve

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
karşınızda bu var, hırlayarak ve dişlerini göstererek size bakıyor. Napardınız?

Ben olsam üstümü çıkarıp önüne atar ve son hız oradan kaçardım.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
öyle bi durumda %100 bisikletli olurum ve bi köpekten koşarak yada bisikletle kaçamazsın, kendimi savunmaya çalışırım muhtemelen yada çığırırım sesimden korkup kaçar, bence kaçar yani insan sesi şiddetli :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tipi değişik arkadaştan gözlerimi kaçırıp sakince çekilirim. Sonra mahalleyi topla falan ....

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Hayvanlarda korku faktörü vardır.
Sizden cüsse olarak küçüklerse aslında saldırmazlar.
Siz korktuğunuzu belli ederseniz hayvan bunu anlar ve sizi alt edebileceğini düşünür.
Bu yüzden de saldırma psikolojisine bürünür.
Gözünüzü ayırmadan sakin bir şekilde 1.5 metre yakınından,yürürseniz geçer gidersiniz.

Geçen gece 2 gibi dışarıda dolanıyorum.Evlerden biri pitbull'unu salmış.Hayvan bahçeden çıkmış bi şekilde.
Ağzımda sigara ilerliyorum,oda yolun karşısından benim gittiğim yönün tersine doğru gidiyo.
Yani ya ben yol değiştirecem, yada mutlaka karşılaşıcaz.
Ama pitbull da pitbull hani.Belli hayvanı çalıştırmışlar, kapsa beni parçalar.
O yolun karşısından bana doğu geliyor,bende ona doğru gidiyorum.
Yol toplasan 2.5 metre genişliğinde.
Aramızdaki mesafe 6-7 metre kadar olduğunda hayvan durdu.
Bana doğru dik dik bakıyo.Hırlıyo muydu bilmiyorum kulaklık vardı ama hiç de tekin bakmıyodu hani.
Sol bacağımı tekme atmak için hazırlayıp, sakin sakin yürümeye başladım.
Sakin olduğuma bakmayın adrenalin bastı damarlarımı.Hani dizlerimin bağı çözüldü.
Aradaki mesafe 3 metre felan olunca hayvan da anladı onunla bi derdimin olmadığını, karşı yoldan sakince yürüdü geçti.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Siz korktuğunuzu belli ederseniz hayvan bunu anlar ve sizi alt edebileceğini düşünür.
Gözünüzü ayırmadan sakin bir şekilde 1.5 metre yakınından,yürürseniz geçer gidersiniz.

Geçen gece 2 gibi dışarıda dolanıyorum.Evlerden biri pitbull'unu salmış.Hayvan bahçeden çıkmış bi şekilde.
Ağzımda sigara ilerliyorum,oda yolun karşısından benim gittiğim yönün tersine doğru gidiyo.
O yolun karşısından bana doğu geliyor,bende ona doğru geliyorum.
Bana doğru dik dik bakıyo.Hırlıyo muydu bilmiyorum kulaklık vardı ama hiç de tekin bakmıyodu hani.
Sakin olduğuma bakmayın adrenalin bastı damarlarımı.Hani dizlerimin bağı çözüldü.
Aradaki mesafe 3 metre felan olunca hayvan da anladı onunla bi derdimin olmadığını, karşı yoldan sakince yürüdü geçti.
Resimdeki arkadaş fazlasıyla aç yanlız sanmıyorum bırakıcağını

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

O yolun karşısından bana doğu geliyor,bende ona doğru gidiyorum.
emek vermişsin şuku :D
Bizim burada da 2 tane köpek var sabahları geçerken havlıyorlar artık saldırırlarsa öyle yaparım.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ben haklıyım dalıcak o
Bizim insan tirreklerimiz her insana durduk yere saldırsalar bile hayvanlar bunu yapmaz.
Alacakları zararı,başarı olasıklarını düşünerek saldırırlar.
Ayrıca yapacakları ilk saldırının kesinlikle ölüm getirdiğinden emin olmak isterler.
Sen uzun boylu bi canlısın,seni en fazla kolundan yada bacağından kapabilir.
Bu yüzden korkmazsan saldırmaz.
Fakat ayakların kıçına vura vura kaçmaya başlarsan, sırtına atlayıp seni devirir.
Sonrada gırtlağına yapışıp senden kovalkebap yapar.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
ben onu bunu bilmem dayımın kırma kangal bi kovaladı beni arabanın tavanına zor kaçtım kimsede yoktu ortalıkta yengem geldi köpeği kovaladı indim arabadan tam motoruma binem tekrar geldi köpek baktım ısıracak gibi koşuyor tekme atacakken paçamdan tuttu o günden beri köpeklere korkuyla yaklaşıyom

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
ben onu bunu bilmem dayımın kırma kangal bi kovaladı beni arabanın tavanına zor kaçtım kimsede yoktu ortalıkta yengem geldi köpeği kovaladı indim arabadan tam motoruma binem tekrar geldi köpek baktım ısıracak gibi koşuyor tekme atacakken paçamdan tuttu o günden beri köpeklere korkuyla yaklaşıyom
İşte o yüzden pallmall içiyosun.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Avlanan hayvanlarda ilk olarak avının boynuna atlama içgüdüsü vardır. Orayı ısırırlar ve avlarını boğarak öldürürler. Boynunuzu koruyun öncelikle. Elinize sopa vs. bir şey alın, hareketlerini iyi gözlemleyin.

Altına yaparak yardırmak. Kalan %1 de hayvan tarafından öldürülüyor.
Şu hayvana köpek bile diyen çıkmış ya la

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bu arada resimdeki hayvanı biraz araştırdım, türü Siyah Kurt.
Yani şehre ineceğini pek sanmıyorum.
Cüsse anlamında (2 ayak üstüne kalkınca) sizden daha büyük.
Bu yüzden içgüdüsü gereği saldıracaktır.
Açsa saldırır bu yüzden karşınıza çıktığında en iyi şey mesafe varsa yolunuzu değiştirmektir.
Mesafe orta halliyse de en yakın binanın içine girip kapıyı kapatmayı deneyebilirsiniz.