zaten arkadaş gelecekteki planları için kendini geliştirmeye çalışmış öyle Minecraft Türk Factions piyasasına girme amacı yok anladığım kadarıyla, büyük ihtimal de ilk deneyimi. Öyle eleştiri moduna falan gerek yok.<Elestiri Modu>
Öncelikle sunucuyu pek beğenmedim. Yetersiz.
- Sunucuda lapis var. Artık şu mağaradan çıkın.
- Konu tasarımı kötü.
- Grafikler yetersiz.
- Web sitesi göremedim konuda.
- Fazlasıyla imla hatası var.
- Sunucunun her bilgisi var, bellek (RAM) yok.
- Skor tablosu düzensiz.
+ Mimariler güzel.
? 3D drop'u eklenti ile mi textureler ile mi yaptınız? Ona göre onu da eleştireceğim.
</Elestiri Modu>
Başarılar.
İyi Forumlar
Edit: Bu arada Lapis sevenlere geri kafalı derseniz geri kafalılık (ezme amacım yok estağfurullah) yapmış olursunuz. Ne de olsa zevk meselesidir ve zevkler tartışılmaz.
Önceki mesajda serveri savunduğum için özür dilerim. Tövbe bir daha böyle servere girmem. 4 tane bug buldum ve 2 yetkili de aktif olmasına rağmen bugları yazıyorum yazıyorum düzeltmiyorlar. Aynı bugu bu mesajdan tam 1 gün önce biri yazmış gene düzeltilmemiş.
Bug1: Sunucuda rütbeler /chest açamıyor.
Bug2: Lapiste lapis satma yeriyle /sell farklı para veriyor (aynı miktar lapise)
Bug3: Sunucuda bir yer kazarken tnt patlaması ve içinden elmas çıkması plugini var ama RütbeHammaddede Tnt patlayınca oyuncunun canı iniyor.
Bug4: Sunucunun /warp kasasında obsidyen sandık anahtarı var ama sunucuda öyle bir sandık yok
Ve sunucunun /warp edit sistemi çok saçma, fiyatların inip Zırh falan eklenmesi lazım.
Umarım buradan yazdığımda dikkate alınırım. Çünkü sunucuda dikkate alınmadım.