BiCellat Yeni HUB Sunucusu Yetkili Alımları

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Duyuru! Sunucu şu anda kapalıdır arkaplanda kodlamalar yapılıyor!

Bölümler;
Destek taleplerine bakacak (5 kişi)
Survival sunucusunda rehber olacak (3 kişi)
RPG sunucusunda polis olacak (5 kişi)

Eklemek isterim size oyun içinde sadece rütbe verilecek yetki değil eğer bir oyuncuya işlem uygulayacaksanız yakında açılacak olan bicellat.com websitesi üzerinden işlem uygulayacaksınız örneğin orada size bir üyelik verilecek üyeliğe girdiğinizde serverdeki üyeler gözükecek üstüne tıklayıp mute atacaksanız mute süresini seçeceksiniz ve onaylaya basacaksınız üye susturulacak

Örnek form:

Isim:
Günlük aktiflik saati:
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):
En sevdiğiniz dizi/film ?:
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:

Dipnot: Ben bu soruları keyfi değil en iyi yetkiliyi almak için soruyorum alımlar durduğunda sizlere neden bunları sorduğumu açıklarım
Dipnot2: Kimseye onaylanmadınız, reddedildiniz diyip başımdan atmayacağım neden seçilmediğinizi yazacağım.

1.Not: "Eğer sağlayamayacaksanız hayır yazın ben parası olan veya olmayan diye ayırt etmeyeceğim!"

2.Not: "Dürüst olunuz eğer sevmiyorsanız sevmiyorum diyin"

3. Not: "Padişah, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumu karşısına alır ve ona bir tavuk verir . sonra der ki " bu tavuğu öldür , onu nasıl öldürürsen biz de seni o şekilde öldüreceğiz " . mahkum biraz düşünür ve öyle bir şey yapar ki kimse onu o şekilde öldüremez . kral adamın zekasına karşılık olarak serbest bırakır bu mahkumu . sizce ne yapmıştır da kurtulmuştur bu adam ? " Bilmiyosanız boş bırakın!

Anlamayan dostlarım için böyle bir örnek form hazırladım

Isim: Onur
Çalışacağı bölüm: Destek talepleri
Günlük aktiflik saati: 16
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Evet
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: Daha çok yetkili daha daha ve daha
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?: Yokki
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: Sizin gibi bi sunucu açmak
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Sizin gibi bi sunucu açardım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Seni sevmiyorum
En sevdiğiniz dizi/film ?: Yenilmez serileri
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Kopya yok :)
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Çünkü ben en iyisiyim!

Son düzenleme:

TahaAtan01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna Ne Gerek Var Dostum ? Bunu Açıklıyabilir Misin. İnsanların Sevdiği Dizi Sana Bir Şey Katmaz.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buna Ne Gerek Var Dostum ? Bunu Açıklıyabilir Misin. İnsanların Sevdiği Dizi Sana Bir Şey Katmaz.

Bunların hiçbiri gereksiz değildir bunun cevabını açıklayacağım ve soruyu kaldırmayacağm ancak soru geçersiz olacak izlediği film ve film türleri kişinin zekasını belirler ne tür filmlerden hoşlandığı içindeki duyguyu belirler eğer adam aksiyon filmleri izliyorsa kavgaya meğillidir. Romantik izliyorsa duygusaldır benim sorduğum hiçbir soru boş değil!

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim:Deniz
Çalışacağı bölüm:Deste Talepleri
Günlük aktiflik saati: 3
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):Hayır
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:İP VERMEDİĞİN İÇİN HAYIR
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:İP VERMEDİĞİN İÇİN HAYIR
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:İlk Başta Sunucun İyi Bir Kurucusu Olması Gerekir
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:Sunucuyu Faction Yapardım.
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):Seviyorum da sevmiyorumda
En sevdiğiniz dizi/film ?:Arka Sokaklar Dizisi
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):Bilmiorum
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:Anlamadım Bişi

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir şey sroacağım sunucu dar duruma girince para vere bilirmisiniz diye siz destek ekibinde çalışanlara para vermeyi planlıyormsunuz yanlış anlamayın ?

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir şey sroacağım sunucu dar duruma girince para vere bilirmisiniz diye siz destek ekibinde çalışanlara para vermeyi planlıyormsunuz yanlış anlamayın ?

Bu soruna şöyle cevap vereceğim, ben şu anda bi oyun sitesinin moderatoruyum 7/24 oyunun chat kısmında oyuncularla ilgilenip sorularını cevaplıyorum eğer aldığım yetkililerde bu benim sitedeki moderatorlugum gibi 7/24 açıksa serverin aylığını ödedikten sonra artan parayla oyundan ödül veririm yada ininaline 10-20 tl bir şey atarım

Birde soruyu yanlış anlamışsın örneğin sunucunun aylığı 150 tl ve ben 140 tlsini toplayabildim 10 tl çıkarabileceklermi onu soruyorum

Isim:Deniz
Çalışacağı bölüm:Deste Talepleri
Günlük aktiflik saati: 3
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):Hayır
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:İP VERMEDİĞİN İÇİN HAYIR
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:İP VERMEDİĞİN İÇİN HAYIR
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:İlk Başta Sunucun İyi Bir Kurucusu Olması Gerekir
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:Sunucuyu Faction Yapardım.
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):Seviyorum da sevmiyorumda
En sevdiğiniz dizi/film ?:Arka Sokaklar Dizisi
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):Bilmiorum
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:Anlamadım Bişi

Maalesef reddedildiniz
Sebep: günlük 3 saat aktifliği olan biri destek taleplerini cevaplayamaz destek talepleri max 1 saat içinde cevaplanmak zorundadır
Sebep2: Iyi bi sunucu olmak için iyi bi kurucuya gerek yok ben nice serverler gördüm oyuncusu bol ama server sahibi oyunculara benim tabirimle ana avrat sövüyor.
Sebep3: Ben örnek bir form doldurdum ondan baksaydın anlardın ve cevaplardın

Kusurabakma dostum eğer tartışmak istersen özele gel konuyu kirletme lütfen

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu soruna şöyle cevap vereceğim, ben şu anda bi oyun sitesinin moderatoruyum 7/24 oyunun chat kısmında oyuncularla ilgilenip sorularını cevaplıyorum eğer aldığım yetkililerde bu benim sitedeki moderatorlugum gibi 7/24 açıksa serverin aylığını ödedikten sonra artan parayla oyundan ödül veririm yada ininaline 10-20 tl bir şey atarım

Birde soruyu yanlış anlamışsın örneğin sunucunun aylığı 150 tl ve ben 140 tlsini toplayabildim 10 tl çıkarabileceklermi onu soruyorum

Maalesef reddedildiniz
Sebep: günlük 3 saat aktifliği olan biri destek taleplerini cevaplayamaz destek talepleri max 1 saat içinde cevaplanmak zorundadır
Sebep2: Iyi bi sunucu olmak için iyi bi kurucuya gerek yok ben nice serverler gördüm oyuncusu bol ama server sahibi oyunculara benim tabirimle ana avrat sövüyor.
Sebep3: Ben örnek bir form doldurdum ondan baksaydın anlardın ve cevaplardın

Kusurabakma dostum eğer tartışmak istersen özele gel konuyu kirletme lütfen
peki iyi ama yarın bir gün okul açılacka ondan bu teklifi bir düşmem lazım kolay gelsin size

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim:Yunus Emre
Çalışacağı bölüm:Destek yetkilisi
Günlük aktiflik saati:9 10 saat
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):maalesef
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:RPG oynayan olmadığı için kaldırılsın bence
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:Kötü yanını görmedim
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:Kaliteli mapler Kaliteli skript ve pluginler
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:Gerçekten elimden geldiğinin en iyisini yapardım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):Saygılı birisiniz
En sevdiğiniz dizi/film ?:Dizi : The walking Dead Film:Hobbit
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:Anlamadım

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Isim:Yunus Emre
Çalışacağı bölüm:Destek yetkilisi
Günlük aktiflik saati:9 10 saat
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):maalesef
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:RPG oynayan olmadığı için kaldırılsın bence
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:Kötü yanını görmedim
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:Kaliteli mapler Kaliteli skript ve pluginler
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:Gerçekten elimden geldiğinin en iyisini yapardım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):Saygılı birisiniz
En sevdiğiniz dizi/film ?:Dizi : The walking Dead Film:Hobbit
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:Anlamadım

Bu konuyu sildirmeyeceğim 1 ay sonra sunucuyu açtığımda hala buradaysan sunucumun destek departmanında çalışacaksın anladığım kadarıyla çok ilgileniceksin gibi bu yüzden maaşta bağlayabilirm yada sunucu içerisinde ödüllerim olabilir. Bu arada açık sözlüsün sırf buyüzden seni alabilirim niyeyse kanım kaynadı :D

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu sildirmeyeceğim 1 ay sonra sunucuyu açtığımda hala buradaysan sunucumun destek departmanında çalışacaksın anladığım kadarıyla çok ilgileniceksin gibi bu yüzden maaşta bağlayabilirm yada sunucu içerisinde ödüllerim olabilir. Bu arada açık sözlüsün sırf buyüzden seni alabilirim niyeyse kanım kaynadı :D
Özelden skype adresinizi atarmısınız peki

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim: Burak Kadir
Çalışacağı bölüm: Surviva Sunucusunda Rehber
Günlük aktiflik saati: 8 9
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Para Varsa Elimde Evet
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: VIP Hakkıını Verebilecek Kozmetik Pluginleri Ve Survival Ve RPG Diğer Sunuculardan Ayıracak Mini Gameler
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?: Yok :)
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: İyi Bir Kadro İle Sıkı Bir Çalışma
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Mini Game Sunucusu
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Güzel Bir Kurucuya Benziyorsunuz
En sevdiğiniz dizi/film ?: Firm/ Dizi Yok Fakat Anime Olursa Eğer Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Tavuğu insanın öldürülmediği şekilde öldürür
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Anlamadım

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Isim: Burak Kadir
Çalışacağı bölüm: Surviva Sunucusunda Rehber
Günlük aktiflik saati: 8 9
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Para Varsa Elimde Evet
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: VIP Hakkıını Verebilecek Kozmetik Pluginleri Ve Survival Ve RPG Diğer Sunuculardan Ayıracak Mini Gameler
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?: Yok :)
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: İyi Bir Kadro İle Sıkı Bir Çalışma
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Mini Game Sunucusu
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Güzel Bir Kurucuya Benziyorsunuz
En sevdiğiniz dizi/film ?: Firm/ Dizi Yok Fakat Anime Olursa Eğer Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Tavuğu insanın öldürülmediği şekilde öldürür
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Anlamadım

Kararsız kaldım senide not aldım 1 ay sonra sunucuyu açtığımda büyük ihtimalle yetki verebilirim ama anime izlemen hiç hoş değil :D olsun canın sağolusn

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba 3. Soru Tavuğun Gagasını Sıkarak Boğmak Olabilirmi

Valla Film Seyrediyorumda Dizi Seyretmiyoruz Aile Genelinde En Son Hızlı Ve Öfkeli 8 Ve Transformers 5 seyrettim Bi Günde