Onurbey034
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Duyuru! Sunucu şu anda kapalıdır arkaplanda kodlamalar yapılıyor!
Bölümler;
Destek taleplerine bakacak (5 kişi)
Survival sunucusunda rehber olacak (3 kişi)
RPG sunucusunda polis olacak (5 kişi)
Eklemek isterim size oyun içinde sadece rütbe verilecek yetki değil eğer bir oyuncuya işlem uygulayacaksanız yakında açılacak olan bicellat.com websitesi üzerinden işlem uygulayacaksınız örneğin orada size bir üyelik verilecek üyeliğe girdiğinizde serverdeki üyeler gözükecek üstüne tıklayıp mute atacaksanız mute süresini seçeceksiniz ve onaylaya basacaksınız üye susturulacak
Örnek form:
Isim:
Günlük aktiflik saati:
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):
En sevdiğiniz dizi/film ?:
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:
Dipnot: Ben bu soruları keyfi değil en iyi yetkiliyi almak için soruyorum alımlar durduğunda sizlere neden bunları sorduğumu açıklarım
Dipnot2: Kimseye onaylanmadınız, reddedildiniz diyip başımdan atmayacağım neden seçilmediğinizi yazacağım.
1.Not: "Eğer sağlayamayacaksanız hayır yazın ben parası olan veya olmayan diye ayırt etmeyeceğim!"
2.Not: "Dürüst olunuz eğer sevmiyorsanız sevmiyorum diyin"
3. Not: "Padişah, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumu karşısına alır ve ona bir tavuk verir . sonra der ki " bu tavuğu öldür , onu nasıl öldürürsen biz de seni o şekilde öldüreceğiz " . mahkum biraz düşünür ve öyle bir şey yapar ki kimse onu o şekilde öldüremez . kral adamın zekasına karşılık olarak serbest bırakır bu mahkumu . sizce ne yapmıştır da kurtulmuştur bu adam ? " Bilmiyosanız boş bırakın!
Bölümler;
Destek taleplerine bakacak (5 kişi)
Survival sunucusunda rehber olacak (3 kişi)
RPG sunucusunda polis olacak (5 kişi)
Eklemek isterim size oyun içinde sadece rütbe verilecek yetki değil eğer bir oyuncuya işlem uygulayacaksanız yakında açılacak olan bicellat.com websitesi üzerinden işlem uygulayacaksınız örneğin orada size bir üyelik verilecek üyeliğe girdiğinizde serverdeki üyeler gözükecek üstüne tıklayıp mute atacaksanız mute süresini seçeceksiniz ve onaylaya basacaksınız üye susturulacak
Örnek form:
Isim:
Günlük aktiflik saati:
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?:
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?:
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?:
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?:
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):
En sevdiğiniz dizi/film ?:
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?:
Dipnot: Ben bu soruları keyfi değil en iyi yetkiliyi almak için soruyorum alımlar durduğunda sizlere neden bunları sorduğumu açıklarım
Dipnot2: Kimseye onaylanmadınız, reddedildiniz diyip başımdan atmayacağım neden seçilmediğinizi yazacağım.
1.Not: "Eğer sağlayamayacaksanız hayır yazın ben parası olan veya olmayan diye ayırt etmeyeceğim!"
2.Not: "Dürüst olunuz eğer sevmiyorsanız sevmiyorum diyin"
3. Not: "Padişah, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumu karşısına alır ve ona bir tavuk verir . sonra der ki " bu tavuğu öldür , onu nasıl öldürürsen biz de seni o şekilde öldüreceğiz " . mahkum biraz düşünür ve öyle bir şey yapar ki kimse onu o şekilde öldüremez . kral adamın zekasına karşılık olarak serbest bırakır bu mahkumu . sizce ne yapmıştır da kurtulmuştur bu adam ? " Bilmiyosanız boş bırakın!
Anlamayan dostlarım için böyle bir örnek form hazırladım
Isim: Onur
Çalışacağı bölüm: Destek talepleri
Günlük aktiflik saati: 16
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Evet
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: Daha çok yetkili daha daha ve daha
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?: Yokki
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: Sizin gibi bi sunucu açmak
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Sizin gibi bi sunucu açardım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Seni sevmiyorum
En sevdiğiniz dizi/film ?: Yenilmez serileri
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Kopya yok
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Çünkü ben en iyisiyim!
Son düzenleme: