KilllerDragons
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Suncu uAçıldığında Cevabı Söylerseniz çOk İyi Olur 
Isim: Akif
Çalışacağı bölüm: Rehber
Günlük aktiflik saati: 7-8 Saat
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Hayır
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: Aslında Sunucu Açılmadığı için Herhangi Bir Şey Söyleyemem Şuanlık Gayet İyi Sistemlere Sahip Gördüğüm Kadarıyla
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?: Kötü Bi Yan Göremiyorum Açıldıktan Sonra Detaylı Olarak Zaten Yaparım (eleştiri severim)
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: Kaliteli ve Yenilikçi Eklentiler,Kaliteli Yetkililer,Kaliteli Oyuncu Kitlesi Tabikide
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Yaratıcılığınız Benimkiyle Benzer O Yüzden Hemen Hemen Sizinle Benzer Şeyler Yapacağımı Düşünmekteyim
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Böyle Bir Sunucu Açman Kaliteli Yetkili Ve Bilgili Biri Olduğunu Gösterdiğini Düşünüyorum Henüz Tanıyamadım İnşallah Nasip Olur
En sevdiğiniz dizi/film ?: Dizi Olarak The Flash Film Olarak Kaptan Amerika: İç Savaş
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Bu Zeka Sorusunu İnternetten Cevabını Bakıp Buldum Söyleyebilirim Ancak Dürüst Olmamı İstediğiniz İçin Bilmiyorum Diyerek Geçiyorum
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Daha Kaliteli Adaletli Bir Sunucu Olması İçin Elimden Gelen Her şeyi yapacağıma inanıyorum
İYİ FORUMLAR
Diğer arkadaş gibi googledan bakabilirsinSuncu uAçıldığında Cevabı Söylerseniz çOk İyi Olur![]()
Kusura bakma forumda böyle alışmışım oyunda böyle konuşmam normalde. İyi ForumlarSanırım senide seçicem her yazana içim kaynıyo bunedir acaba başkasınamı yaptırsam alımı bilemedimbüyük ihtimalle alacağım ancak şunu eklemek isterim lütfen yazdığın kelimelerin baş harfini büyük yazma. Ben arıza çıkartmam ama serverdeki oyuncular çıkartabilir. Senide yazdığımı tekrar belirtmek isterim şimdiden 3 kişi seçildi bile
Diğer arkadaş gibi googledan bakabilirsin![]()
Isim: MehmetSanırım senide seçicem her yazana içim kaynıyo bunedir acaba başkasınamı yaptırsam alımı bilemedimbüyük ihtimalle alacağım ancak şunu eklemek isterim lütfen yazdığın kelimelerin baş harfini büyük yazma. Ben arıza çıkartmam ama serverdeki oyuncular çıkartabilir. Senide yazdığımı tekrar belirtmek isterim şimdiden 3 kişi seçildi bile
Diğer arkadaş gibi googledan bakabilirsin![]()
Isim: Mehmet
Günlük aktiflik saati:2-3-3.5
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz):Hayır
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?unucuyu bilmiyorum bu yüzden söyleyemem.
Sunucunun kötü yanlarını söylermisiniz ?unucuyu bilmiyorum bu yüzden söyleyemem.
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: Pluginlerin iyi ve yetkililerin iyi olması lazım.(Yardım vs.)
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Bu kadar detaylı form yapmazdım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz):
Detaylı birine benziyorsun ayrıntıya falan özen gösteriyorsun ben gibi ama sevdim ben gibi olduğun için aynı kafadanız heralde
En sevdiğiniz dizi/film ?: Kod Adı : Londra (Aksiyon filmelerini, komedi ve macera filmlerin severim.
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz):
Internette gezinirken görmüştüm ve arkadaşa sordum ama cevabı tam olarak yazmıyordu bende arkadaşa sordum ve o soruyu bildiğini söyledi ve şöyle dedi : Tavuğu ağzı ile yemiştir ve kral vs. adamı ağzıyla yiyemeyeceği için kurtulmuştur.
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Anlayamadım ama müzik sözleriydi heralde.
Merak ettiğim bişi var
Acaba sunucu açıldığında bizimle nasıl iletişim kuracaksınız ?
Merak ettiğim bişi var
Acaba sunucu açıldığında bizimle nasıl iletişim kuracaksınız ?
Mimar alımları var mıydı ?
İsim: Furkan
Günlük aktiflik saati: 5
Sunucu maddi sıkıntıya girse destek sağlayabilecek misiniz? (1. Notu okuyunuz): Evet (Ama çok büyük bir mebla ödeyemem)
Sunucuya bir öneride bulunur musunuz ?: Sistemler sunucuya özgün olsun
Sunucunun kötü yanlarını söyler misiniz ?: Bilmem sunucu açık mı?
Sizce iyi bir sunucu olmak için ne yapmak gerekir ?: Kendine özgü olması
Sunucu sahibi siz olsaydınız ne yapardınız ?: Hub sunucu açardım sizin gibi ve java bilgim olsaydı sistemleri kendi hayal gücüme göre yapardım
Benim hakkımda düşünceleriniz ? (2. Notu okuyunuz): Hakkında çok şey bilmiyorum yorum yok
En sevdiğiniz dizi/film ?: Bilim kurgu filmleri
Bu zeka sorusunun cevabı nedir ? (3. Notu okuyunuz): Tüylerini yolarak öldürmüştür veya ağzıyla krala yapamaz
Elekten geçirdi fecri felek çemberi ve bu vecde melekler gelir ve derki gerekçen nedir ?: Pek anlayamadım ama7
Edit: Yazım hataları ve bir madde