NovaMC Yetkili Alımları

Dcared

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AÇILIŞ TARİHİ: 8.05.2017 20.00

Merhaba! Çok yakında açılacak olan sunucum için rehber arıyorum. Diğer yetkilileri aldım.

Ben deniz Ramazan. 17 yaşında olup makinelerle uğraşmayı severim. Dolayısıyla bir sunucu açma fikri elde ettim. Sonuç olarak yeni bir sunucu ile karşınızdayım :)

İsim: NovaMC
IP: 40.71.250.117
Sunucu türü: OPFaction
Zorluk: Çok kolay
Bellek: 14GB,
ancak bunun sadece yarısını kullanıyoruz.

Sunucuma işini bilen 3 adet Rehber arıyorum. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurup yorum veya özel mesaj yoluyla göndermeniz. Dilerseniz Skype üzerinden de yollayabilirsiniz.

İsminiz / Lakabınız
Size seslenebileceğimiz bir kelime:
Rehberlik bilginiz
Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter:
Komut bilgi düzeyiniz
Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz:
Referans sağlayacak bilgi
Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?:

NOT! ❝İsminiz Lakabınız❞ kısmına yazacağınız isim, size sesleneceğimiz isimdir. Dolayısıyla sallama şeyler yazmanız, alındıktan sonra, yazdığınız isim alay konusu olacaktır :(.
NOT! ❝Rehberlik bilginiz❞ ve ❝Komut bilgi düzeyiniz❞ kısımlarına % şeklinde cevaplar yazmayınız. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz kılınacaktır. Daha çok hangi eklentiyi hangi derecede bildiğinizi yazmanız yardımcı olacaktır.
NOT! ❝Referans sağlayacak bilgi❞ kısmına tanınmış ve bilinmiş bir sunucu yazmalısınız. Eğer bir sitede görevli iseniz site hala açık olmalıdır.
NOT! ❝Referans sağlayacak bilgi❞ kısmına sunucu veya site isimlerini yazarken, stajyer daha doğrusu deneme yetkili olduysanız referans geçersiz olacaktır.

Son düzenleme:

Txingiski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Marshall de yeter yada Marsh
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Bilgiliyimdir neredeyse her rehber komunutu bilirim
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz:Dediğim gibi yukarıdakinin aynısı :D
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: Tabikide+10 serverde rehber oldum.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: İsmim Tolga / Lakabım yok direkt olarak tolga derseniz de olur.
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: 1 Yıldır rehberlik işleriyle uğraşıyorum komutları vs. biliyorum,oyunculara iyi davranıyorum.
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz:mute,ban,jail,tempban,kick vs.
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?:Uzmanmc,ustacraft,asilcraft ve dahası :)

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Gökdeniz
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Çoğu serverde rehber oldum tecrübeliyim bütün komutları biliyorum. açıkcası bilgiliyim.
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: bütün rehberlik komutlarını biliyorum isterseniz sayabilirim.
Referans sağlayacak bilgi * evet olmuştum isim vermek istemiyorum ama skypeden verebilirim.
(Beni almasanız bile okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar)

Dcared

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Gökdeniz
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Çoğu serverde rehber oldum tecrübeliyim bütün komutları biliyorum. açıkcası bilgiliyim.
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: bütün rehberlik komutlarını biliyorum isterseniz sayabilirim.
Referans sağlayacak bilgi * evet olmuştum isim vermek istemiyorum ama skypeden verebilirim.
(Beni almasanız bile okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar)
Alındınız.

İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Marshall de yeter yada Marsh
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Bilgiliyimdir neredeyse her rehber komunutu bilirim
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz:Dediğim gibi yukarıdakinin aynısı :D
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: Tabikide+10 serverde rehber oldum.
Referans kısmına tanınmış ve bilinmiş bir sunucu yazmalısınız. Reddedildiniz.
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: İsmim Tolga / Lakabım yok direkt olarak tolga derseniz de olur.
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: 1 Yıldır rehberlik işleriyle uğraşıyorum komutları vs. biliyorum,oyunculara iyi davranıyorum.
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz:mute,ban,jail,tempban,kick vs.
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?:Uzmanmc,ustacraft,asilcraft ve dahası :)
Referans kısmına tanınmış ve bilinmiş bir sunucu yazmalısınız. Reddedildiniz.

AtaEgeAsilturk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Ege
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: 3 Sunucuda Rehberlik Yaptım
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: WorldEdit , WorldGuard , Essentials ile ilgili her , Ban Pluginleri Skriptler
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: SqualtyTR Adlı Factionda Rehberlik Yaptım

Daha Rahat Okunsun Diye Soruları Kalınlaştırdım . Iyi Forumlar

BerkeParlar1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Berke
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Merhaba 4 Senedir Minecraft Oyuncusuyum Tam 5 Kere Rehberlik Yaptım Beni Seçerseniz Sizin İçin İyi Olur Benim İçimde İyi Olur Yardım Etmeyi Severim :)
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: mute region vb.
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: tabikide kendi swmi bile açtım

Dcared

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Ege
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: 3 Sunucuda Rehberlik Yaptım
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: WorldEdit , WorldGuard , Essentials ile ilgili her , Ban Pluginleri Skriptler
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: SqualtyTR Adlı Factionda Rehberlik Yaptım

Daha Rahat Okunsun Diye Soruları Kalınlaştırdım . Iyi Forumlar
Alındınız. Özel mesaj yoluyla skype adresinizi yollayın.
İsminiz / Lakabınız Size seslenebileceğimiz bir kelime: Berke
Rehberlik bilginiz Yüzde şeklinde değil, anlatmanız yeter: Merhaba 4 Senedir Minecraft Oyuncusuyum Tam 5 Kere Rehberlik Yaptım Beni Seçerseniz Sizin İçin İyi Olur Benim İçimde İyi Olur Yardım Etmeyi Severim :)
Komut bilgi düzeyiniz Yüzde şeklinde değil, bildiğiniz alanları söyleyiniz: mute region vb.
Referans sağlayacak bilgi Her hangi bir sunucuda veya sitede yetkili oldunuz mu?: tabikide kendi swmi bile açtım
Reddedildiniz. Ayrıca referans kısmında daha fazla ayrıntı gerekiyordu.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Referans kısmına tanınmış ve bilinmiş bir sunucu yazmalısınız. Reddedildiniz.[/QUOTE]

Bilinmiş sunucu yazmadığımın farkındayım büyük sunucularda çalışıp yalan söylemektense küçük sunucularda çalıştığımı söylerim daha iyi :)