Oyuncu komutlarını görmek (Düzeltildi)

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önceki sistem çok laglı olduğu için daha basit olanını yaptım.
Kod:
options:
    prefix: &4&l&nSUNUCU ISMI >>

on command:
    loop all ops:
        if arguments is set:
            send "{@prefix} &e%player% &7/%command% %arguments% &ekomutunu kullandi." to loop-player
    else:
            send "{@prefix} &e%player% &7/%command% &ekomutunu kullandi." to loop-player

on command:
    loop all ops:
        if command is /yasakli:
            send "{@prefix2} &e%player% &7/%command% &ekomutunu kullandi." to loop-player
            wait 1 seconds
            execute player command "/playsound 129"
            send "&65"
            wait 1 seconds
            send "&64"
            wait 1 seconds
            send "&63"
            wait 1 seconds
            send "&62"
            wait 1 seconds
            send "&61"
            wait 1 seconds
            execute player command "/tphere %player%"
Denendi ve çalışıyor. Bunu ise tamamen kendim yaptım lag olacağını pek sanmıyorum kendinize göre düzenleyebilirsiniz bilerek tphere ekledim yasakliya belki iskence edersiniz diye :)

Son düzenleme:

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Örneğin /crash gibi bir komutsa tehlikeli. Serverda koruma varsa sıkıntı yok kullanıcıya ceza vermek için :)
@MineKing07
Biliyorsunuz son zamanlarda moda :D

Son düzenleme:

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Social spy varken niye bunu kullanirsiniz ki ¿

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Panelden de bunu görebilirsiniz ayrıca dediğiniz gibi lag yapıyor olmalı yani sunucu olabildiğince lite olmalı benim düşüncem bu saygılar.
Daima panelden bakamayız oyunda olması hem daha kullanışlı. Ayrıca bir plugin sorun çıkartıyorsa panelden hep yazılar akar ve komutlar görünmez pluginde işe yarar olduğu için silmek istemezsiniz bunun için gerekli
@mSquid_
Biliyorum onu ama skript düzenlemesi daha kolay ve bir değişiklik yaptığınızda /sk reload ile hemen yenileyebiliyorsunuz plugin ile reload gerekiyor.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Daima panelden bakamayız oyunda olması hem daha kullanışlı. Ayrıca bir plugin sorun çıkartıyorsa panelden hep yazılar akar ve komutlar görünmez pluginde işe yarar olduğu için silmek istemezsiniz bunun için gerekli
@mSquid_
Biliyorum onu ama skript düzenlemesi daha kolay ve bir değişiklik yaptığınızda /sk reload ile hemen yenileyebiliyorsunuz plugin ile reload gerekiyor.
/ess r komutu var [emoji30]

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
ezProtector Kullanmak Daha Mantıklı Tüm Komut Açıklarını Engelliyor ve Adminlere Şu Oyuncu Şu Komutu Kullandı Diye Oyundan Mesaj Dahil Gönderiyor.

yigitahasglm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ezProtector Kullanmak Daha Mantıklı Tüm Komut Açıklarını Engelliyor ve Adminlere Şu Oyuncu Şu Komutu Kullandı Diye Oyundan Mesaj Dahil Gönderiyor.
Plugin kullanmak sizin tercihiniz skript benim için daha kullanışlı istediğin yerini hızlıca değiştirebiliyorsun

Konuyu güncelledim !