Konu kapatıldı.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Ben ortak olamam fakat admin veya mod olabilirim

- Adınız ve soyadınız: Tolga Ercan
-----
- Yaşınız: 14
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 4-5 saat
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Emek verilen sunucuları iyi yerlere getirmeyi isterim. Sonuçta emek var sunucularda.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Oyuncularla ilgilenme,komut,bug düzeltme yani Moderator ve Admin Konusunda.
-----
- Bu konuda kendinizden emin misiniz: Evet.
-----
- Biraz kendinizden bahsediniz: Benim adım Tolga soyadım Ercan,emek verilen sunucularda çalışmak ve sunucuları iyi yerlere getirmeyi severim.Saygılıyımdır.Biri bana durduk yere hakaret etmediği sürece o kişiyle iyi geçinirim.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Ben ortak olamam fakat admin veya mod olabilirim

- Adınız ve soyadınız: Tolga Ercan
-----
- Yaşınız: 14
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 4-5 saat
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Emek verilen sunucuları iyi yerlere getirmeyi isterim. Sonuçta emek var sunucularda.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Oyuncularla ilgilenme,komut,bug düzeltme yani Moderator ve Admin Konusunda.
-----
- Bu konuda kendinizden emin misiniz: Evet.
-----
Başvurunuz için gerekli değerlendirmeler yapılacak ve sunucumuz açıldıktan yaklaşık 1 ay sonra seçilip seçilmediğiniz bildirilecektir. Takipte kalın :)

Son düzenleme:

alihanavci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve soyadınız: alihan avci
-----
- Yaşınız: 15
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 7-8 saat
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzun iyi bir yerde olmasını isteğim için yetki almak istiyorum
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Mimarlık
-----
- Bu konuda kendinizden emin misiniz: Evet
-----
- Biraz kendinizden bahsediniz: Benim adım alihan avci ve yapı işleriyle ilgilenmeyi çok sevmekteyim.
Şu an 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek biriyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 7-8 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum.

SAYGILARRRR!!

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Gençler bu arada unutmadan söyleyeyim:
Sunucumuzun kurban bayramından sonra açılma ihtimali çok yüksektir.
Yani bayramdan sonra açılabilir, takipte kalın :D

- Adınız ve soyadınız: alihan avci
-----
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 7-8 saat
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzun iyi bir yerde olmasını isteğim için yetki almak istiyorum
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Mimarlık
-----
-----
- Biraz kendinizden bahsediniz: Benim adım alihan avci ve yapı işleriyle ilgilenmeyi çok sevmekteyim.
Şu an 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek biriyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 7-8 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum.

SAYGILARRRR!!
Öncelikle, sunucumuza destek olmak isteğinizden dolayı size çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başvurunuz için gerekli değerlendirmeler yapılacak ve sunucumuz açıldıktan yaklaşık 1 ay sonra seçilip seçilmediğiniz bildirilecektir. Takipte kalın

NoHaxJustMert

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve soyadınız: Mert / Soy Adımı Burda Vermesem
-----
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz:2 - 6 saat arası
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Skripter + Mimar ama wg bilmiyorum build im güzel
- Bu konuda kendinizden emin misiniz: Orta / Yani Hem Az Değil Hem Çok Değil
-----
- Biraz kendinizden bahsediniz: Benim Adım Mert Sunucuya Skript Eklerim Builder Yaparım Yani Kısaca Sunucuya Katkıda Bulunurum
Ayrıca sadece sunucular hakkında değil, Mimarlık ve Skript kodlama alanındada orta derece birisiyim. Şu an 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek biriyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 2 - 6 saat arası servere saatimi ayıra bilirim.
-----
-Bilgi: Sesim İnce Olduğundan Küçük Sana Bilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz başvuruyu doğru ve eksiksiz şekilde yaparsanız başvurunuz onaylanabilir ve sizde seçilme hakkına sahip olabilirsiniz. Eğer başvurunuzda eksik veya 'nber, sa, as' gibi kısa kelimeler, cümleler var ise, bu başvurular onaylanmayacaktır.

Unutmayın: Korktuğunuz veya başaramadığınız işleri, ancak daha üzerine giderek başarabilirsiniz.

Sizi de bu ortaklık alımına bekliyoruz!

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve soyadınız: Mert / Soy Adımı Burda Vermesem
-----
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 6-7 saat
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Skripter + Mimar ama wg bilmiyorum build im güzel
- Bu konuda kendinizden emin misiniz: Orta / Yani Hem Az Değil Hem Çok Değil
-----
- Biraz kendinizden bahsediniz: Benim Adım Mert Sunucuya Skript Eklerim Builder Yaparım Yani Kısaca Sunucuya Katkıda Bulunurum
Ayrıca sadece sunucular hakkında değil, Mimarlık ve Skript kodlama alanındada orta derece birisiyim. Şu an 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek biriyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 2 - 6 saat arası servere saatimi ayıra bilirim.
-----
-Bilgi: Sesim İnce Olduğundan Küçük Sana Bilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz başvuruyu doğru ve eksiksiz şekilde yaparsanız başvurunuz onaylanabilir ve sizde seçilme hakkına sahip olabilirsiniz. Eğer başvurunuzda eksik veya 'nber, sa, as' gibi kısa kelimeler, cümleler var ise, bu başvurular onaylanmayacaktır.

Unutmayın: Korktuğunuz veya başaramadığınız işleri, ancak daha üzerine giderek başarabilirsiniz.

Sizi de bu ortaklık alımına bekliyoruz!
Soyadınız bizim için çok önemli değil aslında ama yinede gerekli bir bilgidir ve isterseniz özelden de yazabilirsiniz. Başvurunuz için gerekli değerlendirmeler yapılacak ve sunucumuz açıldıktan yaklaşık 1 ay sonra seçilip seçilmediğiniz bildirilecektir. Takipte kalın

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz?:
Sorusundan daha çok sizin cevap vermeniz gereken bir soru şu ki " Neden bizimle çalışmalısınız? ".

Birçok iş ilânına baktığınızda , işverenin size sundukları ve sizden istedikleri vardır.
Ki kimse sunucuyu görmeden siz "Neden bu sunucu" sorusunu soruyorsanız öncelikle orada bir duraksayın.

Anladığım kadarıyla sunucunun yapımına hiç başlamamış olmanız muhtemel... En azından yapacaklarınız hakkında veya sizin diğer sunuculardan farklı olacağınız noktalar hakkında birkaç bilgilendirme yapın ki başvurmak isteyenin gözü şenlensin.

İyi günler :)

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz?:
Sorusundan daha çok sizin cevap vermeniz gereken bir soru şu ki " Neden bizimle çalışmalısınız? ".

Birçok iş ilânına baktığınızda , işverenin size sundukları ve sizden istedikleri vardır.
Ki kimse sunucuyu görmeden siz "Neden bu sunucu" sorusunu soruyorsanız öncelikle orada bir duraksayın.

Anladığım kadarıyla sunucunun yapımına hiç başlamamış olmanız muhtemel... En azından yapacaklarınız hakkında veya sizin diğer sunuculardan farklı olacağınız noktalar hakkında birkaç bilgilendirme yapın ki başvurmak isteyenin gözü şenlensin.

İyi günler :)
Dostum ben önceden yetkililer hazır olsun, sunucu açılınca da görevlerine başlasın diye şimdiden gönderdim bu konuyu. Sunucu kurban bayramından sonra açılabilir. Bayrama kadar hazırlanıp, açıldığında görev yapabilsinler diye :)

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum ben önceden yetkililer hazır olsun, sunucu açılınca da görevlerine başlasın diye şimdiden gönderdim bu konuyu :)
Demek istediğimi anlamadınız herhalde :(
"Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz?:" Şu soruya verilen cevaplara bakar mısınız diğer yorumlarda.
Ne demek isteyeceğimi anlamanızı umuyorum. Lütfen önceki mesajımı da tekrardan okumayı gözden geçirin :)

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Demek istediğimi anlamadınız herhalde :(
"Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz?:" Şu soruya verilen cevaplara bakar mısınız diğer yorumlarda.
Ne demek isteyeceğimi anlamanızı umuyorum. Lütfen önceki mesajımı da tekrardan okumayı gözden geçirin :)
Ne demek istediğinizi anladım fakat ben bu soruyu daha uygun görüyorum. Şimdi bize başvuru yapacak birisi, bu soruya nasıl bir cevap verecek? Anlamış değilim. Bu soruyu ancak biz bilebiliriz. Yani bizimle neden çalışmasını istediğimizi :) Neden sunucuda bizimle çalışmalarını istiyoruz? Sunucuya destek olup, oyuncularla biz yokken ilgilenen bir kişi olsun diye.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve soyadınız: Baran Kaya
-----
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 6-7 saat
-----
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: Sunucu, Eklenti kodlama ve Mimarlık
-----
-----
Üzgünüz ama başvurunuz eksik olduğu için ve bazı şeyler kopyala-yapıştır olduğu için sunucumuza alamıyoruz sizi :(
Ancak ileride tekrar bir yetkili alımı olursa, başvuru yapmayı bir daha deneyebilirsiniz :)

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne demek istediğinizi anladım fakat ben bu soruyu daha uygun görüyorum. Şimdi bize başvuru yapacak birisi, bu soruya nasıl bir cevap verecek? Anlamış değilim. Bu soruyu ancak biz bilebiliriz. Yani bizimle neden çalışmasını istediğimizi :) Neden sunucuda bizimle çalışmalarını istiyoruz? Sunucuya destek olup, oyuncularla biz yokken ilgilenen bir kişi olsun diye.
"Şimdi bize başvuru yapacak birisi, bu soruya nasıl bir cevap verecek? Anlamış değilim. Bu soruyu ancak biz bilebiliriz. Yani bizimle neden çalışmasını istediğimizi :)"
Yazdıklarınızı açar mısınız? Çok anlamsız geliyor.

Benim demek istediğim şu ki ;
Kendinizi veya sunacağınız hizmeti tanıtmadan adamlara "Neden bizim sunucu" demek çok absürt geliyor. Adam seni veya sunucunu tanımıyor ki nasıl cevaplasın bu soruyu?

Al bak sizin örnek başvuruda yaptığınız cevaplamayı göstereyim:
"- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim."
Örnek başvuruda bile hatanız var. Sunucuyu nesine göre beğenmiş bu örnek arkadaş?

Biraz agresifmişim gibi konuşuyorum kusura bakmayın da , yapılan başvuru formu nonsense geliyor bana göre.

Önce bir hedeflerinizi yazın , Yapacaklarınız , Yapmayı düşündüğünüz şeyler...
Sonra sorabilirsin bu soruyu herife ( "Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz:" ).
Adam da cevaplar işte , ideallerinizi beğendim , sizinle bu doğrultuda beraber yürümek istiyorum diye..

Siz hiçbir şey sunmadan bu soruya cevap arıyorsunuz anlamadığım nokta o.

StoryTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Çağrı Berk Akmaz

Yaşınız: 15

Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 12-13 saat

Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sizinle iyi bir ekip olacağımı düşünerek görev yapmak istiyorum.

Hangi konularda tecrübelisiniz: Profesyonel Pluginer

Bu konuda kendinizden emin misiniz: Kesinlikle Evet

Biraz kendinizden bahseder misiniz: Benim adım Çağrı Berk Akmaz ve genellikle plugin'lerle ilgilenmeyi severim. Çünkü zaten ben bir pluginer'im. Önceden 3 adet sunucu açtım fakat şu anda hepsi kapandı. 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek birisiyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 12-13 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum.

İletişim olarak skype: cagriberk.stnw veya WhatsApp 507 115 89 20'den bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme: