Tamamdır dostumSakın sakın lise den üniversiteye veyatta orta okuldan liseye geçiş arefesindeyken böyle bir işe bulaşma.
Tamam java öğrenir programlama dillerini öğrenir iyi bir şey yaparsın fakat gelecekte zaten öğreniceksin. Böyleyse durumun hedefin Türkiyede gelişmene yardımcı olarak ilk okulu seçmek daha sonrasında okulla birlikte yürütebileceğin bir kurs tablosu oluşturmak.
Python ile pek aram yoktur fakat yinede teşekkürlerBaşarılar. Python da öğrenmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler dostum.Başarılar umarım kendini geliştirirsin.
Teşekkürler. Sadece Javayı öğrenmekle kalmayacağım, Bukkit'i de öğrenip de geleceğim kardeşimJavayı çözüp bize aynı yoldan iyi haberler ile dönmen dileği ile başarılar dostum.
Türkiyede programlama öğreten okul mu var? Tüm öğrettikleri switch case if else'den ibaret. Zaten internetten de öğrenebileceğin temel bilgileri verip bırakıyorlar, mezun olduktan sonra hiçbiri iş bulamıyor. 2 ayrı üniversiteye gittim hiçbirinden doğru dürüst bir şey öğrenmedim. Zaten daha önce paylaşmıştım ganom 4'tü. 4.01 olmuyor en fazla 4 zaten.Sakın sakın lise den üniversiteye veyatta orta okuldan liseye geçiş arefesindeyken böyle bir işe bulaşma.
Tamam java öğrenir programlama dillerini öğrenir iyi bir şey yaparsın fakat gelecekte zaten öğreniceksin. Böyleyse durumun hedefin Türkiyede gelişmene yardımcı olarak ilk okulu seçmek daha sonrasında okulla birlikte yürütebileceğin bir kurs tablosu oluşturmak.
Pek fazla olmasa bile, bir YouTube kanalı var. Ben oradan çalışıyorum. Bütün şeyleri öğretiyor.Türkiyede programlama öğreten okul mu var? Tüm öğrettikleri switch case if else'den ibaret. Zaten internetten de öğrenebileceğin temel bilgileri verip bırakıyorlar, mezun olduktan sonra hiçbiri iş bulamıyor. 2 ayrı üniversiteye gittim hiçbirinden doğru dürüst bir şey öğrenmedim. Zaten daha önce paylaşmıştım ganom 4'tü. 4.01 olmuyor en fazla 4 zaten.
Kısacası programlama ile beraber işinize yarayabilecek bir bölüm seçin, işletme vb. bölümler bile işinize yarar ama programcılıktan zerre kâr sağlayamazsınız bilgi yönünden. Ama rahattır, yan gel yat iki basit soru sorarlar geçirirler.