Tamamen Ayarlanabilir Özel Görev Sistemi!

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel forum üyeleri, hepinize selam! Boşta bulunduğumu düşünüp biri için özel bir eklenti kodladım. Hemen NM-Gorevler'i tanıyalım neymiş bu...

NE İŞE YARAR?
Bu eklenti sizin istediğiniz şekilde görev eklemenizi ve istediğiniz şekilde görev ayarlarını ayarlaya bilmenize olanak sağlar.

ÖZELLİKLER
Menü Özelliği

Ayarlanabilir Görev İsmi

İstenilen kadar görev ekleyebilme

Biten görevin hangi iteme dönüşeceğini ayarlayabilme

Görevi tamamlamak için gerekenler mesajını ayarlayabilme

Ayarlardan fotoğraf
İletişim Skype:
Silence.Network

Son düzenleme:

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Başarılı ve işe yarar bir eklenti :)

Bu arada sen bunu yapabildiğine göre Java yı biliyorsun galiba ve nereden Bukkit kodlamayı öğrendin? Merak ettiğimden soruyorum.

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

S4RP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hakikaten harika bir eklenti olmuş ellerine sağlık.

Başarılarının devamını dilerim.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Tebrikler kaliteli olmuş, MMORPG sunucum da kullanacağım.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir eklenti olmuş, aynısını yapacaktım bir aralar askıda kalmıştı. :D
Başarılarının devamını dilerim..

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
kaç tane görev türü var(toplama kırma vs. açısından) pek anlayamadımda resimlerden

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaç tane görev türü var(toplama kırma vs. açısından) pek anlayamadımda resimlerden
E nerdeyse hepsini saymışsın ama yinede anlayamadım diyerekten beni kaybediyorsun dostum :p
Bu bir istek üzerine kodlanan özel bir eklenti ve isteğe göre yapıldı ki isteğin dışına çıkmak gibi bir hevesimde yoktu dilerseniz kendiniz artık laf gevelemesini bırakıp biraz kod yazabilirsiniz böylece hepimizin başı biraz dinlenmiş olur.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
E nerdeyse hepsini saymışsın ama yinede anlayamadım diyerekten beni kaybediyorsun dostum :p
Bu bir istek üzerine kodlanan özel bir eklenti ve isteğe göre yapıldı ki isteğin dışına çıkmak gibi bir hevesimde yoktu dilerseniz kendiniz artık laf gevelemesini bırakıp biraz kod yazabilirsiniz böylece hepimizin başı biraz dinlenmiş olur.
anlamıyorum sizi sorduğum soru;
"kaç tane görev türü var(toplama kırma vs. açısından) pek anlayamadımda resimlerden"
cevap:
kendin kodlada görelim :D
valla komiksiniz konuyu son mesajlarda gördüm girdiğim ve resimlerden pek anlayamadım(kaç tane görev türü var) cevabınız çok ilginç, bak diğer konudaki tatsızlıktan dolayı böyle yapıyorsun fakat ben tartışmayı geçmiş konuda bırakırım yeni bir konuda adı üstünde yeni bir konuya da yeni bir tartışma eleştiri ya da merak soru tarzı şeyleri yazarım ben böyle bir insanım kin beslemeyi sevmem, geçmiş konudaki tatsızlıklarıda buraya taşımam :)
BU SADECE NORMAL BİR SORUYDU (MERAK) özeti bu