(ISTEK) Süreli Item skripti yapılabilirmi ayrıntılar içeride.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm öncelikle başlıktada belirttiğim gibi süreli item skripti yapılabilir mi ?
veya plugini varmı araştırdım bulamadım ama varsa verebilirmisiniz. ?

wolfteam / CSN:Z / PointBlack
gibi oyunlarda süreli itemler satılıyo örnek 10 günlük elwerici.
yada 10 günlük bıçak.

yani demek istedigim bu sistemler minecraftada yapılabilirmi mesela ben bi kılıç yapıcam

*kılıç özellikleri*
İsmi: Katana
Süresi: 2 Günlük

Yani böyle itemler yapıcam bu kılıç 2 gün boyunca alan kişinin envanterinde duracak ölünce yere düşmeyecek.
düşmeyeni yada düşeninide yaparsanız sevinirim. her 2 side olsun.

fikir bana ayittir kesinlikle çalmadım.
yapan kişinin elleri dert görmesin :) şimdiden çook tşkler.

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum her saniye veya her dakika alan kişilerin listesi looplanırsa tahminimce lag olur fakat sunucuya stop atmam diyorsan berki imkanı olabilir.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum her saniye veya her dakika alan kişilerin listesi looplanırsa tahminimce lag olur fakat sunucuya stop atmam diyorsan berki imkanı olabilir.
Lag olmaz, wait kullanması gerekir.
Yapılabilir ancak her eşya için ayrı bir şekilde yapılmalı, sana bunu düzgün yapacak fazla insan yok buralarda.

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag olmaz, wait kullanması gerekir.
Yapılabilir ancak her eşya için ayrı bir şekilde yapılmalı, sana bunu düzgün yapacak fazla insan yok buralarda.
Lag olmaz diyorsunda sen 100 kişiyi sonuçta online looplamıcaz veya 1000 veriyi looplarsan her saniye wait koysande fayda etmez diye düşünüyorum. ama her saniye diyorum bak.

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her saniyedemi loopluyor ? ve senin kaybedicek zamanın olabilir 9990 tick vb kaybedebilirsin :D neyse burası tartışma bölümü değil.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani yapılamaz mı diyosunuz ?​

yapılsa efsane olacaktı düşünsenize bi kutu yapcaktım 3 günlük kes8 kılıç çıktı yada 1 günlük p6 kask çıktı böyle süper itemler olcaktı :( :( :(.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saniye ile yapmak zorunda değilsin. Sunucunun tarihi ile de kıyaslayabilirsin her oyuna girdiğinde. Her dakika looplanmayacak bak. Oyuna girdiğinde 1 kez kontrol edilecek envanteri.

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saniye ile yapmak zorunda değilsin. Sunucunun tarihi ile de kıyaslayabilirsin her oyuna girdiğinde. Her dakika looplanmayacak bak. Oyuna girdiğinde 1 kez kontrol edilecek envanteri.

Cynax ve Tuna Özay Skripterlerden Öğrendiğim Kadarıyla Loop Fazla Lag Yapmıyor Hatta Hiç Yapmıyor. zaten Bu süreli item sunucunu Tutturur ve zaten ram eklemen gerekecek Her Saniye Bazlı looplasan sıkıntı olmaz gibi

Ama Eğer Sürenin Biteceği Tarihi veriablede Kaydedersen Eğer tarih veriabledeki tarihle uyum sağladığı zaman Itemin silinmesini Sağlayabilirsin sanırım.​

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya siz zbenle alaymı ediyorsunuz ben size sadece bu yöntemmi var dedim eğer 1 saniyede looplanırsa dedim amacınız ne beni deli etmekmi :D

Ek olarak sunucunun tarihiyle kıyaslanır diyorsunda ayın 1iyse dayi 2 azalt -1 sanırsam -1 diye bir ay yok aslında ben arkadaşın yapmak istediğini anlamadım verdiği item adamın envanterinde 2 günmü kalmasını istiyor. ve büyük ihtimal yaptıklarında buglar çıkıcaktır o itemi başkasına alır başka bir item çıkartır 1 gün sonra fakat yarını o item gider gibi o buglarıda göz ardı etmemek lazım eğer yanlış anlamıyorsam sistemi.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya siz zbenle alaymı ediyorsunuz ben size sadece bu yöntemmi var dedim eğer 1 saniyede looplanırsa dedim amacınız ne beni deli etmekmi :D

Ek olarak sunucunun tarihiyle kıyaslanır diyorsunda ayın 1iyse dayi 2 azalt -1 sanırsam -1 diye bir ay yok aslında ben arkadaşın yapmak istediğini anlamadım verdiği item adamın envanterinde 2 günmü kalmasını istiyor. ve büyük ihtimal yaptıklarında buglar çıkıcaktır o itemi başkasına alır başka bir item çıkartır 1 gün sonra fakat yarını o item gider gibi o buglarıda göz ardı etmemek lazım eğer yanlış anlamıyorsam sistemi.
-1 azalt diye bir şey yok dostum. Kodlamadan azıcık anlayan adam gelen date bilgisini yyyy-aa-gg tirelerden bölüp yıl ay gün olarak eşitler ve her ay'ın kendi gün bilgisini girer. Mesela ocak is 31 şubat is 28 mart is 31 nisan is 30 vb. Misalen 2017-03-26 tarihinde 10 günlük sword aldın skriptte yazacağın kod 26'ya 10 ekleyecek 03 mart ayına tekabül ettiğine göre 26+10 31'den büyükse ve ay 12den küçükse ay'a 1 ekleyecek ve çıktıyı o oyuncuya bağlı değişken olarak kayıt edecek.

Algoritmasını bile çıkardım. Asıl soru, sen benimle alay ediyor olmayasın? Hazır kod bekliyor olabilirsin. Ben algoritmasını yazdım başkası da pişirsin. Ben yaparsam ücret alırım, bunu söyleyince de kızıyorsunuz o yüzden sadece yapılabilirliğini açıklayıp konudan çekiliyorum.