Neden Yürümek Gibi Bi Eziyeti Kendinize Yapıyosunuz?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Son zamanlarda cidden bunu anlamış değilim. Neden yani, neden gideceğiniz yere bisiklet kadar harika ötesi bi araç yerine yürüyerek gitmeyi tercih ediyosunuz. Gerçekten anlamış değilim. Çok uygun fiyatlara bile alabilirsiniz ama yinede yürümeyi tercih ediyosunuz. Bisiklet üstünde iken yürüyen insanları gördükçe terliyorum resmen yetmez gibi bu yaz sıcağında uzun giyinenler hele onlar ayrı bi konu.

Gelin tartışalım, Neden?

Cicchio

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bisiklet geçtim motorbisiklet bile türkiyede araç olarak görünmüyor önüne denk gelince bi korna çalma bir iteleme oluyor ki üstteki arkadaşın dediği gibi bisiklet bineceğin yer parklar onlarda çok nadir. ben yeni yeni öğreniyorum bisikleti bizim buralar sakin çok şükür.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bisiklet geçtim motorbisiklet bile türkiyede araç olarak görünmüyor önüne denk gelince bi korna çalma bir iteleme oluyor ki üstteki arkadaşın dediği gibi bisiklet bineceğin yer parklar onlarda çok nadir. ben yeni yeni öğreniyorum bisikleti bizim buralar sakin çok şükür.
Emniyet şeridinden gittiğin sürece kimse bir şey demiyor açıkcası. Sorun arabalarsa bütün belediye taşıtları bisiklet kabul ediyor tabi belli başlı saatlerde

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- Maddi Durum
2- Yer Tutması
3- Güvenlik (Burası Türkiye Zincir Vursanda Çalınma İhtimali Yüksek)

Temel Olaylar Bu Olduğunu Düşünüyorum.
Bisiklet Sürmek Sağlıklı Ve Mesafeye Hızlıca Ulaşabilirsin Fakat Yürümeyi İhmal Etmemelisin.
Bisikleti Fazla Kullanmak Duruş Pozisyonu Gereği "Kambur" Tehlikesiyle Karşılaşma İhtimalini Sağlayabilir.
Bazı Bisikletlerin Koltukları Kalitesiz,Böyle Bisikletlerde Sürüş Yapmakda Makat Bölgesinde Sıkıntı Yaratabilir
Herşeyin İyisi Kötüsü Var Fakat Bana Göre Herşeyin Fazlası Zarar.
Yürüyüş Ve Bisiklet Bir arada Yapman Daha Doğru Olur Diye Düşünüyorum.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Berlin'e gitme fırsatım olmuştu, yaşılar bile bisiklet üstündeler. Yeterli bisiklet yolu, etkin trafik kuralları, finansal imkansızlıklar gibi sebeplerden ötürü bisiklet kullanımında yaygınlık durumu ortaya çıkabiliyor. Finansal derken şunu kastediyorum; burada orta gelirli bir aile bankadan taşıt kredisi alabiliyor fakat her ülke için durum aynı değil.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1- Maddi Durum
2- Yer Tutması
3- Güvenlik (Burası Türkiye Zincir Vursanda Çalınma İhtimali Yüksek)

Temel Olaylar Bu Olduğunu Düşünüyorum.
Bisiklet Sürmek Sağlıklı Ve Mesafeye Hızlıca Ulaşabilirsin Fakat Yürümeyi İhmal Etmemelisin.
Bisikleti Fazla Kullanmak Duruş Pozisyonu Gereği "Kambur" Tehlikesiyle Karşılaşma İhtimalini Sağlayabilir.
Bazı Bisikletlerin Koltukları Kalitesiz,Böyle Bisikletlerde Sürüş Yapmakda Makat Bölgesinde Sıkıntı Yaratabilir
Herşeyin İyisi Kötüsü Var Fakat Bana Göre Herşeyin Fazlası Zarar.
Yürüyüş Ve Bisiklet Birarada Yapman Daha Doğru Olur Diye Düşünüyorum.
Maddi durumla kesinlikle alakası yok, 350tl lik dandik bir şehir bisikleti sürüyorum ve memnunum yenisini alıcam tabi ama iyice kavrama bakımından iyi oldu bu bisiklet. Yer tutması, hiçbi zaman problem yaşamadım ayrıca paran varsa katlanır bisikletler alabilirsin hatta biraz daha para verirsen elektiriklisini bile alabilirsin. Güvenlik o kadar zor değil, nereye nasıl ve neyle kitleyiceğini biliyosan sorun olmuyor

Berlin'e gitme fırsatım olmuştu, yaşılar bile bisiklet üstündeler. Yeterli bisiklet yolu, etkin trafik kuralları, finansal imkansızlıklar gibi sebeplerden ötürü bisiklet kullanımında yaygınlık durumu ortaya çıkabiliyor. Finansal derken şunu kastediyorum; burada orta gelirli bir aile bankadan taşıt kredisi alabiliyor fakat her ülke için durum aynı değil.
Rahatlıkmı batıyo yani :D

Ayrıca sabahın köründe okula gitmek gibi bi eziyeti bile zevkli hale getiriyor bisiklet, akbil'e para vermenize bile gerek yok belli bi kondisyon ve deneyime ulaştığınızda uzun yollar gidebilirsiniz. Yetmez gibi vücudunuz bisikleti kullanabilmeniz için daha hızlı uyanıyor. Derste daha yüksek performans göstericeğinizi düşünüyorum

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ev en üst katta ilk katta da bağlanabilecek tek yer var oda daire 1 in ve acayip uyuz bir aile bağlayabileceğim demirlikleri hep kendileri kullanıyor

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Burası İngiltere Değil Her Gelen Geçen 300 TL Veremeyebilir Bisiklete
Güvenliği Birdaha Düşün Derim Burası Türkiye :D

Son Olarak Temel Sebep UTANMAK
İnsanların Çoğu Malesef Yapay Zeka Gibiler
Herkes Belirli Bir Sistem Üzerine Yaşıyor O Sisteme Uymazlarsa Çekiniyorlar Kendilerini Kötü Görüyorlar
Türkiye'de 30-40 Yaşında Bisikletle Gezen İnsan Göstermek Çok Zor
Bundan Dolayıda Kimse Bisiklet Süreyim Düşüncesine Kapılmıyor

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada kova belirtmeyi unutmuşum hadi @melih343 ın dediği gibi 30 - 40 yaşındaki adamlar utanıyor ondan dolayı olabilir fakat Türkiyedeki genç kesimin %80 i keko olduğundan dolayı sürekli arabalarla geziyorlar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum Burası İngiltere Değil Her Gelen Geçen 300 TL Veremeyebilir Bisiklete
Güvenliği Birdaha Düşün Derim Burası Türkiye :D

Son Olarak Temel Sebep UTANMAK
İnsanların Çoğu Malesef Yapay Zeka Gibiler
Herkes Belirli Bir Sistem Üzerine Yaşıyor O Sisteme Uymazlarsa Çekiniyorlar Kendilerini Kötü Görüyorlar
Türkiye'de 30-40 Yaşında Bisikletle Gezen İnsan Göstermek Çok Zor
Bundan Dolayıda Kimse Bisiklet Süreyim Düşüncesine Kapılmıyor
Sadece dikkat etmediğin için göremiyosun bolca biiskelt süren kişi var etrafında, ve 2 gün önce otobüsde yaklaşık 60 yaşında bi adamla biisklet muhabbeti yaptım :D. Ya gerçekten 300tl bulmak bu kadar zor olmamalı onu geçtim git bi bisikletçiye 150tl'ye bile toplama bisiklet alabilirsin onlarda idare eder yani

Ha bu arada kova belirtmeyi unutmuşum hadi @melih343 ın dediği gibi 30 - 40 yaşındaki adamlar utanıyor ondan dolayı olabilir fakat Türkiyedeki genç kesimin %80 i keko olduğundan dolayı sürekli arabalarla geziyorlar
Ben gezmeyi değil genel olarak yürümek yerine bisiklet kullanmayı kastetmiştim bakkala bile bisikletle gidiyorum çok daha hızlı ve zevkli oluyo :D