Lobi

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba lobimde npc ile girişi aktif ettim fakat uzaktan npc'ler gözükmüyor bunu nasıl ayarlıyabilirim?

Resimdeki gibi giriş npcleri gözükmüyor

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam NPC'lerin Görünmesi İçin /citizens save Komutunu Girmen Gerek Bu Komuttan Sonra Sen Silmediğin Sürece O NPC'ler Orada Çakılı Kalır :D

Unliforce

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam NPC'lerin Görünmesi İçin /citizens save Komutunu Girmen Gerek Bu Komuttan Sonra Sen Silmediğin Sürece O NPC'ler Orada Çakılı Kalır :D
Npc'ler zaten yakında gözüküyor adamın belirtmek istediği ise uzaktan gözükmüyor yani sorun chunklarda sanırım.

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza sponsor olacağımı bildirmiştim fakat bir yanıt alamadım.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden yazarsanız iyi olur bu arada lobi'nin spigot.yml'sinden chunck yerini 800 yaptım sunucu çöktü sanırım onla alakalı değil :D
Sorun Senin Chunklarındandır Fazla Kafana Takma Sende Öyle Görünüyodur Başkası Her Şeyi Görüyodur. Eğer Oyunculardan da Aynı Şikayeti Alırsan Spawn Haritanı Sil ve Tekrar İmport Et. Spawn Haritasında da Fazla Uzaklara Gitme. Sadece Yaptığın Buildin Sınırlarında Kalmaya Çalış

BorisVavilov

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sorun Chunklardan kaynaklı olabilir çok yüksek ihtimalle yani. Doğma noktasını NPC lere yakınlaştırma şansınız varsa öyle bir deneyin derim bence başka şekilde o sorunu çözemezsin gibime geliyor.

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun ayarlarda fakat neresini nasıl yapıcağımı tam bulamadım :D chunklları nerden değiştircez acab