Elektiriklisini alKatlanılabilir bisikletler ve bmx çok hoşuma gidiyor bir gün alacağım onlardan![]()
Ehuheuehueheueh olabilirElektiriklisini al(katlanır için diyorum yokuşlarda kolaylık olur
)
darbe alan yerlere sıkılan bir şey var pas önleyici bakımını doğru yaparsan bir şey olmazBianchi Junior ama bıktım ben yazlıkta kullanıyorum çeşme ve her 2 yılda bir paslanıyor yeni alıyorum çok bozuluyor.. benim tercihim bidahaki yıl değiştireceğim için salcano race veya BTWIN
Kışın orada kalıyor evde denizin yanı pas sökücü işe yaramaz feci pasdarbe alan yerlere sıkılan bir şey var pas önleyici bakımını doğru yaparsan bir şey olmaz
Kafiye yapıyosun knk biraz daha yazKışın orada kalıyor evde denizin yanı pas sökücü işe yaramaz feci pas
hangi bisikleti alsam bidahaki yaz?
mtb'ler yolda sürülmek için yapılmadı zaten emniyet şeridinden sakin sakin gitmelsiin hızın yetmez arabalara yetişmeyeBir mtb kullanıcısı olarak yollarda hiçe sayılıyorum sanki bu yokmuş gibi adam bide üste çıkıyor bunun aynısı motorlar içinde geçerli kimse adamdan saymıyor belki benimde yaptıklarım yanlış adamlar beni sıkıştırınca yapıştırıyorum ayağımla arabasına sonra anlıyor insan olduğunu.