LiteBans ve Authme Hata Verip Herkesi Oyundan Atıyor.

FinickiPhantom

Play.FinickyMC.Net
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Sunucuda bazen ağır lag oluyor. Herkes, kickliyor. Önceleri ddos diye düşünürdüm. Ama sanırım hep bu hatadan atıyor herkesi sunucudan. Litebans orijinal ve günceldir. PaperSpigot kullanıyorum 1.8.8 sürümlü.

Hata şu:
Kod:
[23:45:30] [litebans-pool housekeeper/WARN]: [LiteBans] litebans-pool - Thread starvation or clock leap detected (housekeeper delta=49s280ms753µs24ns).
[23:45:30] [Server thread/INFO]: IKaanUygun lost connection: Timed out
[23:45:30] [AuthMeMYSQLPool housekeeper/WARN]: [AuthMeMYSQLPool housekeeper] WARN fr.xephi.authme.libs.zaxxer.hikari.pool.HikariPool - AuthMeMYSQLPool - Thread starvation or clock leap detected (housekeeper delta=49s312ms135µs194ns).
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hata vermiyor ki, uyarı veriyor... Uyarı verip sunucuyu kapatacağını sanmıyorum, sunucun çöktüğü zamanların detaylı olarak tüm loglarını atarsan iyi olur.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu çökmedi bundan henüz. Uyarı verme nedeni ne olabilir?
Authme galiba mysql aktif, mysql aktif olduğundan datalar da bir problem var ama çok önemli değil. Zarar vermez.
Bana log atın detaylı, sunucu neden çöküyor onu da öğrenelim.

Özelden atarsanız iyi olur, çıkarsam (işim var da) yarına cevap veririm (akşama doğru)

FinickiPhantom

Play.FinickyMC.Net
En iyi cevaplar
0
Authme galiba mysql aktif, mysql aktif olduğundan datalar da bir problem var ama çok önemli değil. Zarar vermez.
Bana log atın detaylı, sunucu neden çöküyor onu da öğrenelim.

Özelden atarsanız iyi olur, çıkarsam (işim var da) yarına cevap veririm (akşama doğru)
Yarın akşam 9 gibi konuşma başlatıp atacağım. Teşekkürler