TürkiyeFaction Ekibini Arıyor!!

EmreBeySC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder ;
İsim: Emre
Oyundaki İsim: deadly
Neden Bu Yetki: Daha Iyi Bir Sunucu Icin
Kaç kere Builder Oldun? : 21
Komut Bilgin: Set Walls Replace Center Cyl Hcyl copy paste rotate ve daha fazlasi
Skype üzerinden kendi yapılarını yolla (Dikkat internet üzerinden olmasın adminlerimiz kontrol ediyor!)

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Semanur
Oyundaki İsim: SemanurK yada jdk923
Neden Bu Yetki: çünkü insanlara yardım etmeyi çok seviyorum. Aşırı ilgiliyimdir. Eğer rehber olursam kimsenin problemi kalmaz herkese yardım ederim, şikayetleri daha üst makamlara iletirim.
Kaç kere Rehber oldun?:

Oyuncularla aran nasıl :
Komutları biliyor musun?: Evet ancak birazini unuttum oynarken hatırlayacağımdan eminim.
Terbiyen nasıl :Gayet iyi küfür etmem ve herkese karşı saygılıyım.
Servere Nasil Katkı Sağlayabilirsin:Küfür edenlerin ortam bozmasına izin vermem.Yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederim.Soruları cevaplarım.Şikayetleri üst makamlara iletirim.
Preiumun Var Mı?: Eskiden vardı ancak su an yok.
Skype: skype yok ancak gmail den bana ulaşabilirsiniz. [email protected]

Mod İçin ;
İsim
Oyundaki İsim
Neden Bu Yetki:
Kaç kere mod oldun?:
Servere Katkın:
Preiumun Var Mı?:
Üsttekilerin aynısı. Rehberliktense modluk daha iyidir. Beni test etmenizi beğenirsiniz almanızı umuyorum iyi günler

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Alındınız Skype Üzerinden İletişime Gecmek istiyoruz Ancak "Mert Kara" Yazdığımızda joker resimli biri çıkmiyor :(

Merhaba, Alındınız Skype Üzerinden hemen iletisime geçeceğiz.

Merhaba, Alındınız Skype Üzerinden hemen iletisime geçeceğiz.
Merhabalar sizin skype adresinizi ulaşıp iletişime geçe bilrim lütfen skype adresinizi verrimisiniz

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
İsim: Semanur
Oyundaki İsim: SemanurK yada jdk923
Neden Bu Yetki: çünkü insanlara yardım etmeyi çok seviyorum. Aşırı ilgiliyimdir. Eğer rehber olursam kimsenin problemi kalmaz herkese yardım ederim, şikayetleri daha üst makamlara iletirim.
Kaç kere Rehber oldun?:

Oyuncularla aran nasıl :
Komutları biliyor musun?: Evet ancak birazini unuttum oynarken hatırlayacağımdan eminim.
Terbiyen nasıl :Gayet iyi küfür etmem ve herkese karşı saygılıyım.
Servere Nasil Katkı Sağlayabilirsin:Küfür edenlerin ortam bozmasına izin vermem.Yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederim.Soruları cevaplarım.Şikayetleri üst makamlara iletirim.
Preiumun Var Mı?: Eskiden vardı ancak su an yok.
Skype: skype yok ancak gmail den bana ulaşabilirsiniz. [email protected]

Mod İçin ;
İsim
Oyundaki İsim
Neden Bu Yetki:
Kaç kere mod oldun?:
Servere Katkın:
Preiumun Var Mı?:
Üsttekilerin aynısı. Rehberliktense modluk daha iyidir. Beni test etmenizi beğenirsiniz almanızı umuyorum iyi günler

Amacım kötülemek değil sizi bilgilendirmektir.Bu arkadaşımız sunucumda gelip rehber oldu yan hesap açıp tekrar yetki istemeye kalkıştı.Eğer güvenlik sistemimiz olmasaydı iki hesapla birden yetkili olacaktı.Lütfen bunu değerlendiriniz sizde bu tuzağa düşmeyiniz.
İYİ FORUMLAR.

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amacım kötülemek değil sizi bilgilendirmektir.Bu arkadaşımız sunucumda gelip rehber oldu yan hesap açıp tekrar yetki istemeye kalkıştı.Eğer güvenlik sistemimiz olmasaydı iki hesapla birden yetkili olacaktı.Lütfen bunu değerlendiriniz sizde bu tuzağa düşmeyiniz.
İYİ FORUMLAR.
Hocam çok yanlısş konuşuyorsunuz. Bu yaptığınız bir iftiradır. Sizin ücretsiz serverinizi ele geçirmek gibi bir niyetim neden olsun ? 2kişi beraber aynı internetteydik. Lakin size kanıtlamak gibi bir niyetim yok. İşime çomak sokmazsanız sevinirim. İyi günler.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Hocam çok yanlısş konuşuyorsunuz. Bu yaptığınız bir iftiradır. Sizin ücretsiz serverinizi ele geçirmek gibi bir niyetim neden olsun ? 2kişi beraber aynı internetteydik. Lakin size kanıtlamak gibi bir niyetim yok. İşime çomak sokmazsanız sevinirim. İyi günler.
Amacım işinize çomak sokmak değildir.Sadece insanları bilinçlendirmek neyse sizinle uğraşamıyacağım kendi yolunuza bakın.
İYİ FORUMLAR

MehmetCannn52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber ;
İsim: Mehmet Can
Oyundaki İsim: MehmetCan_HD
Neden Bu Yetki: Serverinize Katılırsam Serverimize Yardımcı Olup Büyümesini İstediğim İçin
Kaç kere Rehber oldun?: Hatıladıklarım Kadarıyla 4

Oyuncularla aran nasıl : Beni Seveni Bende Severim Sevmezsede Kin Tutmam Bişi Sorsa Bile Yine Cwvabını verir Küslük Yapmam
Komutları biliyor musun?: Rehber Komutlarını Tabii Biliyorum
Terbiyen nasıl : Çok İyidir Küfürle Aram Hiç Ama Hiç Yoktur Zaten İlerleyen Zamanlarda Tanırsınız
Servere Nasil Katkı Sağlayabilirsin: Maneviyat Olarak Katkı Sağlarım Bi Sıkıntı Olursada Maddi Yöndende Elimden Geleni Yaparım
Preiumun Var Mı?:Var

Son düzenleme:

11thdoctor

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Pluginer;
İsim: Efe Boyacı
Oyundaki İsim: Efe
Neden Bu Yetki: İlgi alanım ve eğlenerek yapabileceğim bir görev olduğu için.
Kaç kere Pluginer oldun?: 7

Pl Bilgin : javascript, skript, tüm pluginleri editleyebilirim
Komut Bilgin: %100 (İngilizcem olduğu için komutlar sıkıntı yaratmıyor.)
Preiumun Var Mı?: Evet

Ayrıca sadece config düzenleyebilen pluginerlerin aksine gerçekten js kullanabiliyorum.