paralı bir site açıcam ve skritper gerekiyor

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forum varken açacağın forum tutmaz, boş iş yapma.
Zararlı çıkan sen olursun :(

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bunu yapan şirketler ve belirli kişiler illaha var. Ama sen gelmiş bir minecraft forumuna bana minecraft forumu yapın diye konu açıyorsun..
Sence de biraz farklı yerde aramamış mısın ?
İnternete yazsan bile çıkar skript veya websitesi yapan/tasarlayan şirketler/insanlar.
boşuna yorum yapma burda tamda aradığımı buldum bak gör oluyormuymuş

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.boş iş 2.xenforo yada mybb diye bir şey duymadın hayatında galiba

Açıcak ve o forumdan bir halt olmayacak babasının telefonundan sunucu kıtasının ödeyecek ve domain alacak babasıdır diyecek hobaaa... neden bu kadar fazla fatura gelecek gerçi ininal varken hala mobil ödeme yapıyorsa bir sorun var demektir

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam bukafayla giderse güzel bir dolandırılır :3 ellemeyin akılsız başın cezasını paralar çeker

WellBros

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mybb - Xenforo (lisans varsa) Vbulletin - smf forum kurulumlarınızı ücretsiz bir şekilde yapabilirim SEO OPTİMİZASYONU hediyesi ile anahtar teslim siteyi size veririm PM ATIN detayları konuşalım

bana bir forum sitesi yapıcka biri lazım parayla iyi yapabilen
Hocam ben sana ücretsiz bir şekilde herhangi bir cpanel vs bilgisi istemeden kurulum yapabilirim PM atabilirsin.Ücretli olarak default tema üzerine hiçbir optimizasyon yapmadan kurulum yapanlara lütfen kanmayın paranızıda çöpe atmayın! Logosundan tutun imleme,pingleme işlerime kadar her şeyi ücretsiz olarak ayarlarım