Bukkitde cam rengi ayarlama

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Konuyu fazla uzatmadan soruma geçeceğim hemen. Bukkitde bir camın rengini nasıl ayarlayabiliriz?

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bukkit derken kodlamadan bahsediyorsun dimi eğer kodlama ise.
ItemStack glass = new ItemStack(Material.STAINED_GLASS);
glass.setDurability((short) 1-14 ); //1 ile 14 arasında değer vererek ayarlayabilirsin.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
glass.setDurability((short) 1-14 ); //1 ile 14 arasında değer vererek ayarlayabilirsin.
Bir de yeni öğrendiğim bir bilgiye göre DyeColor.RENK ile ayarlayabiliyormuşsun.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de yeni öğrendiğim bir bilgiye göre DyeColor.RENK ile ayarlayabiliyormuşsun.
O yeni gelen bir özellik diye biliyorum. Yani her bukkit versiyonu için çalışmayabilir. Ama test etmek istersen kodu şöyleydi diye hatırlıyorum:
Kod:
ItemStack glass = new ItemStack(Material.STAINED_GLASS, 1, DyeColor.RED.getData());

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ItemStack glass = new ItemStack(Material.STAINED_GLASS(WOOL, STAINED_CLAY ve halı da olur), 1 (kaç tane olacağı), (short) 1(durability'si, silahlarda vs kullanılan şeycik, rengi yani));

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
her durability nin tex. i var yani kılıç kalkan zırh gibi şeylerin her birinin texture u ayrı yani cubik ile sınırsız item yapmak mümkün bu böyle bi bilgiydi işte .-.