Bycakr - Savaş yeniden doğuyor !

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Künefeler kazanacak tabikide hahahaha .D
@KahramanTR hocamızla az bozmadık onları.
@KahramanTR = Künefistanın en büyük 2. yetkilisi.
KÜNEFİŞİTAN Fabrikalarına baskın düzenledik 666999666 Künefe ele geçirildi İlluminatide destek verdi hepsini Baklavaya çevirdik BaklavaYapıcıİnatörle Kombeyk.
Kesinlike Üssümüz GaziAntepde değil bulamassınız.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
künefeyide baklavayıda patateside seviyorum,ha bu arada unutturma tatilde künefe yediğim fotoyu atacağım sana sürekli unutuyorum .p
sanırım tarafım Künefenistan'ın asil safları olacak.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Künefe Baklama ya da Patates Hepsi de Güzel Yemeklerdir. Ayrım Yapmanızı Gerektiricek Bir şey Yoktur. Bir Akşam Hiç Haberiniz Olmadan Babanız ya da Anneniz Sizi Bir Restaurant'a Götürü ama Sizin Karnınız Toktur. İşte O Zaman Künefe Atarsınız. Kışın Tüm Okul Stresinden Sıkılmış Okul Yemekhanesinden Çıkan Yemekleri Sevmemiş ve Klasik Self-Servis Bir Kafeye Gitmişsinizdir. İşte O Zaman Öğleden Sonra Kalan Son 3 Derste Sizi Tok Tutacak Olan Patatesi Yersiniz. Yine Bir Ramazan Ardı. Hazırlıklar Tamamlanmış Baklavalar Gelmiştir. İşte Bu Zamanda da Baklava Yersiniz. Lafın Kısası. Baklava Ağır Bir Tatlıdır. Künefe Orta Sınıf Lezzetli ve Sevimli Bir Tatlıdır. Patates İse Öğrenci Dostudur...

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Künefe için ordu toplanmalı ekonomik kriz ortada künefe ile baklavanın savaşı dünyanın sonu olabilir dikkat ediniz @Bycakr

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Iı, şey... B-bence k-künefe h-hiç de güzel b-bir yemek türü d-değil.
Öldürmeyin beni pls.

Donatlar daha güzel ._.