Konunun yanlış yere açılması bir yana... biraz post kasma sezdim ben açıkcası tasarımın kendisine gelirsek bir öncekine göre çok kötü olmuş bu tasarım işlerine devam et ama... her yaptığın tasarım içinde konu açma ve şu söz bana çok saçma geliyor "Kahraman Türk askeri" israilede göre onların askeri kahraman ama size göre hain HAİN ASKER diye bir şey yoktur hepsi vatanına hizmet ediyor emir kulu onlarda ama bizim askerimizdede kötü asker var onların askerindede bir bakarım komutanlardan biri kendi askerini eğlence amaçlı döver bi bakarım bazı askerler sırf onlara karşı koyamıyacağını bildikleri için sivile zevk olsun eziyet ederler bunlar dışında her ülkenin askeri benim için bir kahramandır aslında çoğu savaşmak istemez hem düşman hem kendileri ama onlarda emir kulu aslında savaşmamızdaki tek neden ülke yöneticilerinin aç gözlülüğü kendi ırkımızla savaşıyoruz kendi ırkımızla barış içinde yaşayıp gelişen bir ırk olmak varken neden birbirimizi öldürüp birbirimize hain diyoruz çoğu askerin savaşma sebebi aslında barış halkını korumak türk askeri kahramanken alman israil ingiliz amerika japon kuzey kore güney kore çin askeri yada rus askeri hain olmuyor tabi ismi bile miğdemi bulandıran 3 harfli örgütü diyorsan başka uyarı yemekten korkuyomuyum hayır ki yemem zaten konuyu başlatan sensin.