Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forumun aziz ve kadim üyeleri, bu konuda sizlere CS GO Lig'lerini anlatacağım.
Arkadaşlar sizi biraz aydınlatayım bu konu hakkında. CS GO'da Rekabetçi Modu var ve bu Rekabetçi Modun'da Rütbe veya Lig dediğimiz olaylar var. Ve rütbelerinizi bu modu oynayarak yükseltebilirsiniz.
CS GO Rütbe Sistemi Nedir ? Nasıl Rütbe Atlarsınız ? Neden Rütbe Atlarsınız Eeey Gloin ?
Arkadaşlar CS GO Rütbe Sistemi nasıldır size biraz anlatayım bu kadim olayı. Kendinize CS GO satın aldıktan sonra direk olarak Rekabetçi Modu'na giremiyorsunuz. İlk olarak 3 level olmalısınız kadim dostlarım. Ve en hızlı level atlamayı hafta sonları yaparsınız kadim dostlarım. Basit Eğlence Modu'na girerek hızlı bir şekilde level atlayabilirsiniz kadim dostlar. Ölüm Maçı Modu var fakat o Basit Eğlence kadar xp vermediğinden tavsiye etmiyorum kadim dostlarım. 3 level olduktan sonra Rekabetçi Modu'na girebiliyorsunuz kadim dostlarım.
Rütbe atlamanız neye göre oluyor derseniz söyleyeyim.
1 ¤ Vurduğunuz adam sayısına göre kadim dostlar.
2 ¤ Kaç kere öldüğünüz kadim dostlar.
3 ¤ Karşı takımdaki oyuncuların rütbeleri kadim dostlar.
4 ¤ Oyun süresince yaptığınız asist sayıları kadim dostlar.
CS GO çok güzel bir sistem yapmış aslında kadim dostlarım benim. İlk maçınıza giriyorsunuz çok iyi oynadıysanız sizi Nova 4 veya Keleş düzeyinde oynayan adamlarla oynatıyor eğer onlarla da iyi oynarsanız daha üst rütbelerle oynatıyor sizi. Fakat ilk oyunda daha iyi oynayıp sizi üst yere gönderdi mi tekrar kötü oynarsınız eski rütbe düzeyine tekrardan gelirsiniz kadim dostlarım. Rütbe sistemi budur CS GO adlı oyuncuğumuzun kadim dostlarım.
CS GO Takım Olarak Girmek Faydalı mıdır ? CS GO Takım Olarak Girmenin Faydaları Nelerdir Eeey Gloin ?
Arkadaşlar bazı kişilere göre takım olarak girmek daha faydalıdır. Bazı kişilere göreyse solo olarak girmek daha iyidir. Şahsen ben kendi fikrimi ortaya koyarsam takım olarak girmek her zaman daha mantıklıdır. Çünkü arkadaşlarınız oluyor ve anlaşıyorsunuz eğer solo girerseniz ya 1 ya da 2 Türk geliyor takıma. Fakat 5 Türk aynı takımda olup oynanırsa daha çok anlaşılır olur ve oynamak daha kolaylaşır. Tabi takım olarak girmek bazen daha kötü olabiliyor birbirimizi kötü etkiliyoruz. ''Yaaa sen nasıl o adamı alamadın aim yok mu sende ? !'' gibi laflar gelirse oyun düzeni bozuluyor ve kavga ortamı oluşabiliyor. Ve bu hiç iyi olmaz kadim dostlarım. Eğer aiminize güveniyorsanız solo girebilirsiniz. Ama ben tek başıma oynayamam o kadar aim yok bende diyorsanız takım olarak girmek daha mantıklıdır. Ve oyunda sağlam iyi oynayan bir takımınız varsa benim görüşümce Legendary Eagle rütbesine kadar çıkabilirsiniz. Türkçe'de Kartal deniliyor ayrıca bu rütbeye kadim dostlar. Son noktayı koyuyorum ve takım daha iyidir diyorum kadim dostlarım
Birkaç CS GO Rekabetçi Hakkında Püf Noktalar Gloin'den
Oyuna aç olarak kesinlikle girmeyin kadim dostlarım benim. Yoksa oyun sırasında acıkıyorsunuz ve maç sırasında dolaba gidip acaba bir şey var mı diye bakıyorsunuz veya bunu düşünüyorsunuz aklınızda. Ve aç olarak girmek maç sırasında karın ağırtabiliyor veya düzgün oynayamıyorsunuz oyunu bu gerçekten de oluyor kadim dostlarım. Maç sırasında cips abanmayın kendinize dostlarım yoksa eliniz yağlanır ve şortunuza sürmek zorunda kalırsınız Gıloyin Bey bu hatayı kesinlikle yaşamadı bu arada kesinlikle yaşamadı. Ayrıca kesinlikle biz yendik tamam bu oyun bizde demeyin cıvıtınca hemen comeback yiyorsunuz kadim dostlarım biz takımca girdiğimiz zaman bu olayı çok yaşadık siz yaşamayın dostlar.
Rekabetçi Modun'da Nasıl İyi Oynayabilirim Eeey Gloin ?
Bir kere maça girdimi kadim dostlarım kesinlikle biz bu eli alabiliriz düşüncesiyle girmelisiniz yoksa kazanma oranınız düşer dostlarım. Ayrıca kaybetme düşüncesiyle veya sıkıldığınız bir anda girmeyeceksiniz bu sizin kesin olarak kaybetmenize neden olur. Motive olmuş bir şekilde oyuna girmelisiniz kadim dostlarım benim. Ayrıca kendinize uygun bir crosshair yapmalısınız dostlarım benim. Başka profesyönel oyuncuların crosshairini kullanmak yerine kendiniz size has olan bir crosshair ayarlamanız daha uygundur kadim dostlarım. Şahsen ben ilk zamanlar Profesyönel oyuncularınkini kullanıyordum fakat şu an kendi crosshairimi kullanıyorum kadim dostlarım.
Crosshair Ayarlama Sitesi Linkini Aşağıda Bulabilirsiniz Kadim Dostlarım
tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0
Daha detaylı bir konu istiyorsanız kadim dostlarım kendi açtığım CS GO Crosshair adlı kadim konuma bakabilirsiniz.
CS GO Crosshair Adlı Konumun Linki Aşağıda Bulabilirsiniz Kadim Dostlarım
forum.gamer.com.tr/konu/csgo-crosshair.369295/
CS GO Rütbeler Nedir Eeeey Gloin ?
Oyunda toplam 18 tane Rütbe vardır kadim dostlarım. 8 tanesi düşük rütbelerdir bana göre kadim dostlarım. Şimdi size rütbe sıralamasını göstereyim dostlar düşükten en yükseğe kadar.
¤ Silver 1 ¤
¤ Silver 2 ¤
¤ Silver 3 ¤
¤ Silver 4 ¤
¤ Silver Elite ¤
¤ Silver Elite Master ¤
¤ Gold Nova 1 ¤
¤ Gold Nova 2 ¤
¤ Gold Nova 3 ¤
¤ Gold Nova Master ¤
¤ Master Guardian 1 ¤
¤ Master Guardian 2 ¤
¤ Master Guardian Elite ¤
¤ Distinguished Master Guardian ¤
¤ Legendary Eagle ¤
¤ Legendary Eagle Master ¤
¤ Supreme Master First Class ¤
¤ The Global Elite ¤
Benim kendi düşünceme göre Gold Nova 2'den sonra her şey başlıyor bence. Ondan öncesi bir antreman gibi daha sonradan asıl zorluklar yavaş yavaş başlıyor sanırım kadim dostlarım.
CS GO Sistem Gereksinimleri Nasıldır Eeeey Gloin ?
CS GO Rütbe Sistemi Hakkında ve Oynayış Hakkında Gloinsel Sözler
Arkadaşlar son söz olarak bu gloinsel konuşmayı yapıyorum. Rütbe Sistemi bana göre CS GO'nun en iyi yanlarından birisi. Hiçbir oyunun Rütbe Sistemi'ne benzemiyor bu sistem dostlar. Rütbe atlaması zor olan bir oyun ve zor olan oyunlar her zaman daha iyi olmuştur kadim dostlarım benim. Yani bu oyunun Rütbe Sistemi Zula veya Wolfteam gibi kolay değil gayet zor bir rütbe sistemi var oyunun dostlar. Oynayış türü diğer oyunlara karşı çok zor yani sekme olayı var bu oyunu hem zor hem gerçekçi hem de güzel yapıyor kadim dostlarım. Oyunda Gold Nova 2 rütbesini geçtikten sonra zorluklar başlıyor. Yani zaten fps oyunlarına alışıksanız Gold Nova 2'ye gelmek çokta zor olmayacaktır kadim dostlarım. Ve oyunun Silver'dan Nova'ya geçişinde, Nova'dan Master Guardian'a geçişinde hep daha zor olmuştur kadim dostlarım. Oyun böyle mükkemel bir oyundur işte dostlar oynamayanların oynaması dileğiyle dostlarım.
Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Lig'lerini anlattım. İyi forumlar !