Şuanda dediklerini yaptım. Önerilerin için teşekkürler.Uzun zamandır lobi sunucusu kurmuyorum. Bundan dolayı vereceğim bilgiler biraz sınırlı olacak.
İlk olarak bot koruması yüklemelisn. Daha sonra eğlenceli bir hale getirmek için jet eklentisi ve sunucu seçimi yapmanı sağlayan bir eklenti yüklesen yeterli olur diye düşünüyorum.
Ödül olarak ne verebilirim ?Ödüllü parkuru tavsiye ederim.
Kozmetik pluginini hallettim. Ama friend sistemi eklersem bungee üzerine eklemem gerek hiç girmek istemiyorum bu konulara.Kaliteli Bir Kozmetik Plsi Ve Friends Sistemi Güzel Olabilir
Aradan sadece block particles'ı kullanmıyorum. Yinede önerin için teşekkür ederim.Block Particles: Efekt çıkartan bloklar yapmanı sağlar. Örneğin particlelardan oluşmuş ateşten çember.
ChestCommands: Menü yapılmasını sağlar. Sunucu seçmek için menü yapılabilir.
CommandNPC: NPClere tıklayarak komut kullanmayı sağlar. Sunucular arası geçiş için kullanılabilir. (Citizens gerektirir.)
MyCommand: Yeni komutlar oluşturulmasını sağlar. /sunucuadı şeklinde sunucular arası geçiş yapmak için kullanılabilir.
Skript: Oyuncuları bir eşyaya tıklayınca pushlayan bir skript yapabilirsiniz, tabela ile sunucular arası geçiş sistemi yapabilirsiniz. Işınlayan yay/kar topu yapabilirsiniz. Hangi oyunu oynayacağında kararsız kalan oyuncular için /rastgelesunucu veya /randomserver gibi bir komut ekleyebilirsinjz. Lobi tur otobüsü (tavsiye edilmez çünkü yazması uzun sürüyor ve genellikle sunucunun kasmasına sebep oluyor.) yapabilirsiniz.
Tavsiye: Lobi sunucunuza AuthMe koyuyorsanız bunun yerine çakma lobi sunucusu açın oyuncuların lobiye her gelişin de şifre yazması gerekmesin. Ayrıca bot koruması koymanız da gerekmez.
Hepsini ekledimMüzik eklentisi, Disco armor, Sunucu seçme menüsü, Jet, Scoreboard, Tablist düzenlemesi, Gizle göster
Şuanda dediklerini yaptım. Önerilerin için teşekkürler.
Ödül olarak ne verebilirim ?