Lobi sunucusunda nelerin olması gerekir ?

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucum için yeni bir lobi yaptık. Ama lobi sunucumun plugin ve skriptlerinide yenilemek istiyorum. Baştan başlıyıp yapıcam. Sizce nelerin olması gerekiyor ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Uzun zamandır lobi sunucusu kurmuyorum. Bundan dolayı vereceğim bilgiler biraz sınırlı olacak.
İlk olarak bot koruması yüklemelisn. Daha sonra eğlenceli bir hale getirmek için jet eklentisi ve sunucu seçimi yapmanı sağlayan bir eklenti yüklesen yeterli olur diye düşünüyorum.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Uzun zamandır lobi sunucusu kurmuyorum. Bundan dolayı vereceğim bilgiler biraz sınırlı olacak.
İlk olarak bot koruması yüklemelisn. Daha sonra eğlenceli bir hale getirmek için jet eklentisi ve sunucu seçimi yapmanı sağlayan bir eklenti yüklesen yeterli olur diye düşünüyorum.
Şuanda dediklerini yaptım. Önerilerin için teşekkürler.
Ödüllü parkuru tavsiye ederim.
Ödül olarak ne verebilirim ?
Kaliteli Bir Kozmetik Plsi Ve Friends Sistemi Güzel Olabilir
Kozmetik pluginini hallettim. Ama friend sistemi eklersem bungee üzerine eklemem gerek hiç girmek istemiyorum bu konulara.

Ben_Kimim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Block Particles: Efekt çıkartan bloklar yapmanı sağlar. Örneğin particlelardan oluşmuş ateşten çember.
ChestCommands: Menü yapılmasını sağlar. Sunucu seçmek için menü yapılabilir.
CommandNPC: NPClere tıklayarak komut kullanmayı sağlar. Sunucular arası geçiş için kullanılabilir. (Citizens gerektirir.)
MyCommand: Yeni komutlar oluşturulmasını sağlar. /sunucuadı şeklinde sunucular arası geçiş yapmak için kullanılabilir.
Skript: Oyuncuları bir eşyaya tıklayınca pushlayan bir skript yapabilirsiniz, tabela ile sunucular arası geçiş sistemi yapabilirsiniz. Işınlayan yay/kar topu yapabilirsiniz. Hangi oyunu oynayacağında kararsız kalan oyuncular için /rastgelesunucu veya /randomserver gibi bir komut ekleyebilirsinjz. Lobi tur otobüsü (tavsiye edilmez çünkü yazması uzun sürüyor ve genellikle sunucunun kasmasına sebep oluyor.) yapabilirsiniz.

Tavsiye: Lobi sunucunuza AuthMe koyuyorsanız bunun yerine çakma lobi sunucusu açın oyuncuların lobiye her gelişin de şifre yazması gerekmesin. Ayrıca bot koruması koymanız da gerekmez.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Block Particles: Efekt çıkartan bloklar yapmanı sağlar. Örneğin particlelardan oluşmuş ateşten çember.
ChestCommands: Menü yapılmasını sağlar. Sunucu seçmek için menü yapılabilir.
CommandNPC: NPClere tıklayarak komut kullanmayı sağlar. Sunucular arası geçiş için kullanılabilir. (Citizens gerektirir.)
MyCommand: Yeni komutlar oluşturulmasını sağlar. /sunucuadı şeklinde sunucular arası geçiş yapmak için kullanılabilir.
Skript: Oyuncuları bir eşyaya tıklayınca pushlayan bir skript yapabilirsiniz, tabela ile sunucular arası geçiş sistemi yapabilirsiniz. Işınlayan yay/kar topu yapabilirsiniz. Hangi oyunu oynayacağında kararsız kalan oyuncular için /rastgelesunucu veya /randomserver gibi bir komut ekleyebilirsinjz. Lobi tur otobüsü (tavsiye edilmez çünkü yazması uzun sürüyor ve genellikle sunucunun kasmasına sebep oluyor.) yapabilirsiniz.

Tavsiye: Lobi sunucunuza AuthMe koyuyorsanız bunun yerine çakma lobi sunucusu açın oyuncuların lobiye her gelişin de şifre yazması gerekmesin. Ayrıca bot koruması koymanız da gerekmez.
Aradan sadece block particles'ı kullanmıyorum. Yinede önerin için teşekkür ederim.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Müzik eklentisi, Disco armor, Sunucu seçme menüsü, Jet, Scoreboard, Tablist düzenlemesi, Gizle göster

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
bot korumasına gerek yok ki zaten fakelobi niz varsa oraya koysanız yeterli, ayrıca konuş tarzı interactionların kapalı olması gerekiyor, ha zaten olan şeylerden kullanabilirsiniz bkz. hypixel lobi sunucusu girin ve bakın neler yapmış prof.lar ona göre sizde yapın bişiler .-.