Selam Bu Kötüleme Amaçlı Değil Görünüşe Göre Yaşınız Küçük Vip Satışları İçin Yaşınızın Biraz Büyük Olması Gerekmiyormu ?Bende servere ortak olabilirmLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bana burdan ulaşabilirsin
Serverei ekibim ile geliştirebilriz bana oradan ulaşabilirsin bekliyorum özelliklede serverin İP sini atarsanız sevinirim
Geri dönüşlerini bekliyorum..
Saygılar.
skype verinBende servere ortak olabilirmLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bana burdan ulaşabilirsin
Serverei ekibim ile geliştirebilriz bana oradan ulaşabilirsin bekliyorum özelliklede serverin İP sini atarsanız sevinirim
Geri dönüşlerini bekliyorum..
Saygılar.
skypenizi dogru duzgun verinben olabilirim skype =
facebook:100003760031906 plugin yazabilirim skriptde vip satabiliyorum vb
skype verin
skypenizi dogru duzgun verin
benm şu an skypem yok faceboook tan bana ulaşabilirsin skypemi bugün açtıgımda sana veririmskype verin
skypenizi dogru duzgun verin
o bnm eski bir fotoğragım 5. sınıf yada 4. şu an 15 yaşındayımSelam Bu Kötüleme Amaçlı Değil Görünüşe Göre Yaşınız Küçük Vip Satışları İçin Yaşınızın Biraz Büyük Olması Gerekmiyormu ?
Hyr yanlıs anladın ben o fotoğrafı 4 ya da 5. sınıfta çektim ama facebook a koymamıstım elimde koyacak foto yoktu bende onu koymak mecburiyetinde kaldım şuanda lise 1 deyim ve 15 yaşındayım2016 çocuk 1 yılda 5 yaş atlıyorneyse kardeşim ne önemi varki
HAKLISINNN.dediğim gibi ne önemi var![]()
Başka sunucularda çalıştığınız için yetkiniz alındı !dediğim gibi ne önemi var![]()
Açtığın Bukkit Server Boş Yapıyorsun Para Sıkıntısıymış Bi Kere Yetkili Yalancı Olmamalı Ben Paralı Server Açtım BU da KanıtıHadi zentax ben yemin ederim çok serverde yetili oldum gerek kurucu gerek admin gerek mimar en çok mimar oldum sanırım hatta şuanda hub serverim var ama makine yetersiz kaldıgı için kapattım gerçekten iyi server yönetiyorum şuana kadar 2 tane serverim oldu ve 1 haftada yaklasık 50 kişiye tasidim para sıkıntısı yasadıgım sıralar da servere ara verdim ve aktifliği geri toplayamadıgım içinde serveri kapatmak zorunda kaldım yani varmak istedigim yer gerçekten iyi server yönetiyorum ve iyi işler çıkartıyorum sende bni bir dene ve serverine ortak al.
HAKLISINNN.![]()
Ben HosyNW de Yetkilimiyim KiBaşka sunucularda çalıştığınız için yetkiniz alındı ! [HosyNW]
Hyr bnmkisi de batihost hatta sitesi hala var al bak gamecraft.mc.tcAçtığın Bukkit Server Boş Yapıyorsun Para Sıkıntısıymış Bi Kere Yetkili Yalancı Olmamalı Ben Paralı Server Açtım BU da Kanıtı
Ekli dosyayı görüntüle 53603
Ben HosyNW de Yetkilimiyim Ki![]()