Serverime Ortak+Kurucu araniyor Iceri gir

Zentax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam Server Bedavadir ancak 7/24 acik yapicam ve 4gb ram parayla alicam
Kurucu+Ortak olmak icin=/warp arsalar yapa bilme+forum aca bilme+vip alimlariyla ilgilenme yani ben para almiyicam+her seyi filan birisi gelsin
Skype Altan yazsin ben ekliyicegim

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben olabilirim skype =
facebook:100003760031906 plugin yazabilirim skriptde vip satabiliyorum vb

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende servere ortak olabilirm
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bana burdan ulaşabilirsin :)

Serverei ekibim ile geliştirebilriz bana oradan ulaşabilirsin bekliyorum özelliklede serverin İP sini atarsanız sevinirim :)

Geri dönüşlerini bekliyorum..
Saygılar.

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Serverei ekibim ile geliştirebilriz bana oradan ulaşabilirsin bekliyorum özelliklede serverin İP sini atarsanız sevinirim :)

Saygılar.
Selam Bu Kötüleme Amaçlı Değil Görünüşe Göre Yaşınız Küçük Vip Satışları İçin Yaşınızın Biraz Büyük Olması Gerekmiyormu ?

Zentax

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Saygılar.
skype verin

ben olabilirim skype =
facebook:100003760031906 plugin yazabilirim skriptde vip satabiliyorum vb
skypenizi dogru duzgun verin

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skype verin

skype verin

benm şu an skypem yok faceboook tan bana ulaşabilirsin skypemi bugün açtıgımda sana veririm

Selam Bu Kötüleme Amaçlı Değil Görünüşe Göre Yaşınız Küçük Vip Satışları İçin Yaşınızın Biraz Büyük Olması Gerekmiyormu ?
o bnm eski bir fotoğragım 5. sınıf yada 4. şu an 15 yaşındayım

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2016 çocuk 1 yılda 5 yaş atlıyor :) neyse kardeşim ne önemi varki

kardeşim skype arama yerine bunu yaz kopyalayıp
facebook:100003760031906

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2016 çocuk 1 yılda 5 yaş atlıyor :) neyse kardeşim ne önemi varki
Hyr yanlıs anladın ben o fotoğrafı 4 ya da 5. sınıfta çektim ama facebook a koymamıstım elimde koyacak foto yoktu bende onu koymak mecburiyetinde kaldım şuanda lise 1 deyim ve 15 yaşındayım

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hadi zentax ben yemin ederim çok serverde yetili oldum gerek kurucu gerek admin gerek mimar en çok mimar oldum sanırım hatta şuanda hub serverim var ama makine yetersiz kaldıgı için kapattım gerçekten iyi server yönetiyorum şuana kadar 2 tane serverim oldu ve 1 haftada yaklasık 50 kişiye tasidim para sıkıntısı yasadıgım sıralar da servere ara verdim ve aktifliği geri toplayamadıgım içinde serveri kapatmak zorunda kaldım yani varmak istedigim yer gerçekten iyi server yönetiyorum ve iyi işler çıkartıyorum sende bni bir dene ve serverine ortak al. :)

dediğim gibi ne önemi var :)
HAKLISINNN. :)

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hadi zentax ben yemin ederim çok serverde yetili oldum gerek kurucu gerek admin gerek mimar en çok mimar oldum sanırım hatta şuanda hub serverim var ama makine yetersiz kaldıgı için kapattım gerçekten iyi server yönetiyorum şuana kadar 2 tane serverim oldu ve 1 haftada yaklasık 50 kişiye tasidim para sıkıntısı yasadıgım sıralar da servere ara verdim ve aktifliği geri toplayamadıgım içinde serveri kapatmak zorunda kaldım yani varmak istedigim yer gerçekten iyi server yönetiyorum ve iyi işler çıkartıyorum sende bni bir dene ve serverine ortak al. :)

HAKLISINNN. :)
Açtığın Bukkit Server Boş Yapıyorsun Para Sıkıntısıymış Bi Kere Yetkili Yalancı Olmamalı Ben Paralı Server Açtım BU da Kanıtı
upload_2017-8-15_12-9-40.png

Başka sunucularda çalıştığınız için yetkiniz alındı ! [HosyNW]
Ben HosyNW de Yetkilimiyim Ki :D