Serverim 10 ya da 20 dakikada bir çöküp duruyor Yardım Lütfen

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Nitradodan Bir tane server aldım çöküp duruyor 10 dk de bir felan bende ramı yükseltirsem çökmez dedim ramı çok yükselttim hala çöküyor Oyuncularda bu durumdan çok rahatsız oluyor lütfen yardım edin öncedende server açtım aynısı oldu

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Loglardaki hata mesajlarını atmassan yardımcı olamayız.
Sürekli rami yükseltmek çözüm değildir.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
FTP'ye bağlanıp logs\ klasörünün içindeki latest.log dosyasını veya sunucunun çöktüğü kaydın bulunduğu .gz dosyasını at.
Panelden nasıl yapacağını en son 2 yıl önce Nitrado kullandığım için bilmiyorum fakat muhtemelen Log Kaydı, Hata Kaydı gibi bir bölüm vardır.

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FTP'ye bağlanıp logs\ klasörünün içindeki latest.log dosyasını veya sunucunun çöktüğü kaydın bulunduğu .gz dosyasını at.
Panelden nasıl yapacağını en son 2 yıl önce Nitrado kullandığım için bilmiyorum fakat muhtemelen Log Kaydı, Hata Kaydı gibi bir bölüm vardır.
logs klasörünü dosya tc ye koyup sanamı atıyım ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
logs klasörünün içindeki dosyaların içinde bir sürü yazı va bende dosya tc ye koydum işine yarar umarım
Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

FramePicture.jar dosyasının adı sanırım FramePicture .jar, boşluğu sil.
Advanced Item Effects v1.4.1.jar dosyasının adını AdvancedItemEffects.jar olarak değiştir, sonra WinRar ile aç, plugin.yml'yi aç, plugin adını AdvancedItemEffects yap.
Citizens'in
indir.
SkinsRestorer sürümü yanlış uygun sürümü yükle.
plugins\Skript\config.sk aç ve check for new version ve automatically download new version ayarlarını false yap. update check interval'ide 0 yap.
Skript çok fazla hata veriyor bunları çöz. (Ben yazmaya üşendim)
PaidRanks uygun sürüm indir.
ActionHealth sil veya uygun sürüm indir.
PlotMe uygun sürüm yükle.
NoCheatPlus online oyuncuları yanlış görüyor FakePlayersOnline v.b plugin kullanıyorsan kaldır.
Sunucunun stop çekildiğinde veya kendi kendine kapandığını gördüm son logda, Nitrado panelinden oto resetleri kontrol et.

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FramePicture.jar dosyasının adı sanırım FramePicture .jar, boşluğu sil.
Advanced Item Effects v1.4.1.jar dosyasının adını AdvancedItemEffects.jar olarak değiştir, sonra WinRar ile aç, plugin.yml'yi aç, plugin adını AdvancedItemEffects yap.
Citizens'in
indir.
SkinsRestorer sürümü yanlış uygun sürümü yükle.
plugins\Skript\config.sk aç ve check for new version ve automatically download new version ayarlarını false yap. update check interval'ide 0 yap.
Skript çok fazla hata veriyor bunları çöz. (Ben yazmaya üşendim)
PaidRanks uygun sürüm indir.
ActionHealth sil veya uygun sürüm indir.
PlotMe uygun sürüm yükle.
NoCheatPlus online oyuncuları yanlış görüyor FakePlayersOnline v.b plugin kullanıyorsan kaldır.
Sunucunun stop çekildiğinde veya kendi kendine kapandığını gördüm son logda, Nitrado panelinden oto resetleri kontrol et.
peki bo logs dosyasının içindeki dosyaları siliyimi ?
birde skin restorer plugini beta sürümündeymiş o yüzden buglara sebep olabilirmiş

Son düzenleme:

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediklerini Yaptım Ama Server Hala Çökmeye Devam Ediyor Skript Sorunlarını Çözemedim Skriptten pek anlamıyorumda .D

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Tekrar log dosyası atarmısın latest.log'un bir üstündeki .gz WinRar dosyasını aç içindeki log dosyasının içindekilerileri kopyala at