Minecraftta premium survival neden yok ?

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar uzun zaman onec premium hesap aldım premium sunucularda gezdim dolastım
fakat premium sunucuların hicbirinde guzel bir survival bulamadım hep mapler kırılmıs parcalanmıs vs.
Eger bildiginiz premium survival varsa yorum olarak yazarmısınız
İyi forumlar :D

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Türk hayatta kalma sunucular güzel olmaz.Eğer ingilizcen iyiyse yabancı sunucularda oyna.Hem daha kaliteli hem daha sıcak bir ortam.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Aynen. Premium survival serverlerinde hacker bulmak yarı imkansız. ama premiumsuz oynayanlarda ip adresini deyiştirebiliyorsun!
+ BOT KORUMASIMI HAH ? BOT KORUMASINA GEREK BILE YOK!

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Aynen. Premium survival serverlerinde hacker bulmak yarı imkansız. ama premiumsuz oynayanlarda ip adresini deyiştirebiliyorsun!
+ BOT KORUMASIMI HAH ? BOT KORUMASINA GEREK BILE YOK!
artık uuid var ip değiştirsende uuid senin değişmeyen ismin gibi bişi yani sen "qasd" isimli oyuncu isen ve ismini ve ya ip ni değiştirisen bi şekilde uuid sabit olduğu için yine aynı karakter ile devam edersin bunu sunucunun desteklemesi lazım eklentilerinin ona göre dizayn edilmiş olması lazım,

konuya gelirsen aç bi Premium survival sunucu görürsün neden açılmadığını(görecek bişi yok bu arada)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
artık uuid var ip değiştirsende uuid senin değişmeyen ismin gibi bişi yani sen "qasd" isimli oyuncu isen ve ismini ve ya ip ni değiştirisen bi şekilde uuid sabit olduğu için yine aynı karakter ile devam edersin bunu sunucunun desteklemesi lazım eklentilerinin ona göre dizayn edilmiş olması lazım,

konuya gelirsen aç bi Premium survival sunucu görürsün neden açılmadığını(görecek bişi yok bu arada)
Doğru bir şey söylemişsin!