bu skript midir skriptse yapılabilir mi[ücreti verilecektir]

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun gibi listeyi nasil yapabilirim yardim simdiden teşekkürler
iskelete sag tiklican böyle liste cıkıcak nasil yapbilirim

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılabilir.Forumda ki skripter arkadaşlara ulaşıp fiyat sorabilirsiniz.

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu plugindir ama skript ile de yapılabilir. Ama her ne kadar skriptle yapılsa bile pluginle olması daha avantajlıdır.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugin ise hangi plugindir?
Gördüğün sunucu sanırım CraftRise o sunucu her pluginini kendi kodluyor, bu gibi pluginler piyasada yok malesef ve skript ilede yapılırsa alıcağın performans düşük olucaktır pişman olursun çünkü sunucuya her saniye ping yollayıp onlinesini vs çekicek sıkıntı yani.

coderc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Skript aiŞLERİYLE uĞRAŞABİLİRİM iSTERSEN SANA BEDAVA VEREYİM AMA BANA 5 GÜN MÜSAD

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir sekilde ücret odemene gerek yok skeletona sağ tıklama işi citizens ve citizencmd pluginiyle olur o menü işini de skypeden ulaşırsanız yapabiliriz skypem mustafakemal646

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılabileceğini düşünüyorum.

Bir menü açarsın devamını yaparsın çokta zor değil aslında tamamen komutları menünün arkasına gizlemek gibi bir şey.

MCTDark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu plugindir ama skript ile de yapılabilir. Ama her ne kadar skriptle yapılsa bile pluginle olması daha avantajlıdır.
ooo ne kadar mantıklı ha

Gördüğün sunucu sanırım CraftRise o sunucu her pluginini kendi kodluyor, bu gibi pluginler piyasada yok malesef ve skript ilede yapılırsa alıcağın performans düşük olucaktır pişman olursun çünkü sunucuya her saniye ping yollayıp onlinesini vs çekicek sıkıntı yani.
hyr çok kolay yolu var Skellett ve SkellettProxy addonları sayesinde oyuncu sayılarına kadar ama oyunlar ayrı sunucularda değilse skript miriror addonu gerekir o pluginlerden bile daha iyi olur düzgün yapılırsa

ama yapmam

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ooo ne kadar mantıklı ha

hyr çok kolay yolu var Skellett ve SkellettProxy addonları sayesinde oyuncu sayılarına kadar ama oyunlar ayrı sunucularda değilse skript miriror addonu gerekir o pluginlerden bile daha iyi olur düzgün yapılırsa

ama yapmam
Yapmak için nekadar bir üçret alırsın ?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç kimse olayı tam açıklayamamış :/
Bu sunucu, tüm sistemlerini kendisi kodladığı için SQL DB'lerinden verileri anlık olarak çekebiliyor, sunucular verileri DB'lere atıyor.
Eğer sende her şeyi skript ile kodlarsan, SQL DB'lerine veri gönderip skript ile onları çekersen bunu yapabilirsin.
Bu, senin yapabileceğin bir şey değil bana göre veya burda yaparım diyen arkadaşlara göre bir şey değil.
Ha, Skellet ile yapılabilir doğru ama anlık veri çekemez, GUI'yi reloadlaman gerekir sürekli (LAG!!!).
Boş konuşan arkadaşlar, lütfen araştırmadan, bilmeden konuşmayın.

MCTDark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hiç kimse olayı tam açıklayamamış :/
Bu sunucu, tüm sistemlerini kendisi kodladığı için SQL DB'lerinden verileri anlık olarak çekebiliyor, sunucular verileri DB'lere atıyor.
Eğer sende her şeyi skript ile kodlarsan, SQL DB'lerine veri gönderip skript ile onları çekersen bunu yapabilirsin.
Bu, senin yapabileceğin bir şey değil bana göre veya burda yaparım diyen arkadaşlara göre bir şey değil.
Ha, Skellet ile yapılabilir doğru ama anlık veri çekemez, GUI'yi reloadlaman gerekir sürekli (LAG!!!).
Boş konuşan arkadaşlar, lütfen araştırmadan, bilmeden konuşmayın.
(LAG!!!) nedir arkadaşım? bir şey bilmeden boş boş konuşma şurada. kendi dediğini kendin yap. Anlık veri çekebilir ve en basit while ile guiyi güncellersin. zaten bilgin olsa oyunlardan bir event çağırabileceğini ve skriptle algılayabilip guiyi güncelleyebileceğini bilirdin. buda oyunları senin yapmana, senin değilse oyunun kalitesine bağlı
egonuda konuşturmuşsun MAŞallah. yapmam duruma göre değişir ama 10 dk ya yakın olur
Yapmak için nekadar bir üçret alırsın ?
maalesef yapmam ama en basit ve gayet performanslı hali bedavaya olurdu

Son düzenleme:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılabileceğini düşünüyorum.

Bir menü açarsın devamını yaparsın çokta zor değil aslında tamamen komutları menünün arkasına gizlemek gibi bir şey.
Arkadaşı öne alalım buyur bekliyorum.

Böyle bir sistemi skriptle kodlayanı bulursan haber ver. 2-3 Paragöz dışında kimse kodlamaya uğraşmaz böyle bir şeyi ÖZELLİKLE DE SKRIPTLE