REALLYCRAFT REHBERLERINI ARIYOR !

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
> REALLY CRAFT SUNUCU BILGILERI <
>
PLAY.REALLYCRAFT.COM
>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> Aradıklarımız:
ʷ Conconcraft Sunucusu İçin Rehber

>
Başvuru Formu

ʷ Isim:
ʷ Yaş:
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi :
ʷ Farkınız:
ʷ Eklemek İstedikleriniz:

> İsteklerimiz:
ʷ 13 Yaşının üstünde olmak.
ʷ Bilgili olmak.
ʷ Mesaj sayısı 50 üstünde olması. (Forum İçin Geçerli)

Son düzenleme:

AlkYoneMR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu
ʷ Isim:YusufEmre
ʷ Yaş:12 13 Eylülde giricem Beni hatırladınmmı msjdan demiştin
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:BowPvP,MineLeader,GraveNW,PixelNW,GrandOfNW,OpSkyMine,ForceCraft
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli): Var Ama Fan sesi geliyor azcıkın
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi :Skype:live:lucianthe54 facebook: eren Yusuf emre
ʷ Farkınız:Ben Küfür Edenleri Mutelerim Ve Komut bilgim %98 ama silkelebilirimisin fln onları mutelemem
ʷ Eklemek İstedikleriniz:Spam Kaldırmak Dolandırılıcık Kaldırma Bunla ilgili duyuruluar veririm!

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
> Başvuru Formu
ʷ Isim:Ayça Nur Kerkükloüğlu
ʷ Yaş:15
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular: daha önce bir serverde rehber olmuştum ama kurucu bana aşkım demeye başlayınca serveri bıraktım :D
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):Mikrofon meselesi için sesli konuşma programlarını pek tercih etmem
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi :aycariggs instagramdan ulaşabilirsiniz
ʷ Farkınız:Bir serverin kaliteli olabilmesi için yetkililerin en başta saygılı olması lazım ve bende o saygının mevcut olduğuna inanıyorum
ʷ Eklemek İstedikleriniz:

Son düzenleme:

Sarperr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu
ʷ Isim: Sarper
ʷ Yaş: 16
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular: RefusCraft Ve TetkikMC
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli): Çok Kaliteli Değil
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi : Skype Adresim = Sarperüt
ʷ Farkınız: Serverde Herkesin Eşit Olması Zorunludur Kimse Kimseye Küfür Etmemelidir, Ben Bunun Önüne Geçebilceğime İnanıyorum
ʷ Eklemek İstedikleriniz: Umarım Seçilirim Seçilmezssemde Üzülmem :)

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu
ʷ Isim:Mehmet
ʷ Yaş:15
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:Deltacraft bide 5 serverdaha var
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):var
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi :skypem:Mehmet☠GMNG☠
ʷ Farkınız:çok iyi oyuncularla anlaşırım ve sabah 9 dan akşam 10 a kadar aktifim
ʷ Eklemek İstedikleriniz:çok tecrubeliyim rehber hakkında ve bilgiliyim

> İsteklerimiz:
ʷ 13 Yaşının üstünde olmak.
ʷ Bilgili olmak.
ʷ Mesaj sayısı 50 üstünde olması. (Forum İçin Geçerli)

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu
ʷ Isim: Emir
ʷ Yaş: 17
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular: Çoğu sunucularda rehber değilde developer (kuruculuk) ve kendı yönettiğim sunucular oldu bunların hepside survival sunucu konseptindeydi bknz ; sonmilas / sonmilas2 vs..
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli): Kaliteli bir mikrofonum var.
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi : Burası benim Discord adresimdir. Gerzzek#2073
ʷ Farkınız: Fazla bi farkım yok 2 göz 2 kulak 1 burun 1 ağız ama söz konusu yetenekse. o kadar uzun okumaya üşenirsiniz.
ʷ Eklemek İstedikleriniz: Sitenize giriş yapamadım benden kaynaklı bi sorun mu acaba ?

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ʷ Isim: Furkan
ʷ Yaş: 13
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular: OsionCraft (Kapandı) Give network , FetihTurk
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli): var
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi : burak.elmass(Abimin Skypesi)
ʷ Farkınız: Ben çok istekliyim chat düzenini sağlamayı ve serverdeki düzeni sağlamayı ,dengelemeyi istiyorum
ʷ Eklemek İstedikleriniz: Sitenize giremiyorum neden

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Web sitemize girmek için:
1 - Yeni sekme açın.
2 - reallycraft.com yazın. (www yok)
3 - Giriş Tamamlandı.
Not: Konu güncellendi. Konudaki linkten girebilirsiniz.

Son düzenleme:

KingBedo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu
ʷ Isim:Bedirhan
ʷ Yaş:13
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:betacraft 2adamconcon Daha Varda unuttum :D
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):Var ama Cok kalıtelı deıl
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi Skype=Bedirhan Aşkar
ʷ Eklemek Istedıklerınız Rehber olmayı cok ıstıyorum olamassamda uzulmem Olursam ama mutlu olurum :D
ʷ Farkınız Saygılıyımdır,Sabırlıyımdır,Bılgılıyımdır,Rehber Komutlarının azını bılıyorum ama yakında oğrenıcem ...

Son düzenleme:

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Alımlarımız devam etmekte :)

Reddedilenler:
@AlkYoneMR 50 FORUM MESAJI YOK
@Sarperr 50 FORUM MESAJI YOK
@SonBukucu 50 FORUM MESAJI YOK
@Rhieveking YETERSİZ TECRÜBE
@KingBedo 50 FORUM MESAJI YOK
@FurkanTass 50 FORUM MESAJI YOK + YER ALDIĞINIZ SUNUCULAR YANLIŞ
Kabul Edilenler:

@Ayca_Riggs
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buraya DM atarmısınız.

@Emirizm_ Discord üzerinden mesaj atıldı.

Yetkili alımları devam ediyor :) Başvurularınızı bekliyorum.

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
> Başvuru Formu
ʷ Isim:YusufEmre
ʷ Yaş:12 13 Gircem Ben AlkYoneMR Hesabım susturulduğu için ondan atmıştım
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:MineLeader,BowMC,CrazyCraft,CladeINC Çüksüzü Kurtar Haritası Yapımcıları,Pronabas,PixelNW
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):Var
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi : live:lucianthe54
ʷ Farkınız: Daha iyim Hayel Gücüm İyi Serverinde spam engellerim çok var ve çok duruum yardım ederim
ʷ Eklemek İstedikleriniz: Dolandırıcıları Engellerim Spamcıları mutelerim ve çok yardım ederim!

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu
ʷ Isim:emirhan
ʷ Yaş:16
ʷ Daha önceden yer aldığınız Sunucular:cuhadaroğlunetwork:ADMİN ben çoğunlukla kendi serverimi açtım yetkili olmadım baska serverlerde 3 kez kendi serverimi açtım
ʷ Mikrofonunuz Varmı ? (Mümkünse Kaliteli):EVET
ʷ Size ulaşabilmemiz için skype / facebook / Discord linki veya ismi :seet1540
ʷ Farkınız:ben diğer oyuncularla aynıyım zaten hepimiz insanız bitek ben onların oyununu kolaylaştırıcam sohbet felan ederiz yani vb.
ʷ Eklemek İstedikleriniz:EKLEMEK İSTEDİĞİM ÇOK YOK AMA BENDE Bİ HİLE VAR O ÇALIŞIRSA SERVERDE ENGELLERSENİZ SEVİNİRİM BAŞKADA BİRŞEY YOK ZATEN İYİ FORUMLAR:cay::cay::cay: