Ağır fanservice içeren, kesinlikle p2w olan ve benim mmorpg'ler için olan tabirimle eski kafalı bi mmorpg sunucusu. Bu tarz mmorpg'ler kişinin zaman öldürmesi için var. Bence bu kasılmak için hayatımızı harcadığımız mmorpg türleri eskide kaldı. O yüzden mmorpg oynicaksan ya sandbox yada rpg oynamanı tavsiye ederim. Ha ayrıca günümüzde popüler olan oyunlar hep hızlı bitiyor. Bkz: lol cs paladins overwatch. Burdan çıkarman gereken şey ise mmorpg'lerin eskide kaldığı.
Ah ayrıca bence piyasadaki en iyi mmorpg şu an kesinlikle The Elder Scrolls: Online'dır. Fakat türk oyuncu yaş kitlesi gerçekten çok yüksek. Bu yüzden arkadaş bulmakta zorlanıyorum (52 yaşında adam var guildde) fakat yetenek sistemi eşyalar zırhlar büyüler olsun o mmorpg atmosferi olsun muhteşem bi oyun bence. Ya oyunda zırhını boyuyabiliyosun kendi zırhının nasıl görünüceğini belirleyebiliyosun oyunda tonlarca motifler var yani çok muhteşem bi oyun aslında ama işte arkadaş olmadan hiçbir oyun sarmaz.
The Elder Scrolls Online'da kasılmak felaket zordur. Gerçekten türkler dehşet zenginler şu oyunda ama pvp'leri rezalet. Hayatlarını pve oynamaya adamışlar herşeyleri var onlar olmasa zırh yapamicam her türlü zırhı işleyebiliyolar herşeyleri son seviye gerçekten guild zırh yapmakta çok yardım ediyor tabi malzemelerini getirirsenki malzemelerde pahallı yani eso oynicaksan kesinlikle kasılman 3 ayını alır sana bu kadar söyliyim ben

. En başta bu şekilde zaman harcamak eskide kaldı demiştim ama esoda zevkli bence arkadaşlarda olsa tadından yenmez.