<<SoldierPvP>>/1.8X/Moderator & Staff Alımları/ONLINE/2018 !

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm değerli forum.gamer.com.tr takipçileri ben CodeR12 !
Bugün bahsedeceğim konu 2018'de açacağım sunucunun üst düzey yetkili alımları olacak.
KISACA BAHSEDEYİM=Bu sunucu ilk olarak 2 Nisan tarihinde kurulmuş olup maddi açıdan sıkıntı olduğu için kapatılmıştır daha sonra ise benim TEOG sınavım olacağı için tekrar açmamaya karar verdim. Ve TEOG sınavı bitince açmaya karar verdim. Nisan-Mayıs 2018 Tarihinde aktif olacak sunucum için kendini bilen +2 yıl deneyimi olan,olgun,bilgili yetkili arkadaşlar aramaktayım. Başvurunuzu yaptıktan sonra tek yapmanı gereken beklemek. Alınırsanız skype adresleriniz üzerinden "YETKİLİ GRUBU"'na çekileceksiniz. Server %100 1 yıl sonra aktif olacaktır. Bu yüzden herkes lütfen formu doldursun ! Bu server çok profesyonelce hazırlandı :)

FORM (MODERATOR-SR.MODERATOR-ADMİN)
Adınız/Soyadınız:
Yaşınız:

Skype adresin?:
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN):
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:

BAŞARILAR :)

GÜNCEL+

GÜNCEL++

MrWildTr77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:Yunus Emre E***
Yaşınız:16

Skype adresin?: facebook:kralemre78
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:4
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:4
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Önce Uyarı Sonra Ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Uyarı!
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Hayır
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Banlarım.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: Her ikisinide serverden 1 gün uzaklaştırırım.(Aşırı Küfür Kullanımı Olursa)
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Sıkıntı Yok
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): Her Türlü Komut'u Bilirim
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):, .....
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabi ki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılı,Dürüst Ve ahlaklı Bir insanım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Büyük Bir Serverin Admini Olarak.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Türkiyede Olmayan Bir Oyun Getirebilirim Serverinize

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:Yunus Emre E***
Yaşınız:16
Skype adresin?: facebook:kralemre78
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:4
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Önce Uyarı Sonra Ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Uyarı!
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Hayır
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Banlarım.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: Her ikisinide serverden 1 gün uzaklaştırırım.(Aşırı Küfür Kullanımı Olursa)
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Sıkıntı Yok
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): Her Türlü Komut'u Bilirim
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):, .....
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabi ki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılı,Dürüst Ve ahlaklı Bir insanım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Büyük Bir Serverin Admini Olarak.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Türkiyede Olmayan Bir Oyun Getirebilirim Serverinize
Reddedildiniz.

GÜNCEL++

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:Umut(soyadı Veremem)
Yaşınız:13
Skype adresin?:umutkaptains
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:2 yıl
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:2 yıl
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:ilk başta uyarı kick sonra devam etti süreli ban bidaha yaptı süre ileri dahada yapmaz heralde yaptı sınırsız ban yan çar açtı gene yaptı ip ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:her oyuncuya ne yaparsam onu yapardım.Ama Trollune video çekiyorsa kurucudan izin alıp bırakırım
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:skript biraz anlarım kod bilgisi baya var pluginlerdede biraz 4 server kruduğum için bilgiliyim
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:alınmıyacağımı biliyorum açık konuşiyim en yakın arkadaşımsa(akraba komşu vs.)bir şey yapmam açık söyliyim onun için almıyacaksan şimdiden hayır de
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?kavganın sebebini öğrenir çözmeye çalışırım baktım çözülmedi küfür'ler havada uçuşuyor ikisininde skypesini alırım ikisinede sınırsız mute atarım :D(barıştırmak için)skypeden anlaşın açarım derim gene olmadı açarım mutelerini süreli atarım küfürsüz etsinler bari :D
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:beklerim işimin adı ney aynı anda 3 oyuna yetmişmek zor olcak ama yaparım #AssertPesEtme
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):-/ban :D -/manuadd tüm ayrıntısına kadar -/mangadd -/op -/wand
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,baya var 10 u geçer 4 kez paralı en az 20 kez bedava server kurdum :D(deneme amacı)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: her girdiğim sunucuda anlaşıyorum genelde baktım ekip sıkıntı kurucu arıza istifa
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Tecrübe.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: iyi davranırım espriliyimdir oyuncularla güzel konuşma potansiyeline sahibimdir.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): hayır ama şakasına mesela ana avrat sövmem awk-awq-amerika gibi kelimelere kullanırım :D ama çok deyil
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: üstteki soruların birleşme hali evet anlaşırım :D
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: canınızın sağlığı.

Adınız/Soyadınız:Kerem KAraca
Yaşınız:14
Skype adresin?:keremkaraca0 (kelebek resmi var)
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:5
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:ilk once uyarir sonra 5 saat ban atardim
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:Sınırsız ban atardim
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:Biraz
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:3 saat banlardim
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? Kızgınlığını düşürmeye çalışırım
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: beklerim
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN):Swdeki düzeni korumak mute kick ban vb attmak Yardimci olma
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):Admin Olmucam
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,5
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tanıdıgımda çok iyi biri olurum
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Daha üst bi görev almak
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Dürüst Nazik Saygılı olurum
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: çok iyi
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yok
kardeş normal oyuncu hile açtı ona süreli bir youtuber twitcher açtı ona neden sınırsız ban açıklarmısın?

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:Umut(soyadı Veremem)
Yaşınız:13
Skype adresin?:umutkaptains
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:2 yıl
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:2 yıl
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:ilk başta uyarı kick sonra devam etti süreli ban bidaha yaptı süre ileri dahada yapmaz heralde yaptı sınırsız ban yan çar açtı gene yaptı ip ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:her oyuncuya ne yaparsam onu yapardım.Ama Trollune video çekiyorsa kurucudan izin alıp bırakırım
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:skript biraz anlarım kod bilgisi baya var pluginlerdede biraz 4 server kruduğum için bilgiliyim
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:alınmıyacağımı biliyorum açık konuşiyim en yakın arkadaşımsa(akraba komşu vs.)bir şey yapmam açık söyliyim onun için almıyacaksan şimdiden hayır de
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?kavganın sebebini öğrenir çözmeye çalışırım baktım çözülmedi küfür'ler havada uçuşuyor ikisininde skypesini alırım ikisinede sınırsız mute atarım :D(barıştırmak için)skypeden anlaşın açarım derim gene olmadı açarım mutelerini süreli atarım küfürsüz etsinler bari :D
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:beklerim işimin adı ney aynı anda 3 oyuna yetmişmek zor olcak ama yaparım #AssertPesEtme
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):-/ban :D -/manuadd tüm ayrıntısına kadar -/mangadd -/op -/wand
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,baya var 10 u geçer 4 kez paralı en az 20 kez bedava server kurdum :D(deneme amacı)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: her girdiğim sunucuda anlaşıyorum genelde baktım ekip sıkıntı kurucu arıza istifa
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Tecrübe.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: iyi davranırım espriliyimdir oyuncularla güzel konuşma potansiyeline sahibimdir.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): hayır ama şakasına mesela ana avrat sövmem awk-awq-amerika gibi kelimelere kullanırım :D ama çok deyil
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: üstteki soruların birleşme hali evet anlaşırım :D
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: canınızın sağlığı.

kardeş normal oyuncu hile açtı ona süreli bir youtuber twitcher açtı ona neden sınırsız ban açıklarmısın?
REDDEDİLDİNİZ

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ücretli & Ücretsiz skriptlerlik yapıyorum. Skripter arıyorsanız Discord ekleyin. xRodLess#4661

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype kuruyorum birazdan iletişime geçerim. Kendim kodladığım birçok skript var yetki için yapmıyorum.

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:ozanalp(Devamını Konuşursak Sölerim )
Yaşınız: 16

Skype adresin?: ozanalp200
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 5
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 6
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Ban
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Anlarım
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Jail

Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?:Mute(Ağır Küfürse Jail)
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Beklerim.
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /clearchat,/rg,//set,/day,/kick
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):/ban,/debug,/testfor,/whitelist,/killall
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 12(Daha Fazlada Olabilir)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Herkesle Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Minecraft Hakkındaki Bilgim Ve Yeteneğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Dürüst,İyi
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Gereksiz Pluginleri Kaldırırım,Skript Eklerim

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:ozanalp(Devamını Konuşursak Sölerim )
Yaşınız: 16
Skype adresin?: ozanalp200
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 5
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 6
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Ban
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Ban
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Anlarım
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Jail
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?:Mute(Ağır Küfürse Jail)
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Beklerim.
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /clearchat,/rg,//set,/day,/kick
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):/ban,/debug,/testfor,/whitelist,/killall
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 12(Daha Fazlada Olabilir)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Herkesle Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Minecraft Hakkındaki Bilgim Ve Yeteneğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Dürüst,İyi
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Gereksiz Pluginleri Kaldırırım,Skript Eklerim
reddedildiniz.

güncel+++++++++++++++++++++++4

GÜNCEL+++++++