<<SoldierPvP>>/1.8X/Moderator & Staff Alımları/ONLINE/2018 !

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
reddedildiniz.

güncel+++++++++++++++++++++++4

GÜNCEL+++++++
Maşallah Heralde 21 Yaşında 10 Yıldır Mc Oynayan Her şeye youtuber olduğu için susucaz ama oyuncuya ban atan adam arıyorsunuz heralde 100 kez moderator olmuş
sonra oyunculara iyi değil sert davranan arıyorsunuz.
YADA en yüksek ihtimal trollsunuz.

xJitterStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız: Mehmet Taha Kara
Yaşınız:14
Skype adresin?: facebook:175831624657305
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:5
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:6
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Öncelikle Uyarı - Aynı Şekilde Tekrarlanırsa Jail - Bidaha Tekrarlanırsa Ban.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: SS Alıp Benden Üstün Yetkililere Skype Üzerinden Gönderirim.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Tabikide - (4 Yıllık Tecrübem Var.) (Script - Plugin - Kod)
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: İlk Önce Uyarı - Aynı Şekilde Tekrarlanırsa - Bidaha Tekrarlanırsa Ban.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: İçinde Hakaret-Küfür Vb. Olaylar Geçerse Mutelerim.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Tabikide (Beklemesem Başvurmam.)
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /ban - /mute - /kick - /Jail - /time set
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /ban-ip - /help (Pluginleri Ve Komutları Görebilme) - /bukkit:..
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):, 2
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. (Anlaşacağımı Umuyorum)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Pozitif - Herkese Eşit Davrandığım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Pozitif Ve Herkese Eşit Bir Şekilde Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet. (Anlaşacağımı Umuyorum)
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Kaldırmak İstedğim Bir Şey Yok. her şey Yerinde Ve Kaliteli Bir Sunucu.

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız: Mehmet Taha Kara
Yaşınız:14
Skype adresin?: facebook:175831624657305
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:5
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Öncelikle Uyarı - Aynı Şekilde Tekrarlanırsa Jail - Bidaha Tekrarlanırsa Ban.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: SS Alıp Benden Üstün Yetkililere Skype Üzerinden Gönderirim.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Tabikide - (4 Yıllık Tecrübem Var.) (Script - Plugin - Kod)
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: İlk Önce Uyarı - Aynı Şekilde Tekrarlanırsa - Bidaha Tekrarlanırsa Ban.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: İçinde Hakaret-Küfür Vb. Olaylar Geçerse Mutelerim.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Tabikide (Beklemesem Başvurmam.)
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /ban - /mute - /kick - /Jail - /time set
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /ban-ip - /help (Pluginleri Ve Komutları Görebilme) - /bukkit:..
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. (Anlaşacağımı Umuyorum)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Pozitif - Herkese Eşit Davrandığım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Pozitif Ve Herkese Eşit Bir Şekilde Davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet. (Anlaşacağımı Umuyorum)
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Kaldırmak İstedğim Bir Şey Yok. her şey Yerinde Ve Kaliteli Bir Sunucu.
MERHABA, bazı eksikleri olsada sizin başvurunuzu beğendim. Sizi TRIAL olarak skype adresime bekliyorum. Detayları orada konuşacağız
. Skype adresim: oytun_and_pvp

BurkS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız: Burak Bal
Yaşınız: 15
Skype adresin?: facebook:lolsterburak54
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 3
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Uyarır Bidakine HapisHane Varsa Jail Atarım 20 DK Sonra Bidakine Ban Atarım
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Yani Bize Haber Verip Açarsa Bi Sakınca Yok Troll İçin video İse Video Dışı Açarsa Uyarırım
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Anlarım
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Herkeze Yaptıgımı Yaparım
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? Jail Atarım
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Beklerim
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): -/ban -/kick -/mute nick -/jails /ipban
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): World Edit Komutları Ve Standart Şeyler
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 2
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Durust Ve Alçak Gonullu
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Aşırı Az
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Daha Etkin Olmadıgı İçin Sunucu Pek bir şey Diyemem ama Kaldırmam Düzeltirim Eklemek Olucagım Şeyler Olucak Tabi

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız: Burak Bal
Yaşınız: 15
Skype adresin?: facebook:lolsterburak54
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 3
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Uyarır Bidakine HapisHane Varsa Jail Atarım 20 DK Sonra Bidakine Ban Atarım
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Yani Bize Haber Verip Açarsa Bi Sakınca Yok Troll İçin video İse Video Dışı Açarsa Uyarırım
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Anlarım
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Herkeze Yaptıgımı Yaparım
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? Jail Atarım
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Beklerim
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): -/ban -/kick -/mute nick -/jails /ipban
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): World Edit Komutları Ve Standart Şeyler
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 2
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Durust Ve Alçak Gonullu
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Aşırı Az
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Daha Etkin Olmadıgı İçin Sunucu Pek bir şey Diyemem ama Kaldırmam Düzeltirim Eklemek Olucagım Şeyler Olucak Tabi
Malesef reddedildiniz.

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:emirhan bağsürer
Yaşınız:16

Skype adresin?:seet1540 bulamassın ama :D
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:2.5 çok deil :D
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:3 sene
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:ben acımam ban atarım ! kusura bakma da acarsa ban yemeli yani
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:yetkili hile açarsa ilk başta direk size bildiririm ss vidyo felan
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:anlarım %100
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:ben arkadaşımı bile banlarım oda normal oyuncu benim gözümde
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? ortalığı sakinleştirirdim çoluk çocuk kavga etmeyin derdim
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:beklerim neden olmasın işim gücüm yok bekleriz
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN):wg wand mute ban kick hepsi ya biliyom
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):wg wand op dan anlamalı mesala nasıl diyeyim ama bilirim
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,yemin ederim 4 kere oldum 1 kerede süpermooderator oldum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabi anlaşılırım onlarda arkadaşım ekip arkadaşı :D
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: özellik felan yok onlarda oyuncu onlarda adam bende öleyim ben sadece yardım amaçlı onlara
Oyunculara nasıl davranırsınız?: oyunculara iyi davranırım kardesim gibi severim benden büyüklerin abisii olur kücüklerin kardesi gibi olurum asla küfür etmem !
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): asla kardesim ben küfür eden biri deilimdir takmam yani
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: tabi anlaşırım dostum kaç kere sordun bu soruyu
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: var bende bi hile onu engellerseniz sevinirim inşallah yoktur o hile engellidir sunucuda

Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:ben acımam ban atarım ! kusura bakma da acarsa ban yemeli yani
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:yetkili hile açarsa ilk başta direk size bildiririm ss vidyo felan
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:ben arkadaşımı bile banlarım oda normal oyuncu benim gözümde
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? ortalığı sakinleştirirdim çoluk çocuk kavga etmeyin derdim
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:beklerim neden olmasın işim gücüm yok bekleriz
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN):wg wand mute ban kick hepsi ya biliyom
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):wg wand op dan anlamalı mesala nasıl diyeyim ama bilirim
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):,yemin ederim 4 kere oldum 1 kerede süpermooderator oldum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabi anlaşılırım onlarda arkadaşım ekip arkadaşı :D
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: özellik felan yok onlarda oyuncu onlarda adam bende öleyim ben sadece yardım amaçlı onlara
Oyunculara nasıl davranırsınız?: oyunculara iyi davranırım kardesim gibi severim benden büyüklerin abisii olur kücüklerin kardesi gibi olurum asla küfür etmem !
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): asla kardesim ben küfür eden biri deilimdir takmam yani
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: tabi anlaşırım dostum kaç kere sordun bu soruyu
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: var bende bi hile onu engellerseniz sevinirim inşallah yoktur o hile engellidir sunucuda

lan 2 kere atmışın yanlışlıkla kusura bakma aga görmedim

Sarperr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız: Sarper Debeci
Yaşınız: 16
Skype adresin?: Sarperüt
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 2 Yıldır
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 4 Yıldır
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Uyarırdım Hileyi Kapatmazssa Bildirirdim.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Bana Göre Hiçkimsenin Üstünlüğü Yoktur Onuda Bildirirdim.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Hayır, Anlamıyorum :(
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Onu Uyarırdım Devam Ederse Banlardım 1 hafta
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? Uzlaşmaya Çalıştırırdım.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Evet Beklerim :)
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /ban /mute /rain /jail /unban
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /ban /mute /rain /jail /unban
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşırım :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılıyım,Dürüstüm Ve Net Birisiyimdir
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Adil Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık her şey İyi Gözüküyor :)

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

lan 2 kere atmışın yanlışlıkla kusura bakma aga görmedim
Detaylı olarak skype üzerinden konuşalım bazı özelliklerin hoşuma gitti skypemde eklisin.

Adınız/Soyadınız: Sarper Debeci
Yaşınız: 16
Skype adresin?: Sarperüt
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: 2 Yıldır
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 4 Yıldır
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Uyarırdım Hileyi Kapatmazssa Bildirirdim.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Bana Göre Hiçkimsenin Üstünlüğü Yoktur Onuda Bildirirdim.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Hayır, Anlamıyorum :(
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Onu Uyarırdım Devam Ederse Banlardım 1 hafta
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? Uzlaşmaya Çalıştırırdım.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Evet Beklerim :)
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /ban /mute /rain /jail /unban
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /ban /mute /rain /jail /unban
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşırım :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılıyım,Dürüstüm Ve Net Birisiyimdir
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Adil Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık her şey İyi Gözüküyor :)
Detaylı olarak skype üzerinden konuşalım bazı özelliklerin hoşuma gitti skype ekledim kabul et.

GUNCELvi++++

GÜNCELDİR ++++ FORMLARI DOLDURUNUZ.

GÜNCELDİR !!!! +++

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FORM (MODERATOR-SR.MODERATOR-ADMİN)
Adınız/Soyadınız: Alper A*******
Yaşınız: 14

Skype adresin?: alper.ertan1905
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: Yetkili Alımları İşlerini Kastediyorsanız 1 Yıl , Fakat Ondan Önce Kendi Sunucumu Açmışlığım Olmuştu.
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 4 Yıl
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Durumu Benden Daha Üst Düzey Yetkililere Bildiririm Ve Gereğini Yaparım.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Oyunculara Uygulanan Cezayı Uygularım Eğer Bunu Yapmamam Gerekirse Size Danışırım.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Yarı Yarıya Anlarım.
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Oyunculara Ne Uygularsam Onu Yaparım.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: Küfür , Hakaret Vb. Var ise Gerekli Susturma İşlemini Uygularım.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Bakarız.
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /vanish(/v) , /fly , /ban , /mute , /kick , GroupManager Komutları.
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /vanish(/v) , /fly , /ban , /mute , /kick , GroupManager Komutları.
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 6
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygım , Dürüstlüğüm , Davranışlarım , Adilliğim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı , Kibar , Doğru.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Oyun İçinde Asla. Çok Kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık Yok. Fakat Ekleyebileceğim Şeyler Var. (Örnek:StaffChat Skript , Kolay Ceza Skripti gibi Yani Skriptten Biraz Anlarım)

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FORM (MODERATOR-SR.MODERATOR-ADMİN)
Adınız/Soyadınız: Alper A*******
Yaşınız: 14
Skype adresin?: alper.ertan1905
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz: Yetkili Alımları İşlerini Kastediyorsanız 1 Yıl , Fakat Ondan Önce Kendi Sunucumu Açmışlığım Olmuştu.
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?: 4 Yıl
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?: Durumu Benden Daha Üst Düzey Yetkililere Bildiririm Ve Gereğini Yaparım.
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?: Oyunculara Uygulanan Cezayı Uygularım Eğer Bunu Yapmamam Gerekirse Size Danışırım.
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?: Yarı Yarıya Anlarım.
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?: Oyunculara Ne Uygularsam Onu Yaparım.
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ?: Küfür , Hakaret Vb. Var ise Gerekli Susturma İşlemini Uygularım.
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?: Bakarız.
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN): /vanish(/v) , /fly , /ban , /mute , /kick , GroupManager Komutları.
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN): /vanish(/v) , /fly , /ban , /mute , /kick , GroupManager Komutları.
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol): 6
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygım , Dürüstlüğüm , Davranışlarım , Adilliğim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı , Kibar , Doğru.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Oyun İçinde Asla. Çok Kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık Yok. Fakat Ekleyebileceğim Şeyler Var. (Örnek:StaffChat Skript , Kolay Ceza Skripti gibi Yani Skriptten Biraz Anlarım)
SKYPE ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİLMİŞTİR !

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki bir sorum olacak. Kullanacağınız Hosting Ne Olacak?

@seet Bu arada skript/kod bilginiz gerçekten %100'mü ? Peki örnek kendi yazdığınız bir skripti atar mısınız?

Son düzenleme:

ardanos8765

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız/Soyadınız:Arda Yıldırım
Yaşınız:12

Skype adresin?:arda87652
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz:2 yıldır
Kaç yıldır minecraft oynamaktasınız ?:3 yıldır
Bir oyuncu gördünüz ve o oyuncu hile kullanmakta. Ne yapardınız ?:önce uyarırdım gene açarsa banlardım
Bir youtuber/twicher sunucuda hile açmakta. Ne yapardınız ?:uyarırdım eğe hala devam ederse kicklerim hala açarsa banlarım
Skript/Kod bilgisi'nden anlarmısın?:anlarım 2 yıldır bu işe merakım var
En yakın arkadaşın sunucuda makro açtı. Ne yapardın ?:önce uyarır sonra banlardım
Sunucuda 2 oyuncu kavga etti. Ne yapardın ? 2 sini ayırmaya çalışırdım olmassa kicklerim eğer küfür ederlerse banlarım
SoldierPvP için 1 yıl bekleyecekmisin ?:beklerim
Moderatorun bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(MODERATORLAR İÇİN):/vanish /ban /kick /ban-ip /tp
Adminin Bilmesi gereken 5 komut söylermisin?(ADMINISTRATORLAR İÇİN):
Daha önce kaç defa moderator oldun?(Lütfen dürüst ol):16 ama maddi sıkıntılardan dolayı kapandılar
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Anlaşabilirm (huylarına bağlı)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: diğerleri bencil oluyor
Oyunculara nasıl davranırsınız?:servere zarar vermezseler onlarla anlaşırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):SadeceArkadaş Ortamında çok kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Dediğim gibi servere zarar vermezseler anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Yeni Özel Kitler