CasperSurvival Alımlar Kapatılmıştır.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

1) Başvuru yapabilmen için [Moderatör]-16 [SüperModeratör]-17 [Skripter]-15 [Admin]18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor.
2) Alacağın görev çok zaman gerektirebilir. Kendini hazırla. (Günde en az 2-3 saat ayırmalısın)
3) CasperSurvival Ekibinde oyunculara saygılı davranman gerekiyor.
4) Aktif olarak Skype kullanabiliyor olmalısın.
5) Basvurun kabul edilir olması halinde skypeden yetkiliyle hep iletişimde kalmalsın.
6) Ekipler: [SS Sorumlusu]-[Rehber Takip Sorumlusu]-[Sohbet Sorumlusu]-[Event Sorumlusu]-[SüperModeratör]-[Admin]-[Skripter]

Bilgilendirme) İşini iyi yapan moderatörler 30-60 Gün arası içinde SüperModeratör'e yükselir. Hiçbir sorumluluk almaz moderatörlerin üstüdür.
Bilgilendirme) İşini iyi yapan SüperModeratörler Admine yükselir. Hiçbir sorumluluk almaz mod/süpermod'lardan sorumludur.

Ekip 1)
SS Sorumlusu- Oyuncuların verdiği ss'leri gözden geçirir. Rehbere süre ve onay verir rehber jail atar.
Ekip 2) Rehber Takim Sorumlusu- İşini hangi rehber daha iyi hangisi işini yapmayan rehberleri gizlice izler. Daha sonra bir üst yetkilisine SüperModeratör'e iletir. SüperModeratör ile birlikte toplantı yapıp kişiyi atma kararıyla rehberlikten feshederler. İşini iyi yapan rehberler not alınır ileriki zamanda UstaRehber'e çıkar. Halen daha iyi yapıyorsa CasperSurvival ekibi olarak bir vip kiti hediyesi verilir.
Ekip 3) Sohbet Sorumlusu- Sohbette neler yazılıyor izlenir. Daha çok ne hakkında yenilik/başka server vs. olaylar not edilir. Kimlerin özelden hile varmı gibi mesajlar dinlenir. Hiçbir şekilde müdahale etmez ve gözüne batan olayları not edip SüperModeratör'e bildirir.
Ekip 4) Event Sorumlusu- Kurucu'dan event listesini 1 defa alır. Listeyi kaybedince bir daha verilmez uyarı cezası alır. Günlük eventler yapar. Saati gelen eventi yapmak zorundadır. O saatte olmayacaksa neden olmadığını SüperModeratör'e bildirip o saat izinli olur. Verilen event listesinin dışına çıkarsa görevi elinden alınır.

Kademe 1) SüperModeratör- Moderatörlerin yetkilisidir. Her türlü bilgi SüperModeratör'den geçer. Kararlarla sorunları çözer. Sorun yapan işlere çözüm bulur. Çözemediği sorunları admine bildirir. Günlük olay defteri çıkarır. Moderatörlerin işleri kontrol altına alınır. İşini yapmayan moderatör hakkında Admin ve SüperModeratör toplantısında Moderatör atılır veya uyarılır. Herhangi bir moderatör izine çıkınca (yani o saatte bir işi varken durumu bildirip çıkmışsa) o moderatörün yerine kendisi geçer veya diğer moderatörlere ekstra iş verir. Genellikle adminden emirleri alır.

Kademe 2) Admin- SüperModeratörlerden bilgi alır. Çözümlenmeyen sorunları Kurucu'ya bildirir. Sorun yapan işlere bizzat kendisi çözüm bulabilir. SüperModeratör'ün olay defterini Kurucu'ya günlük olarak verir. Söz konusu Takım Lideri'nin işleri yoğun olunca server'in en üst yetkilisidir. Bir oyuncuyu banlama hakkına sahiptir.

Ek Kademe) Skripter- Skripter bağımsız çalışır. Sadece komutları Admin ve Kuruculardan alır. Sunucu sistemleri için daha iyisini düşünür Admin veya Kuruculara danışır ve sunar. Skript bilgisi olması gerekir.

Örnek Form)
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:
Minecraft Nickiniz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :

Formu doldurup konu altına cevap yazınız. Yetkililer kesinlikle Bizimlesin veya Bizimle Değilsin bilgilendirmesi yapacaktır. Eğer bizimle olamazsanız üzülmeyin işini yapamayan moderatörler atılıp yerine yeni moderatörler gelecektir.

Konu Güncellemesi) 18 yaş sınırı düzeltilip daha düzgün yaş sınırları getirilmiştir. Skripter eklenmiştir. Şimdiden herkese başarılar.
Konu Güncellemesi2) Ekip 1, Ekip 2, Ekip 3, Skripter Alımı kapanmıştır. Ekip 4 alımı halen devam etmektedir.

Son düzenleme:

canii23

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Can
Soyadınız: begler
Yaşınız: 19
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: evet
Minecraft Nickiniz: canii23
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: çok kısa bir süre
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): oynadığım kadarıyla dügün bir sv
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: oynadığım 3 yıl içinde birkaçsunucuda yönetimde olmuştum kurucular memnun kalmıştı uzun bir zaman ise yetkili olmadım tekrar bu işi yapmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: hayır
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): aklımda bir proje yok ama kabul edilirsem yeni yeni fikirleri her gün sunarım
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: bilgim yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): tanımıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun? : moderatör

Adınız: Can
Soyadınız: Begler
Yaşınız: 19
Skype adresiniz: [email protected]
Minecraft Nickiniz: canii23
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): oynamadım
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: uzun zamandır yetkili olmadım bu görevi tekrar üstüme almak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: hayır
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): şu an yok ama alınırsam üstünde çalışıcam zaten sürekli
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: bilgim yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): tanımıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun? yani uygun bişeyler ayarlarız

skypetan konuşursak güzel olabilir eklersiniz

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:emirhan
Soyadınız:bağsürer
Yaşınız:16 1 ay sonra 17 ye giricem
Skype adresiniz:seet1540
Mikrofonunuz var mı:evet
Minecraft Nickiniz:seet
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3.4 4 diyebiliriz
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:ya aslında girmeye çalışıyorum açılmıyor kapalı felanmı ?
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):ya valla ciddi sölüyorum böle alım konusu felan dielim tam profosyonlce ekib 1 2 3 felan dielim çok profosyonelce olmuş ellerinize sağlık çok sevdim serveri inşallah seçilirim seçilirsem çok sevinirim tam istediğim server tipini buldum işte bu
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:hocam dediğim gibi serveri çok sevdim yardımım dokunur size bende sizin gibi ekibinizde olmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:3 kez kendi serverimi açtım ama kapattım işte tutmadığı için ve maddi durumdan 2 kez admin 1 kez başadmin oldum hocam
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):ya ne yalan söliyim ciddi şu an yok ya :(
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:vallaha yok hocam ben de yalan yok ciddi :(
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):şu an hiç tanımıyorum ama tanışırız ya seçilirsem abilerimle tanışırım sizin ekibinizde çalışmak çok istiyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :17 ye giricem dediğim gibi yaparsanız smod olurum ama yapmazsanız ekib 4 sevdim gibi neyse benim diyiceklerim bu kadar tam sevdiğim server tipi inşallah seçersiniz tanışmış oluruz HERKEZE İYİ FORUMLAR :cay::bayrak::cay:

xKeremReisPVP

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kerem
Soyadınız:oral
Yaşınız:18
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Malesef Yok
Minecraft Nickiniz:xKeremReisPVP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6 Senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:Allah Kısmet Ederse Yeni Başlicam Ama Kapanmadan Önce Oynamışlığım Var
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Başarılı Bir Survival Olduğunu Düşünüyorum Zevk Veriyor
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:2 3 Sene Admin-Kurucu Olmuşluğum Var Buna Devam Etmek İstiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:okullar Açıldığında Kendi Serverimi Açıcağım (Şuanlık Bir Yetkim Yok)
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):Servere Yeni Başlicağım İçin Yenilikleri Öğrenir Öğrenmez Bir Kaç Proje Düşünebilirim
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:Malesef Yeni Başlicağım İçin bir şey Bilmiyorum :/
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):+ #RuhsuzErkek + #Łitany #Leader #CasperSurvival Teknik Destek Hanifi Yi Az Çok Tanıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Adminliğin Uygun Olduğunu Düşünüyorum Ama Siz Bilirsiniz

Slingua

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Kargün
Yaşınız:19
Skype adresiniz: Slingua
Mikrofonunuz var mı: var
Minecraft Nickiniz: Slinguaaaa
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Casper Survival ilk başladığı günden beri burdayım eski adım ise XPompaciX
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): çok güzel bi server bağımlı yapıyor server
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Bende sizin gibi serveri en iyi hale getirmek için uğraşıcam
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: yok
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: şu an casper survival pl ve yetkili arıor
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Ruhsuz Erkek - Hanifi DonsuzErkek - Arda KalpsizErkek -Doğan
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun: Admin yada Mod uygundur... Saygılarımla

Son düzenleme:

Thetabells

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin öncelikle. CasperSurvival Zaten açık değilmiydi ? Bu alımların sebebi nedir bir şey mi oldu sorun mu çıktı anlamadım

İyi forumlar..

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin öncelikle. CasperSurvival Zaten açık değilmiydi ? Bu alımların sebebi nedir bir şey mi oldu sorun mu çıktı anlamadım

İyi forumlar..
Sunucumuz hazirandan beri kapalıdır. Yanlışınız var. Şuanda herşeyi en baştan düzenliyoruz. Eylülde açmayı planlıyoruz. Üstteki başvuruları takibe aldık.

RainbowSoldier

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Aydoğdu
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Discord Kullanıyorum Ama Skype Açarım Çok Gerekirse.
Mikrofonunuz var mı: Var
Minecraft Nickiniz: Rainbow
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başlıycam Burda İpde Belirtmemişsiniz
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Güzel Başarılı.
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Bilmiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: Yok
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Tanımıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Ekip 1 ss sorumlusu

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kerem
Soyadınız:oral
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Malesef Yok
Minecraft Nickiniz:xKeremReisPVP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6 Senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:Allah Kısmet Ederse Yeni Başlicam Ama Kapanmadan Önce Oynamışlığım Var
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Başarılı Bir Survival Olduğunu Düşünüyorum Zevk Veriyor
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:2 3 Sene Admin-Kurucu Olmuşluğum Var Buna Devam Etmek İstiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:okullar Açıldığında Kendi Serverimi Açıcağım (Şuanlık Bir Yetkim Yok)
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):Servere Yeni Başlicağım İçin Yenilikleri Öğrenir Öğrenmez Bir Kaç Proje Düşünebilirim
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:Malesef Yeni Başlicağım İçin bir şey Bilmiyorum :/
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):+ #RuhsuzErkek + #Łitany #Leader #CasperSurvival Teknik Destek Hanifi Yi Az Çok Tanıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Adminliğin Uygun Olduğunu Düşünüyorum Ama Siz Bilirsiniz
Bizimle değilsiniz. Özür dileriz. Diğer kişiler hakkında süreç devam ediyor.

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız:Taha
Soyadınız:Kaya
Skype adresiniz:tahaqkaya
Mikrofonunuz var mı:Yok Ama Almayı Düşünüyorum
Minecraft Nickiniz:_Ready2Die_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:4 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Sunucu Pluginleri,Skriptleri Olsun Build Tasarımı Olsun Gerçekten Güzel
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Sunucunuzun Daha Yüksek Kademelere Getirip Emek Sarf Etmek İçin
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:Yok Ama Bayramda HUB Sunucu Açıyırum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):yok ama proje kurmayı geliştirmeyi düşünüyorum
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:Şu Anda sunucu Baştan Düzenleniyor Build Tasarımı vs.
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):Hiç Birini
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Admin Yada Süper Moderator Ama Derseniz Emeksiz iş Olmaz zaten emeksiz iş Olmaz Moderatorden'de başlatabilirsiniz.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Taha
Soyadınız:Kaya
Skype adresiniz:tahaqkaya
Mikrofonunuz var mı:Yok Ama Almayı Düşünüyorum
Minecraft Nickiniz:_Ready2Die_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:4 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Sunucu Pluginleri,Skriptleri Olsun Build Tasarımı Olsun Gerçekten Güzel
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Sunucunuzun Daha Yüksek Kademelere Getirip Emek Sarf Etmek İçin
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:Yok Ama Bayramda HUB Sunucu Açıyırum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):yok ama proje kurmayı geliştirmeyi düşünüyorum
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:Şu Anda sunucu Baştan Düzenleniyor Build Tasarımı vs.
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):Hiç Birini
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Admin Yada Süper Moderator Ama Derseniz Emeksiz iş Olmaz zaten emeksiz iş Olmaz Moderatorden'de başlatabilirsiniz.
Skype üzerinden şahısla konuşuldu. Bizimle değilsin. Özür dileriz. Diğer kişilerin işlemi devam etmektedir.

Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Aydoğdu
Skype adresiniz: Discord Kullanıyorum Ama Skype Açarım Çok Gerekirse.
Mikrofonunuz var mı: Var
Minecraft Nickiniz: Rainbow
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başlıycam Burda İpde Belirtmemişsiniz
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Güzel Başarılı.
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Bilmiyorum
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Tanımıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Ekip 1 ss sorumlusu
Size ulaşabilmemiz için skype gereklidir lütfen skypeden ulaşınız. Skype: hanifitr33

PenguenAbi

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Gülşen
Yaşınız:12
Skype adresiniz:burak1907062
Mikrofonunuz var mı:Evet
Minecraft Nickiniz:HartNine
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1 Ay Fln Oynadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Güzel Sunucu Tam Aradaığım Tarzdan
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Survival Oynamayı Severim
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:şu an Yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):1-YusufÇınarı Tanıyorum Admin Olan
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Rehber.UstaRehber

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Gülşen
Yaşınız:12
Skype adresiniz:burak1907062
Mikrofonunuz var mı:Evet
Minecraft Nickiniz:HartNine
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1 Ay Fln Oynadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Güzel Sunucu Tam Aradaığım Tarzdan
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Survival Oynamayı Severim
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:şu an Yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):1-YusufÇınarı Tanıyorum Admin Olan
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Rehber.UstaRehber
Üzgünüm şuanlık rehber alımları yok.

11thdoctor

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Efe
Soyadınız: Boyacı
Skype adresiniz: efe_byc
Mikrofonunuz var mı: Var.
Minecraft Nickiniz: EfeByc
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Açıkçası çok olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Gayet iyi ama geliştirilebilir çok yanı var benim de katılma sebebim bu zaten.
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Çünkü sunucunuz ilgimi çekti ve açıkçası her sunucuya başvuru yapmam ama buna gerçekten bir şeyler katabileceğime inanıyorum.
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: 3-4 tane var. Skripter olduğum için her suncuya vakit ayırabiliyorum. İşimi de özenli ve ilgili yaptığım için düzgün, seri olarak biter.
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): Sunucunun skriptler ve eklentiler ile çok daha şık görünümlü ve işlevsel olabileceğini biliyorum. O yabancı sunuculardaki gibi gelişmiş hali bizde neden olmasın? Bir proje değil birçok proje var aklımda. Hepsi de gerçekleşebilir şeyler.
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: Yalan söylemeyeceğim, sadece survival sunucusu olduğunuzu biliyorum ama Skripter olduğumdan çok bir değeri yok bu sorunun ama yine de öğreniriz tabi ki.
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Tanımıyorum.
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Skripter, çünkü artık her şeyi ezberledim diyebilirim, bir sürü kendim yaptığım skript ve eklenti var. Skype'dan ulaşırsanız konuları ve skriptleri atabilirim. Cevabınızı bekliyorum.

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Cem
Soyadınız: Buksur
Yaşınız: ocakta 16 olacağım
Skype adresiniz: live:cemibuksur
Minecraft Nickiniz: CemoPlays
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Şuanlık servera giremiyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Server güzele benziyor ama henüz girmedim
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Kaliteli bi sunucu ve buranın bana farklı bi tecrübe yaşatacanı düşünuyorum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): Şuanlık yok
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: Bilgim yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): HHiçbirini tanımıyorum
Hangi oyunun ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Ekip 3 sohbet sorumlusu

Son düzenleme: