Play.AhenkNW.Com 1.8.X HUB Sunucu Yetkili Alımları

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhabalar Forum Gamer Takipçileri Bugün Sizlere AhenkNW Hub Sunucumuzdan Bahsedeceğim.

Sunucu İsmi : AhenkNW
Sunucu Türü : Hub Skyblock,Faction ve Survival (Oyunlar Arttırılacaktır.)
Sunucudaki RAM Miktarı : 16GB
Sunucudaki Slot : Sınırsız
Sürüm : 1.8.x
Sunucu Lokasyon : Türkiye
Sunucu Hosting : Batihost
Sunucu IP Adresi (Bayramın 1.Günü Açılacaktır.): Play.AhenkNW.Com
Sunucu Resmi Web Sitesi (Bayramın 1.Günü Açılacaktır.):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

((Neyse Yavaş Yavaş Alımları Yapmaya Başlayalım))

[REHBER ALIMLARI] [HER SUNUCUYA 3 REHBER ALINACAKTIR.]
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız(+14):
Skype adresiniz(Zorunlu):
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.):
((Her Sunucuya 3 Rehber Alınacaktır Bilginize.))

[YOUTUBER ALIMLARI] [YOUTUBER ALIMLARI SINIRSIZDIR.]

Adınız:
Yaşınız(+14):
Skype Adresiniz(zorunlu):
Kanalınız Kaç Abone (En Az 750):
Bir Videonuz Ortalama Kaç İzleniyor:

[NOT BÖLÜMÜ] [DİPNOTLAR]

((YOUTUBER OLARAK ALININCA BİR SUNUCUMUZDA SKYBLOCK,FACTİON,SURVİVAL GİBİ SUNUCULARDA BİR SERİ BAŞLAMANIZ VE HAFTADA EN AZ 2 VİDEO ATMALISINIZ AKSİ TAKTİRDE YETKİNİZ ALINIR.))

((EĞER SUNUCUMUZA REHBER,YT OLARAK ALINDIYSANIZ SİZİNLE SKYPE ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİLECEKTİR.))

((BU ALIMLARIN DIŞINDA ALIM YOKTUR LÜTFEN SKYPE ADRESİNİZE EKLEDİGİMİZDE LÜTFEN MODERATOR OLAYIM VS İSTEKLERDE BULUNMAYIN SEÇİLDİĞİNİZ YETKİDE VERİLMEZ.))

((SUNUCUMUZDA YETKİDE SATIYORUZ ADMİN 1 AYLIK 30TL 2 AYLIK 60 3 AYLIK 90 SINIRSIZ 125TLDİR Bu Seçtiğiniz Sunucu için Geçerlidir Global değildir))

((SUNUCUMUZDA Mod YETKİSİ 1 AYLIK 20 2 AYLIK 40 3 AYLIK 60 Sınırsız:90TLDir Bu Seçtiğiniz Sunucu için geçerlidir Global Değildir))

SAYGILARIMIZLA
-AhenkNW !

SönmezBaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: burak
Soyadınız: belirtmek istemiyorum
Yaşınız(+14): 15
Skype adresiniz(Zorunlu): Granga1 (minecraft tutkunu)
Mikrofonunuz var mı: yok ama yakın zamanda olucak
Oyun içi isminiz: Geanga1
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 7 den fazla suncuda yetkili oldum bunlardan 3-4 tanesi kapapndı parasal neden lerden dolayı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): sunucu daha açılmadığına göre bunu bilemem ama nedeni siz suncun sahibi iseniz ben sizin bu formu oluştururken emek verdiğinizi düşündüğüm için ve sunucuya bir yetkili bulabilmeniz için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyidir saygı duyarım oyunculara onalara yardım ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: suncunun durumuna balı mesela herhangi bir güzel plugin biiliyorsam ve bu sunucuyu bozmuyorsa onu eklemek için size bildiririm birde suncuya sevgi saygı katarım suncu açık olmadığı için sunucuya ne lazım olduğunu bilmiyorum o yüzden çok emin konuşamıyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: belirtiğim gibi suncu açık değil ve buglu yada oyunculara zarar veren ibrşey olursa bunu size bildiririm ve kaldırrısınız
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): genlede komik espiriler yaparım ama dozunu kaçırmama çok nadiren küfür ederim ve küfür ettiğim zaman kendime mute attarım birde kendimi yetklili olduğum için normal oyunculardan üstün görmem
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet çünkü çoğu suncuda yetkili takımına uyum sağladım
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): faction istiyorum

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Adınız: YusufEmre
Soyadınız: Eren
Yaşınız(+14): 14
Skype adresiniz(Zorunlu): live:lucianthe54
Mikrofonunuz var mı: Vardı Ama Kırıldı 5 Gün Sonra Gelicek
Oyun içi isminiz: YusufEmre
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 57 serverde oldum bowpvp,mineleader,ankafaction,ProNavas Rehber, Daha Çok Var...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hub Serverde Rehberlik Çok Güzel bir şey Ve Küfür Edenleri Engellemek İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikiide.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Spam Engelleme , Irk Cıları Mutelemek Kural Koymak
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Adaletsizlik Varsa Onu Sİlmek İsterim (Tabi Yoktur)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Güvelinirim , Yardım Ederim , Hç Küfür Etmem
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): Skyblock

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Adınız: Ada
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız(+14): 11 :(
Skype adresiniz(Zorunlu): ZaferGursoy
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: BayanChesster
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): BetaCRaft,UnioCRaft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):2 tane hub sunucuda yetkili oldum ve 3. hub sunucudada yetkili olmaya karar verdim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: istediğiniz her şey
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: istediğiniz her şey
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaletliğim
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): SkyBlock

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: YusufEmre
Soyadınız: Eren
Yaşınız(+14): 14
Skype adresiniz(Zorunlu): live:lucianthe54
Mikrofonunuz var mı: Vardı Ama Kırıldı 5 Gün Sonra Gelicek
Oyun içi isminiz: YusufEmre
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 57 serverde oldum bowpvp,mineleader,ankafaction,ProNavas Rehber, Daha Çok Var...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hub Serverde Rehberlik Çok Güzel bir şey Ve Küfür Edenleri Engellemek İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikiide.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Spam Engelleme , Irk Cıları Mutelemek Kural Koymak
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Adaletsizlik Varsa Onu Sİlmek İsterim (Tabi Yoktur)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Güvelinirim , Yardım Ederim , Hç Küfür Etmem
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): Skyblock
[Applications Accepted] [Başvuru Kabul Edildi]

Adınız: Ada
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız(+14): 11 :(
Skype adresiniz(Zorunlu): ZaferGursoy
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: BayanChesster
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): BetaCRaft,UnioCRaft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):2 tane hub sunucuda yetkili oldum ve 3. hub sunucudada yetkili olmaya karar verdim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: istediğiniz her şey
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: istediğiniz her şey
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaletliğim
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): SkyBlock
[Applications Denied] [Başvuru Reddedildi]

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 7 den fazla suncuda yetkili oldum bunlardan 3-4 tanesi kapapndı parasal neden lerden dolayı
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): sunucu daha açılmadığına göre bunu bilemem ama nedeni siz suncun sahibi iseniz ben sizin bu formu oluştururken emek verdiğinizi düşündüğüm için ve sunucuya bir yetkili bulabilmeniz için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyidir saygı duyarım oyunculara onalara yardım ederim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: suncunun durumuna balı mesela herhangi bir güzel plugin biiliyorsam ve bu sunucuyu bozmuyorsa onu eklemek için size bildiririm birde suncuya sevgi saygı katarım suncu açık olmadığı için sunucuya ne lazım olduğunu bilmiyorum o yüzden çok emin konuşamıyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: belirtiğim gibi suncu açık değil ve buglu yada oyunculara zarar veren ibrşey olursa bunu size bildiririm ve kaldırrısınız
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): genlede komik espiriler yaparım ama dozunu kaçırmama çok nadiren küfür ederim ve küfür ettiğim zaman kendime mute attarım birde kendimi yetklili olduğum için normal oyunculardan üstün görmem
AhenkNW Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet çünkü çoğu suncuda yetkili takımına uyum sağladım
Hangi Sunucumuzda Rehber Olmak İstiyorsunuz (Skyblock,faction,Survival Tek Bir Tane Yazınız.): faction istiyorum