Altın Play.MINEPRIMENW.COM | TÜRKİYENİN İLK PVE FACTIONSU | Sayısız Patronlar / Güç Taşları / Zindanlar / Yetenekler / Özel Büyüler / Maskeler /

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beni forumda tanıyan tanır. Kimsenin sunucusunda reklam atmadım, attırmam da. Eğer varsa şikayetin Discord sunucumuza gelip konuşabilirsin.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Sunucu tekrardan OP Factions olup beta sürecinden çıkmıştır. Açık betada oynayan herkese teşekkürler!
reklamın kanıtı var al

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoğun istek üzerine editler geri gelmiştir. Artık bütün canlıları herkes eğitebilir! Canavara dönüşme sistemi yakında!

Mc.WinterNW.Com

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza güzel diyemem maalesef :( Çünkü More Beatiful Medet Bey :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza güzel diyemem maalesef :( Çünkü More Beatiful Medet Bey :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tenk yu veri maç. Ay rilli apreşiyet it

Petlerinizi savaştırabileceğiniz PetArena eklenmiştir!

Sunucu tekrar aktiftir. Yaşanan gecikme için özür dileriz.

Sunucu ve konu günceldir. Yeni maske ve editler eklenmiştir!

Konu aktiftir.

Birkaç gün youtube kanalımla uğraştığım için konuyu ve sunucuyu güncelleyemedim. Sunucu tekrar aktif!

Konu Günceldir!

Oyuncuların isteği üzerine hile serbest yapılmıştır. İyi oyunlar!

Konu Günceldir.

Konu Günceldir!

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tenk yu veri maç. Ay rilli apreşiyet it

Petlerinizi savaştırabileceğiniz PetArena eklenmiştir!

Sunucu tekrar aktiftir. Yaşanan gecikme için özür dileriz.

Sunucu ve konu günceldir. Yeni maske ve editler eklenmiştir!

Konu aktiftir.

Birkaç gün youtube kanalımla uğraştığım için konuyu ve sunucuyu güncelleyemedim. Sunucu tekrar aktif!

Konu Günceldir!

Oyuncuların isteği üzerine hile serbest yapılmıştır. İyi oyunlar!

Konu Günceldir.

Konu Günceldir!
Sunucu güzel gözüküyordu ama "Hile Serbest tir" ı görünce keyfim kaçtı. Bir gün serveriniz büyürse çok uğraşırsınız gibi geliyor.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vay anasını ben hile engeli ile uğraşirken sizin gibi sunucular "hile serbest" diyip oyuncuları daha da çok hileye yönlendirsin.
Yinede başarılar dilerim, winternw nin hub halini hatırlarım ve o zaman daha kaliteliydiniz.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel gözüküyordu ama "Hile Serbest tir" ı görünce keyfim kaçtı. Bir gün serveriniz büyürse çok uğraşırsınız gibi geliyor.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hile engellemek imkansız. Bükemediğin bile öpeceksin.

Vay anasını ben hile engeli ile uğraşirken sizin gibi sunucular "hile serbest" diyip oyuncuları daha da çok hileye yönlendirsin.
Yinede başarılar dilerim, winternw nin hub halini hatırlarım ve o zaman daha kaliteliydiniz.
Teşekkürler :)

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz çok güzel ve kaliteli bir sunucu ama hilenin serbest olması kalitenizi düşürüyor.Ne kadar güzel bir sunucu olsanızda eski tadı alamadım Başarılar dilerim :)

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz çok güzel ve kaliteli bir sunucu ama hilenin serbest olması kalitenizi düşürüyor.Ne kadar güzel bir sunucu olsanızda eski tadı alamadım Başarılar dilerim :)
Emin olun hile koruması için hâlâ araştırma yapıyorum. Sağlamını bulur bulmaz hile tekrar yasaklanacaktır. Hilenin açık olması beni rahatsız ediyor tabiikide. Yorumun için teşekkürler!