ALfheimNetwork | MMORPG Son Builder Alımı + 15:25 Kapalı Beta Açılış Saati

Holybleu05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz >> UTKUHAN
Yaşınız >> 14
Oyun Nickiniz >> GADZUE
Kendinize güveniyor musunuz? >> EVET
Takım çalışması yapabilirmisiniz >> EVET
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz >> 3.5
Kaç yıldır builderlik yapıyorsunuz >> 1.5
Buildiniz güzel olucağına emin misiniz >> EVET
World edit biliyormusunuz >> EVET
World guard biliyormusunuz >> EVET
Skype adresiniz >> holybleu53
Yapılarınızdan birkaç resim >>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
&

ByFenrirOfServers

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder İseniz:

AD:ömer faruk
SOYAD: forumda veremyeceğim ;D
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek):5 yıldır 13 serverde builderlık yaptım gerçekten builderlıgım bana göre iyi
Kendinizden Bahsedin:skypem omerfaruk1400 fotoğrafta f harfi var logo tasarımı yaptığım youtube kanalları var tanıdıgim 1 k aboneli arkadaşım var servere getirebilirim.

OSMAN485215

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ismim: osman
oyun nickim: tjhill0110 (premium)
bildiğim şeyler : groupmanager //set essentials vb.
5 yıldır minecraft oynuyorum
istediğim yetki:admin veya mod
youtube kanalım var
Discordum: BayHakimBey#7993

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz >> UTKUHAN
Yaşınız >> 14
Oyun Nickiniz >> GADZUE
Kendinize güveniyor musunuz? >> EVET
Takım çalışması yapabilirmisiniz >> EVET
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz >> 3.5
Kaç yıldır builderlik yapıyorsunuz >> 1.5
Buildiniz güzel olucağına emin misiniz >> EVET
World edit biliyormusunuz >> EVET
World guard biliyormusunuz >> EVET
Skype adresiniz >> holybleu53
Yapılarınızdan birkaç resim >>
&
Alındın Discord Sunucumuza Bekliyorum ! ^_^
Builder İseniz:

AD:ömer faruk
SOYAD: forumda veremyeceğim ;D
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek):5 yıldır 13 serverde builderlık yaptım gerçekten builderlıgım bana göre iyi
Kendinizden Bahsedin:skypem omerfaruk1400 fotoğrafta f harfi var logo tasarımı yaptığım youtube kanalları var tanıdıgim 1 k aboneli arkadaşım var servere getirebilirim.
Alındıgını Söyleyemiycem Fakat Discord Sunucumuza Katılabilirsin ^_^

ismim: osman
oyun nickim: tjhill0110 (premium)
bildiğim şeyler : groupmanager //set essentials vb.
5 yıldır minecraft oynuyorum
istediğim yetki:admin veya mod
youtube kanalım var
Discordum: BayHakimBey#7993
Dostum Biz Pluginer - Skripter Arıyoruz + Builder Alımı bitti Ama Yinede Discord Sunucumuza Katılabilirsin ^_^

Pluginer Ve Skripter Alımları Açık +!

Pluginer Ve Skripter Alımları Açık !

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Builder İseniz:

AD: Gökhan
SOYAD: Gençcan
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek): Çok iyi olmazsada iyi olduğunu düşünüyorum
Kendinizden Bahsedin: Tam aradığım kafadansınız 16 yasindayim adam akilli sw kuracak kisileri ariyorum bende sizin yaptiginiz gibi ilk basta denedim fakat dogru dürüst kisileri bulamadim plugin bilgim iyidir world edit bilgim iyidir world guard bilgim iyidir simdi size yapilarimi gösteriyim asagidaki yapilar 2-3 saat gibi bi sürede yapildi emek vererek is yapmayi seviyorum iyi günler :)

İhanetçileri almamanızı tavsiye ediyorum
bu kişi bizim ekibimize ihanet etti sizede edebilir.

Rakunkafali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BU SUNUCUNUN SAHIBININ GERÇEK YÜZÜ ALIN SIZE, ŞARTLARIMI KABUL EDIYORMUSUN DEDI, BENDE EVET DEDİM VE SKYPEDAN ENGEL ATTI! BÖYLE ŞEREFSİZ, YÜZSÜZ BİR İNSAN! ZATEN BEN BU SUNUCUYA HARAM EDERİM. SUNUCUNUN BÜTÜN YOLLARINI BEN YAPTIM. DAHA SONRA SKYPEDAN ENGELİ AÇIP BUNLARI SÖYLEDİ;

YANİ ARKADAŞLAR BU SUNUCUDA YETKILI OLMAYA KALKARSANIZ, SAKIN HA DÜŞÜNMEYİN. BÖYLE ŞEREFSİZ BİR KİŞİLİK KENDİSİ.

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İhanetçileri almamanızı tavsiye ediyorum
bu kişi bizim ekibimize ihanet etti sizede edebilir.
Dikkate Alacagız Görüşünüz İçin Teşekkürler.
BU SUNUCUNUN SAHIBININ GERÇEK YÜZÜ ALIN SIZE, ŞARTLARIMI KABUL EDIYORMUSUN DEDI, BENDE EVET DEDİM VE SKYPEDAN ENGEL ATTI! BÖYLE ŞEREFSİZ, YÜZSÜZ BİR İNSAN! ZATEN BEN BU SUNUCUYA HARAM EDERİM. SUNUCUNUN BÜTÜN YOLLARINI BEN YAPTIM. DAHA SONRA SKYPEDAN ENGELİ AÇIP BUNLARI SÖYLEDİ;

YANİ ARKADAŞLAR BU SUNUCUDA YETKILI OLMAYA KALKARSANIZ, SAKIN HA DÜŞÜNMEYİN. BÖYLE ŞEREFSİZ BİR KİŞİLİK KENDİSİ.
Kardeşim neyin kafasını yaşadıgını bilmiyorum hangi kafadaysan lütfen bu kafadayken benim forumuma mesaj atma.

beni tanıyan herkes o skypenin bana ait olmadıgını bilir skype adresim : furkan_318 zaten kimseden şart isteyecek biride değilim !

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Builder İseniz:

AD: Unkwn
SOYAD:Root %99 Kali
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek): Araştır Beni :D
Kendinizden Bahsedin: Doğaçlama Yaparım Emek Hırsızlarını Sevmem. DIKKAT

MimarcıÇocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:EfeBerk
SOYAD:Erdal
Pluginer Bilginiz(Gerçek):Yaklaşık 1 yıldır pluginerlik yapıyorum.Birçok serverde bu işle uğraştım ve memnun oldular.
Kendinizden Bahsedin:Yaş:16 3 yıldır minecraft oynuyorum.Lise 3 geçeceğim. Oyun içi isim:Exxer94

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:EfeBerk
SOYAD:Erdal
Pluginer Bilginiz(Gerçek):Yaklaşık 1 yıldır pluginerlik yapıyorum.Birçok serverde bu işle uğraştım ve memnun oldular.
Kendinizden Bahsedin:Yaş:16 3 yıldır minecraft oynuyorum.Lise 3 geçeceğim. Oyun içi isim:Exxer94
Alındın Lütfen Discord Sunucumuza Katıl ! ^_^ Discord İsmim : | Furkan | 17 | Gamer |#1760

Builder İseniz:

AD: Unkwn
SOYAD:Root %99 Kali
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek): Araştır Beni :D
Kendinizden Bahsedin: Doğaçlama Yaparım Emek Hırsızlarını Sevmem. DIKKAT
Yukarıda Belirttiğim Gibi Builder Alımları Bitti Dostum ^_^

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İhanetçi derken kastın neydi sizin swnizde okadar emeğim var okadar yapım var doğru dürüst minecraft oynamiyorsunuz benle ilgilenmiyorsunuz ben işten gelip sizin işlerinizi yapiyorum size bi yanlışım olmadi küfürüm olmadı kötü davranışım olmadi hep nazik olmaya çalıştım arkadaş olmaya çalıştım hep sizin serverinizde oynadim fakat son günler bu olaylar yüzünden canım sıkıldı başka serverlara başvuruyum dedim siz buna ihanet mi diyorsunuz ?

Ahmetilyus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İhanetçi derken kastın neydi sizin swnizde okadar emeğim var okadar yapım var doğru dürüst minecraft oynamiyorsunuz benle ilgilenmiyorsunuz ben işten gelip sizin işlerinizi yapiyorum size bi yanlışım olmadi küfürüm olmadı kötü davranışım olmadi hep nazik olmaya çalıştım arkadaş olmaya çalıştım hep sizin serverinizde oynadim fakat son günler bu olaylar yüzünden canım sıkıldı başka serverlara başvuruyum dedim siz buna ihanet mi diyorsunuz ?
Kardeşim Alım bitti dedik sadece. ihanet ettin felan demedik. hem biz senin Annenmiyizde İlgilencez??

bide sadece 9 dklık build yaptın konuşuyorsun. bu emek ise herkesin sunucuda emeği var.

ExLifeSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Son 1 Pluginer Alımı Yapılıcak Forum ::
AD :
SOYAD :
PLUGİNER BİLGİN:
FTP BİLGİN :
SKRİPT BİLGİN :
KENDINDEN BIRAZ UZUN BAHSET :

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tüh alım bitmiş. Neyse genede yaptıklarımdan bir resim atabilirim diye düşünüyorum:
map.png