Haraketli , Shader Benzeri , Sol El Texture Pack [Yusuf Terzi Pack]

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[1.8]Arkadaşlar bu texture pack üzerinde çok çalıştım bazı şeyleri (ç)aldım. Bazı şeyleri bir yerden alıp başka bir dosyayla karıştırdım. Bazıları tamamen benim. Bazıları üstünde dokunuşlar yapılmış itemler. Özetle karışık ama editlemeye emek harcanmış bir paket olarak Yusuf Terzi Pack karşınızda! B)
Hızlı indirme :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
5.gif

İlk olarak kurulum.
1- Dosyaları indirdiniz.
bandicam 2017-08-23 12-10-44-901.jpg

Aynen bu şekilde koyun.

ve kullanabilirsiniz ++ :D:D:D:VV:
Haraketlilerden ve özelliklerden birkaç örnek.
1.gif

Camlar değiştirildi 2017-08-23_12.00.31.png [paketteki]
Normal minecraftaki 2017-08-23_12.00.40.png
2.gif
3.gif

4.gif

5.gif

Arkadaşlar binbir tane daha özellik var ama ben sadece bunları gösterdim denerseniz çok hoşunuza gider :kek::kek:
Aşırı ilgi çekerse güncelleme gelecek ve gerçekten bu gayet güzel olcak :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Eline sağlık hocam da, ilgimi bir şey çekti, pakette shader falan yok ama iki kişi geliyor (ikisinin adı da mustafa) ve pakette shader olduğu için etkileniyor.
Birinin kayıt tarihi bugün, hesapta sadece iki etkinlik var, biri bu konuya attığı mesaj, ikincisi ise bu konuya attığı beğeni.
İkincisi hesap ise 2014 yılından beri ilk mesajını ve ilk beğenisini buraya atıyor.
Bir şey daha, siz bu iki hesaba teşekkür etmeyip sadece nicat000 beye teşekkür etmişsiniz. Diğerlerinin pek bir değeri yok gibi sizin için, hesaplardan atılan bu mesajların fake olduğunu düşünündürdü hocam kusura bakmayın.
İyi forumlar

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok ikiside benim arkadaşım yapma dememe rağmen olsun farketmezler deyip attı ^-^
haklı ve doğru bir tespit yaptınız :lol:

şu an silmesini söylüyorum

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
shader varken gereksiz
Arkadaşlarımın optifine ile oynarken 100 FPS aldığını
Shadere geçince kıprayamadığına şahit oldum.
Ayrı olarak sol el 1.8 de yok ve hareketli itemlerde ekledim [elmas kılıcın arada parlaması vs vs]
tabii ki shader daha iyidir ama düşük bilgisayarı olanlar muhtemelen kullanır. :D
Solaklar içinde yararlı bir paket yaptığımı düşünüyorum.

Gayet güzel bir konu eline sağlık dostum.
Teşekkür ederim dostum