Neden "MODLU" Türk sunucuları tutmuyor?

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba. Bugün sizinle konuşmak istediğim "Neden MODLU türk sunucuları tutulmuyor?"
Bunun birkaç sebebi var.
1. Modpack Alıntı olması.
2. Mod paketinin ilgi çekici modları bulunmaması.
3. Batihost gibi modlardan anlamayan sunucu şirketleri kullanılması.(Olabilir)
Niye eskisi gibi uzman türk modpackciler yok. şu an a kadar sadece birkaç tane gördüm.
şu an herkes Bıraktı modlu kurmayı. Hiçkimse eylenceli modpack yapamıyor.
herkes yok Modsuz faction falan. Daha sonrada kapatıyolar yani para kaybı.
HİÇMİ MODDER KALMADI BU TURKIYEDE!

Buraya neden modlarla ilgili bi konu açtım? Doğrusu bu konu tartışma konusu olmasını istedim. Çünkü modsuz sunucularda oynaya oynaya sıkıldım.

-Kısaca niye artık modlu sunucular açılmıyor. Lütfen uzun düzgün bi cevaplama yazın. Benimkini okudunuz. şimdi sizin sıra!

Depth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç Modlu sunuculara girmedim. Harbi merak ettim şimdi. :S

Son düzenleme:

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnsanlar 30 bin abonesi olan bir kişi ile fotoğraf çektirmek tek hayali ise oyunda
Yada Enes Batur denen şahısı görmek için medinedeki vinç gibi toplanıyorlarsa
Oyun kitlemiz berbat demektir
Tek yapabilceğimiz 20 kişilik bir serverde 15 kişi olgunca oyun oynamamız.
Tabii 15 kişiyide bulabilirsen :D

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Alıntıyla falan olduğunu düşünmüyorum. Yukarıda @MineJuvan hocamızın yazdığı gibi Türkiyede 512 mb ramlı bilgisayarı olan bir bireyin baba tarafından aldığı yorum : 'Neyine yetmiyor, adam gibi kullansaydın' tarzında olduğu için böyle olabiliyor.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alıntıyla falan olduğunu düşünmüyorum. Yukarıda @MineJuvan hocamızın yazdığı gibi Türkiyede 512 mb ramlı bilgisayarı olan bir bireyin baba tarafından aldığı yorum : 'Neyine yetmiyor, adam gibi kullansaydın' tarzında olduğu için böyle olabiliyor.
Künefe..Yani pardon Bycakr gayet haklısın ancak kimisi elinde olduğu halde oynamıyor.

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
- Genel olarak çoğu kişinin bilgisayarı güzel mod paketi açamıyor.
- Modlu Minecraft'ın verdiği zevki bilmiyorlar.
- Emek isteyen modları kullanmaya üşeniyorlar.
Bana göre en büyük faktörler bunlar.

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yazdıkların hepsi doğru, modder kalmadı bu, Türkiye'de demişsin ancak ben 2 yıllık modder'im ancak mod paketlerini paralı veya kendime yaparım. Özellikle yabancılara satıyorum. Yabancılar daha fazla alıyorlar. 10 dolar onlar için azken beleşe aldım falan diyorlar ama benim için 35tl parası iyi yani mod paketi yapıyorum + mod paketlerini editliyorum. Kendi sunucularına özel falan yapıyorum. Ancak hiçbir zaman Türkiye'ye bu hizmeti yapmam çünkü değeri bilinmiyor.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Öncelikle yazdıkların hepsi doğru, modder kalmadı bu, Türkiye'de demişsin ancak ben 2 yıllık modder'im ancak mod paketlerini paralı veya kendime yaparım. Özellikle yabancılara satıyorum. Yabancılar daha fazla alıyorlar. 10 dolar onlar için azken beleşe aldım falan diyorlar ama benim için 35tl parası iyi yani mod paketi yapıyorum + mod paketlerini editliyorum. Kendi sunucularına özel falan yapıyorum. Ancak hiçbir zaman Türkiye'ye bu hizmeti yapmam çünkü değeri bilinmiyor.
Paralı mod pakedi yapıyorsun da o modların çoğunun lisansı ona izin veriyor mu ondan emin misin. Sadece modlar değil pluginlere de geçiyor bu.

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Paralı mod pakedi yapıyorsun da o modların çoğunun lisansı ona izin veriyor mu ondan emin misin. Sadece modlar değil pluginlere de geçiyor bu.

Meraketme mod sahiplerinden izinsiz mod yapmıyorum ^_^
Ayrıca 3 sene önce yapıyordum mod paketlerini artık
sunucu işlerine geçtim

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu anda kafamda bi proje var aşşağıdaki sunucuları açacağım, bide türkiyede eskiden oynanan zevkli olan ama artık oynanmayan minigameleri falan koymayı planlıyorum modlu server kurma işi kafama yattı. Modlu Survival yada Sky Factory 2 serveri açabilirim tabii tutarsa

RPG
Survival
Sky Factory veya Survival ( Mod Pack )

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu anda kafamda bi proje var aşşağıdaki sunucuları açacağım, bide türkiyede eskiden oynanan zevkli olan ama artık oynanmayan minigameleri falan koymayı planlıyorum modlu server kurma işi kafama yattı. Modlu Survival yada Sky Factory 2 serveri açabilirim tabii tutarsa

RPG
Survival
Sky Factory veya Survival ( Mod Pack )

RPG'nin pek tutcağını sanmam malum türkiye'desin, bırakıp gidiyorlar bir süre sonra. Survival desen survival kralları belli bence piyasada kalamazsın. Avatar fikri hoşmuş yapılabilir hemde tutar. Skyfactory tutabilir survival modlu ise sanmıyorum. Dediğim gibi Türkiye'de artık sunuculara ilgi kalmadı.