Viphammadde yaparken yoruluyorum :(

MamiStyla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar viphammadde wg si kolay onları yapıyorum ama dışına tek tek wg atmam gerekiyor çok saçma değilmi yani şöyle.
İlk dışarıya wg atıyorum ondan sonra içeriye mesela normal vip hammaddesine wg atıyorum addmember yapıyorum vesaire ondan sonra vipler kıramıyor build allow yazıyorum vipler kırabiliyor ama diğer oyuncularda kırabiliyor..
Anlamayan varsa Discord gelsin açık açık anlatayım burda anlatamadım yani rütbehammaddedede aynısını yaşıyoruz bunun bi çözümü yokmu ya :(

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bütün duvarlara tek tek wg atıyorsan tabi ki yorulursun. Komple dışına ve maden kısmına wg atmak yeterli.Maden kısmına VIP Grubunu ekle tamamdır. Gerekirse de madenin önceliğini yükselt.

MamiStyla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bütün duvarlara tek tek wg atıyorsan tabi ki yorulursun. Komple dışına ve maden kısmına wg atmak yeterli.Maden kısmına VIP Grubunu ekle tamamdır. Gerekirse de madenin önceliğini yükselt.
Dışarıya full wg atıyorum build deny yapıyorum içeriye geçiyorum seçiyorum region define vip1 misal ondan sonra rg addmember vip1 g:Vip yazıyorum viplerde kıramıyor ?

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Dışarıya full wg atıyorum build deny yapıyorum içeriye geçiyorum seçiyorum region define vip1 misal ondan sonra rg addmember vip1 g:Vip yazıyorum viplerde kıramıyor ?
Dışarıya neden build deny yapıyorsun? Zaten kırılamaz dış kısmın wg build deny yapma.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
* Tüm VIP Hammaddesini seç.
* //expand vert
* /rg define viphammadde
* Ardından viplerin kazacağı yeri seç.
* /rg define vipkaz
* /rg addmember vipkaz1 g:vip1
* En sonda bunu yaz her şey düzelecek.
*/rg setparent vipkaz1 viphammadde