Filimler hakkında fikirlerim.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba bu konuyu açarken inşallah benim gibi düşünenler vardır diye dua ediyorum resmen..
İlk olarak söylemek istediğim şu, her filmde ve genellikle bu olayların yaşandığı filmler bilim kurgudur ki hep karakterler bildikleri halde tam tersini yapar ve olayları tamamen sarpa sardırır. Bunu neden yaptıklarına dair en ufak bir fikrim bile yok ve bu durumdan gerçekten sıkıldım, şöyle bir filim olsun ki karakterleri durumun farkına varsın ve bu durumu düzeltmek için salak saçma değilde düşünerek gerçekten ola bilecek tüm şeyleri göz önünde bulundurup düşünüp en güzel yöntemi seçseler diyorum ama şu ana kadar hiçbir filimde böyle olmadı misal size bir örnek veriyim, Bu gün bir filim izledim ve filimin konusu Paralel Evrenler bir adamın arkadaşı bilim adamı gibi bir şey, Bu dilim adamı arkadaşına bu gece garip bir şey olursa sakın evden çıkmayın ve ertesi gün olmasını bekleyin diye uyarıyor. Ardından uyarılan adam bulunduğu evdeki arkadaşlarına bunu söylüyor fakat diğerleri kuyruklu yıldız geçerken garip şeyler olduğu için dışarı çıkıyor ve her şeyi berbat ediyorlar 2 evren derken 3, 4, 5, 6 diye bu çoğalmaya başlıyor ve bunu yaparken biriside demiyor ki biz ne yapıyoruz yahu hep aynı sonuçlar oluyor bir durun düşünelim neler yaparsak bu olaylar gelişmemeye devam eder ve bundan sonra ne yapmalıyız gibi bir şey demiyorlar yaptıkları hatayı tekrarlayıp duruyorlar ve ben bundan gerçekten rahatsızım benim gibi düşünenler varsa kendilerini belli ederlerse çok mutlu olurum :)

İnşallah beni anlamışsınızdır iyi forumlar.

Son düzenleme:

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum karıştırdın galiba filim değil film diye yazılıyor. Ayrı olarakta fazla para için yapıyorlar

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İzlediğin filmin adı coherence idi yanlış hatırlamıyorsam.
Şöyle düşünün, normal şeyler yapılmış olsa, kimse gerekenin tersini yapmasa ve işler sarpa sarmazsa film için konu kalmaz.
Mesela; bahsettiğiniz filmde iki adam meraktan dışarı çıkmasa, evde otursalar sıkılırdım, sıkılırdık. Filmin başındaki masa muhabbeti bile inanılmaz sıktı beni, ilgi çekici olayların filmini çekerler doğal olarak yoksa izlenmez pek fazla.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlediğin filmin adı coherence idi yanlış hatırlamıyorsam.
Şöyle düşünün, normal şeyler yapılmış olsa, kimse gerekenin tersini yapmasa ve işler sarpa sarmazsa film için konu kalmaz.
Mesela; bahsettiğiniz filmde iki adam meraktan dışarı çıkmasa, evde otursalar sıkılırdım, sıkılırdık. Filmin başındaki masa muhabbeti bile inanılmaz sıktı beni, ilgi çekici olayların filmini çekerler doğal olarak yoksa izlenmez pek fazla.
Bende bunlara sıkılıyorum senin tarzın farklı benim tarzım farklı ben bunları yapmak yerine en azdından 1 kişinin bile bunların farkında olmasını istiyorum ama hayır hepsi birden yanlış yapıyor.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bunlara sıkılıyorum senin tarzın farklı benim tarzım farklı ben bunları yapmak yerine en azdından 1 kişinin bile bunların farkında olmasını istiyorum ama hayır hepsi birden yanlış yapıyor.

Lost’ da kimse kimseye bir şey anlatmadığından kafayı yiyordum. En sonunda sıkmaya başladı, kurgu falan değil de bazıları aptallık oluyor. İnsan adada gizli bir yeraltı bilgisayarı görür de hiç en yakın arkadaşına söylemez mi?

Hikayenin devamıymış falan hikaye. Ana karakterlerin dışında oluşan olaylar ile dönen filmler de var.