PowerMC Rehber Alımları

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni açılan Faction (Klan Savaşları) sunucuma 3 adet kaliteli rehber arıyorum.
Sunucumuzun IP Adresi: PowerMC.sytes.net
Formu kopyalayıp cevaplamanız gerekmektedir.
Yetki alıp ortadan kaybolacak arkadaşlarla da işimiz yok.
Sunucu üzerinden alım kabul edilmeyecektir.
Skype üzerinden alım kabul edilmeyecektir.
ALIM FORMU:
Kod:
Adınız ve Soyadınız:
Yaşınız:
Skype Adresiniz:
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Adınız ve Soyadınız: Ada Gursoy
Yaşınız: 17
Skype Adresiniz: vermem :(
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MichaelCupero
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Builder ve DenemeRehber
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: PowerMC , UnioCraft , İkoniaNEtwork
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: serverinizi çok beğendim ve yetkili olmaya karar verdim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: evet anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: adaletliliğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: naber , nasılsın gibi sözcükler kullanırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): asla
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz: Ne isterseniz yaparım

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Ada Gursoy
Skype Adresiniz: vermem :(
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MichaelCupero
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Builder ve DenemeRehber
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: PowerMC , UnioCraft , İkoniaNEtwork
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: serverinizi çok beğendim ve yetkili olmaya karar verdim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: evet anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: adaletliliğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: naber , nasılsın gibi sözcükler kullanırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): asla
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz: Ne isterseniz yaparım
Reddedildiniz.

ZyXEL0606

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Hakan Şahinler
Yaşınız: 13
Skype Adresiniz: Çılgın KAKADU PAPAGANI
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ZyXEL0606
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: Başlıca : KonyaCraft RightPvP GhostPvP
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: tabii ki Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunun Güzel Oldugunu Ve Bana Uygun Oldugunu Düsünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Neden Olmasın
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hak Yemekten Ve Yenmesinden Nefret Ederim Gramına Tahammül Edemem.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi, Dostça,Cana Yakın,Anlayışlı
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Eğer Yetkili Olursam Argo Küfür VB.. Kullanmam Zaten Yatkın Değilimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır Şimdilik Yok.

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Hakan Şahinler
Yaşınız: 13
Skype Adresiniz: Çılgın KAKADU PAPAGANI
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ZyXEL0606
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: Başlıca : KonyaCraft RightPvP GhostPvP
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: tabii ki Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunun Güzel Oldugunu Ve Bana Uygun Oldugunu Düsünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Neden Olmasın
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hak Yemekten Ve Yenmesinden Nefret Ederim Gramına Tahammül Edemem.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi, Dostça,Cana Yakın,Anlayışlı
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Eğer Yetkili Olursam Argo Küfür VB.. Kullanmam Zaten Yatkın Değilimdir.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır Şimdilik Yok.
Değerlendirmeye Alındınız.

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hergün kendi bilgisayarından 1gb ram sunucuya verip portlu açıyosun, sytes.net ücretsiz domaini alıyorsun. Sunucuna bağlıyosun. Sonra millete sunucu diyip alım formu doldurtuyosun. Çok akıllısın ama amacını anlayamadım. Ücretsiz hostla bir yere varamayacığını belirtirim.

RainbowSoldier

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Oğuzhan Aydoğdu
Skype Adresiniz: [email protected]
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Rainbow
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: StoriaCraft [Adminim]
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Bence Hissediyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Rehberliği yapabilceğmi düşünüyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Onlar Benle Anlaşırsa Bende Onlarla Anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Ayıran Bi Özellik Yok Hepimiz Aynıyız :D
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Onlar Bana Kötü Davransa Bile Ben İyi Davranmaya Çalışırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Yerinde
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Aklımda bir şey Yok :D

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hergün kendi bilgisayarından 1gb ram sunucuya verip portlu açıyosun, sytes.net ücretsiz domaini alıyorsun. Sunucuna bağlıyosun. Sonra millete sunucu diyip alım formu doldurtuyosun. Çok akıllısın ama amacını anlayamadım. Ücretsiz hostla bir yere varamayacığını belirtirim.
Bunu gizlemiyoruz. Amacımız sadece eğlenmek. Ayrıca sizin kadar nitradodan açıp eklenti paketi kuranlardan değiliz. Ben ücretsiz açıp kendimi geliştiriyorum ileride büyük hedeflerim var. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
............................................................................

Son düzenleme:

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Güray Şa***
Yaşınız:16
Skype Adresiniz:Guray-Shn
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Versa_
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3 yıl 4 e doğru ^^
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:popüler sunucular değil maalesef son sunucum keyifsurvival idi
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabikide online sürem yüksek!
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Rehber olmayı seviyorum ve üslubunuzdan deneyimli biri oldugunuz düşüncesine kapıldım :)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Dost canlısıyım büyük ihtimal anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Rehber olmaktan zevk alırım insanlara yardım etmeyi severim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyunculara samimmi davranırım sorularını geciktirmem
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Yatkın değilim sunucuda yetkili olursam zaten asla kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:İyi anlaşırım üstte bahsettiğim üzere dost canlısı bir insanımdır
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Daha önce bir sunucuda olmayan/ya da nadir görülen bir sistem görmek güzel olabilirdi ^^

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Güray Şa***
Yaşınız:16
Skype Adresiniz:Guray-Shn
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Versa_
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3 yıl 4 e doğru ^^
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:popüler sunucular değil maalesef son sunucum keyifsurvival idi
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabikide online sürem yüksek!
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Rehber olmayı seviyorum ve üslubunuzdan deneyimli biri oldugunuz düşüncesine kapıldım :)
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Dost canlısıyım büyük ihtimal anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Rehber olmaktan zevk alırım insanlara yardım etmeyi severim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyunculara samimmi davranırım sorularını geciktirmem
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Yatkın değilim sunucuda yetkili olursam zaten asla kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:İyi anlaşırım üstte bahsettiğim üzere dost canlısı bir insanımdır
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Daha önce bir sunucuda olmayan/ya da nadir görülen bir sistem görmek güzel olabilirdi ^^
Değerlendirmeye Alındınız.

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu gizlemiyoruz. Amacımız sadece eğlenmek. Ayrıca sizin kadar nitradodan açıp eklenti paketi kuranlardan değiliz. Ben ücretsiz açıp kendimi geliştiriyorum ileride büyük hedeflerim var. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

Nitrado'dan açıp hazır eklenti paketimi kuruyorum ben ? Hiçbir zaamn 1.8 sunucu açmadım zaten 1.8 üstü hazır plugin paketi yok. 1.12 için açmış oldugum Modern RPG sunucumda tüm plugin paketini kendim hazırladım. Ayrıca hiçbir zaman nitrado'dan sunucu açmadım. Sadece böyle saçma bir işe neden kalkıştığınızı anlamadım. Üstüne üstlük beni karalayacak sözler söylüyorsunuz. Daha düzgün saygılı bir biçimde konuşun. Hazır eklenti paketi kurduğumuzu dile getiriyorsunuz. Peki siz 1.8 için açıyorsunuz. Sunucuyu acaba neden ? Tabikide hazır plugin paketi kurmak için. Ama ben 1.12 altı bir sunucu hayatımda kurmamış bir insanım. Ayıbınızı düzeltmenizi istiyorum.

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Nitrado'dan açıp hazır eklenti paketimi kuruyorum ben ? Hiçbir zaamn 1.8 sunucu açmadım zaten 1.8 üstü hazır plugin paketi yok. 1.12 için açmış oldugum Modern RPG sunucumda tüm plugin paketini kendim hazırladım. Ayrıca hiçbir zaman nitrado'dan sunucu açmadım. Sadece böyle saçma bir işe neden kalkıştığınızı anlamadım. Üstüne üstlük beni karalayacak sözler söylüyorsunuz. Daha düzgün saygılı bir biçimde konuşun. Hazır eklenti paketi kurduğumuzu dile getiriyorsunuz. Peki siz 1.8 için açıyorsunuz. Sunucuyu acaba neden ? Tabikide hazır plugin paketi kurmak için. Ama ben 1.12 altı bir sunucu hayatımda kurmamış bir insanım. Ayıbınızı düzeltmenizi istiyorum.
Ben size hakaret içeren bir kelime kullanmadım. Ayrıca Siz sunucuya hiç girmeyip nasıl böyle bir fikire varabiliyorsunuz bunu da anlamadım.

Ve de kendimi geliştiriyorum.

KaraHayalet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

GALİBA GÖRMÜYORSUNUZ BUNUN İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM KENDİMİZİ GELİŞTİREN BİR SUNUCUYUZ VE PLUGİN PAKETİ KULLANMIYORUZ SİZ KENDİNİZ 1.12 SUNUCU AÇIYORSUNUZ ALIM KONUSUNDA İŞİNİZ OLMAZDI VE FACTİON KLAN SAVAŞLARI DEMEK 1.12DE PVP ATMALARI UYGUN OLMADIĞI İÇİN 1.8 SUNUCU AÇTIK

Chrinx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
GALİBA GÖRMÜYORSUNUZ BUNUN İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM KENDİMİZİ GELİŞTİREN BİR SUNUCUYUZ VE PLUGİN PAKETİ KULLANMIYORUZ SİZ KENDİNİZ 1.12 SUNUCU AÇIYORSUNUZ ALIM KONUSUNDA İŞİNİZ OLMAZDI VE FACTİON KLAN SAVAŞLARI DEMEK 1.12DE PVP ATMALARI UYGUN OLMADIĞI İÇİN 1.8 SUNUCU AÇTIK

Herzamanki klasik factions diyorsunuz yani, anladım.