xTheMerTRxx
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
./kayıt <şifre> <şifre> yapıyorum ama olmuyor login kayit diye de denedim
Gayet düzgün çalışıyor sistemler. Sıkıntınızı kanıtlayabilirseniz hata var mı yok mu diye tekrar kontrol edebilirim../kayıt <şifre> <şifre> yapıyorum ama olmuyor login kayit diye de denedim
Rütbe kitlerinin eklenmesi gayet hoş olmuş. Ayrıca sunucunuz daha fazla online'ı hak ediyor, başarılar.Gayet düzgün çalışıyor sistemler. Sıkıntınızı kanıtlayabilirseniz hata var mı yok mu diye tekrar kontrol edebilirim.
Konu güncel! Yakında yeni sistemler aktif.
Konu güncel!
Rütbe kitleri eklendi, orman haritası değiştirildi ve market büyütüldü. En kısa zamanda diğer yeniliklerde gelecektir!
Teşekkür ederim, en kısa zamanda daha çok yenilik eklenecek.Rütbe kitlerinin eklenmesi gayet hoş olmuş. Ayrıca sunucunuz daha fazla online'ı hak ediyor, başarılar.
Teşekürrler daha fazlası çok yakında inşallahSon güncellemeler baya güzel oldu. Sunucu gelişiyor![]()
Tam 4:57'de yapılan RaiderS sunucu reklamı :/Teşekürrler daha fazlası çok yakında inşallah
Sunucumuzun için oyuncular tarafından çekilen bazı tanıtım videoları:
AhahahaTam 4:57'de yapılan RaiderS sunucu reklamı :/
https://forum.gamer.com.tr/konu/ali...s-nitrado-net-boss-vipler-orman-arena.375988/
Ve RaiderS açıldıktan tam 10 dakika sonra bizim sunucumuzda reklamı yapılmış :/
Çok güzel manyak güzel ççoooooooook güzel bi sw
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, elimden geldiği kadar iyisini yapmaya çalışıyorumKonu tasarımınız mühteşem. güncellemeleriniz de çok iyi halde.
Öneririm
Değerli yorumun için teşekkürlerBeğendiğim nadir sunuculardan biri![]()
Daha betadayız hele bi durnoman reissss
mükemmel server türkiyede en iyi server diyebilirim faction olarak![]()