Merhaba, kurduğumuz izCraft Hub sunucunun survival bölümünü yapmak üzere bir adet pluginer ve bir adet builder alınacaktır. Başvuru yapacak olan kişiler HUB serverda sadece survival ayağında görev ve yetki sahibi olacaklardır.
Başvuru yapacak kişilerin olgun kafa yapısına, akıcı, düzgün ve imla hatasını en aza indirmiş Türkçe bilgisine sahip olması gerekmektedir. Minimum başvuru yaşı 15 olmakla beraber alım gerçekleştiğinde şahısların beni direkt facebook hesabımdan eklemeleri gereklidir.
Başvuracak kişilerin küfür, Atatürk ve cumhuriyet değerlerine hakaret ve ırkçı hakaretlerin ban sebebi olduğunu göz önünde bulundurması önemlidir.
serverip: oyna.izcraft.com
site: izcraft.com
Başvuru formunu doldurup konuya yorum yapınız.
Adım:
Yaşım:
Sahip Olmak İstediğim Yetki:
Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:
Başvuru yapacak kişilerin olgun kafa yapısına, akıcı, düzgün ve imla hatasını en aza indirmiş Türkçe bilgisine sahip olması gerekmektedir. Minimum başvuru yaşı 15 olmakla beraber alım gerçekleştiğinde şahısların beni direkt facebook hesabımdan eklemeleri gereklidir.
Başvuracak kişilerin küfür, Atatürk ve cumhuriyet değerlerine hakaret ve ırkçı hakaretlerin ban sebebi olduğunu göz önünde bulundurması önemlidir.
serverip: oyna.izcraft.com
site: izcraft.com
Başvuru formunu doldurup konuya yorum yapınız.
Adım:
Yaşım:
Sahip Olmak İstediğim Yetki:
Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:
Son düzenleme: