HUB Sunucunun Survival Serveri İçin Pluginer ve Builder Alınacak

Athynas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, kurduğumuz izCraft Hub sunucunun survival bölümünü yapmak üzere bir adet pluginer ve bir adet builder alınacaktır. Başvuru yapacak olan kişiler HUB serverda sadece survival ayağında görev ve yetki sahibi olacaklardır.

Başvuru yapacak kişilerin olgun kafa yapısına, akıcı, düzgün ve imla hatasını en aza indirmiş Türkçe bilgisine sahip olması gerekmektedir. Minimum başvuru yaşı 15 olmakla beraber alım gerçekleştiğinde şahısların beni direkt facebook hesabımdan eklemeleri gereklidir.

Başvuracak kişilerin küfür, Atatürk ve cumhuriyet değerlerine hakaret ve ırkçı hakaretlerin ban sebebi olduğunu göz önünde bulundurması önemlidir.

serverip: oyna.izcraft.com
site: izcraft.com

Başvuru formunu doldurup konuya yorum yapınız.
Adım:
Yaşım:
Sahip Olmak İstediğim Yetki:
Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:

Son düzenleme:

Athynas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yardım destek skype: gonyalimc
Sağoalsın, ücretli bir şey yaptırmıyorum. Plugin paketini hali hazırda sizden sunucu oyuncu girmeye hazır almıştım ancak çıkan sorunlar karşısında tek tek düzenlemekten plugine büyük bir giriş yapmış oldum. Teşekkür ediyorum tekrar.

Not: ip eklendi

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağoalsın, ücretli bir şey yaptırmıyorum. Plugin paketini hali hazırda sizden sunucu oyuncu girmeye hazır almıştım ancak çıkan sorunlar karşısında tek tek düzenlemekten plugine büyük bir giriş yapmış oldum. Teşekkür ediyorum tekrar.

Not: ip eklendi
Allahım her şey paramı :( destek yardım için dedim bana kurucu ver serveri ver demedim :)

Athynas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Allahım her şey paramı :( destek yardım için dedim bana kurucu ver serveri ver demedim :)
Sağoalsın, destek alacak kısmı aştık diye düşünüyorum. Elbet her şey para değil, para vermeden daha güzel işlere imza atmışlığım olmuştu. Tabii olarak minecraft için bu tam tersi durum oldu.
Ama teklif için teşekkür ediyorum :)

Barnakcıkerim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım:ArdaCan
Yaşım:16
Sahip Olmak İstediğim Yetki:CraftRisede 5 6 ay builderlik yaptım
Eklemek İstediklerim:İyi Olur Server İnşallah :)

ISkull78

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adım:Eren Batu
Yaşım:14
Sahip Olmak İstediğim Yetki:Builder
Deneyimlerim:birçok Sw de Builder OLDUM
Eklemek İstediklerim:Serverinize Buyuk bir katkıda bulunabileceğimi duşunuyorum

Berkesdgmfjdfuıhgıo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar işte forumum ;
Adım : Berke
Yaşım : 13 (Fakat Olgun Davranıyorum.)
Deneyimlerim : Dana önce 2 tane hub sunucum ve birçok tekil sunucum oldu.
Eklemek istediklerim : Öncelikle sizinle çalışmak benim içon bir onurdur. Sizin de sayenizde büyük projeler çıkartacağıma inanıyorum. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler , kolay gelsin.

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başvuru formunu doldurup konuya yorum yapınız.
Adım:Emircan
Yaşım:15
Sahip Olmak İstediğim Yetki:pluginer
Deneyimlerim:2Sene /Ustalık
Eklemek İstediklerim:Kendimi Usta Oldugumu Sanıyor+Çünkü Paket Yapıp Sattım Ve Hub Sunucuda Kurup Minigames + Normal Survival-Faction-Pvp Vb kurdum!

kingufosss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sa kardesim bisi sorucam
ben reklamci olurum ama sadece forumlarda deil heryerde reklam yapicam
kendi facebook gruplarim var 1 i 4000 kisi 3 face grubum var baya bi reklam yaparim ama
tek sartim yetkim reklamci gibi deilde vip gibi felan bisey olsun veya vip olsun

Holybleu05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım:Utkuhan Biricik
Yaşım: 15
Sahip Olmak İstediğim Yetki:Builder [ Mimar]
Deneyimlerim: Daha Önce Birçok Serverde Çalışmam Ve Büyük Bir Hub Serverin Builder ekibini Yönetmek.
Eklemek İstediklerim: Oyunculara Daha Kaliteli Daha iyi Bir Hizmet Verebilmek için Elimden Gelen Herşeyi Yapmak...

Adım:Utkuhan Biricik
Yaşım: 15
Sahip Olmak İstediğim Yetki:Builder [ Mimar]
Deneyimlerim: Daha Önce Birçok Serverde Çalışmam Ve Büyük Bir Hub Serverin Builder ekibini Yönetmek.
Eklemek İstediklerim: Oyunculara Daha Kaliteli Daha iyi Bir Hizmet Verebilmek için Elimden Gelen Herşeyi Yapmak...