VORTEXNW

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba;
Bir ay önce vortex nw den vip almıştım.
Kurucuyu skypeden ekliyip şifremi değiştirirmisin diye sormuştum ve bana lobiye gel özelden mesaj yaz dedi lobiye geldim o saaten sonra birdaha
mesaj yazmadı bir şey demedi şifremi değiştirmedi ve hesabım muhammet sağolsun çalındı buyrun ss ler

Birkaç gün sonra ....

İspatladım ve sonuç bu :

karar sizin....

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Lobide Bana Yazsaydınız Değiştirirdim Zaten, Hemde Diyoruz Tam Akrarırken -/ChangePassword EskiŞifre YeniŞifre Diye Şifrenizi Değiştire Bilirdiniz, İyi Forumlar,

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lobide Bana Yazsaydınız Değiştirirdim Zaten, Hemde Diyoruz Tam Akrarırken -/ChangePassword EskiŞifre YeniŞifre Diye Şifrenizi Değiştire Bilirdiniz, İyi Forumlar,
ben mesajlardada belirritğim gibi LOBİDE SİZE ÖZELDEN YAZDIM ŞİFREMİ DEĞİŞTİRMEDİNİZ ve tam aktarırrken şifreyi değiş filan o meselede yalan burda boş boş laflar etmeyin 1 tanesini bile bana skypeden söylemediniz

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
ben mesajlardada belirritğim gibi LOBİDE SİZE ÖZELDEN YAZDIM ŞİFREMİ DEĞİŞTİRMEDİNİZ ve tam aktarırrken şifreyi değiş filan o meselede yalan burda boş boş laflar etmeyin 1 tanesini bile bana skypeden söylemediniz
Lobide Yazdığınızı Görmedim, Tam Aktarırken Şifre Değiştiriliyor Boş Yapmayın Lütfen, İyi Forumlar,

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tek amacı para kazanmak olan bir sunucudan ne beklenir ki ?

Vip'i sat, al parayı, gerisine kafayı takma nasıl olsa para geldi değilmi.

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Daha Fazla Uzatmiyalım İyi Akşamlar, İyi Forumlar,
işte sizin yaptığınız yardım bu! herkes sizin ne yaptığınızı laflarınızı herşeyinizi öğrendi iyi günler size :D bakalım sunucunuz böyle ilerleyebilicekmi

aynen öyle kardeşim

Konuyu Daha Fazla Uzatmiyalım İyi Akşamlar, İyi Forumlar,
ee muhammet gerçekleri görünce hemen sustun bakıyorum

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
işte sizin yaptığınız yardım bu! herkes sizin ne yaptığınızı laflarınızı herşeyinizi öğrendi iyi günler size :D bakalım sunucunuz böyle ilerleyebilicekmi

aynen öyle kardeşim

ee muhammet gerçekleri görünce hemen sustun bakıyorum
Canım Benim Sadece Bana Sen Yazmıyorsun, Gerçekler Ortada Zaten Görseydim Değiştirirdim Zaten :)

Amacımız Para Kazanmak Değil, Zaten Kazanmak Olsaydı Amacımız Hiç Sunucuyla Uğrasmaştım Atardım Hazır Paketi Yapardım 10 Dk'Da Edit'İ 2 De Yetkili Alıp İlgilenin Derdim, Hem 4 Aydır Açık Olan Sunucumuz Daha Oyunda Bir Kere Bile Vip Alıcak Varsa Skypeden Ulaşın Vs, Gibi Şeyler Yazmadık, Hem 4 Sunucu İle Tek Uğrasıyorum Lütfen Konuyu Tam Bilmeden Yorum Yapmayınız, İyi Forumlar,

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canım Benim Sadece Bana Sen Yazmıyorsun, Gerçekler Ortada Zaten Görseydim Değiştirirdim Zaten :)

Amacımız Para Kazanmak Değil, Zaten Kazanmak Olsaydı Amacımız Hiç Sunucuyla Uğrasmaştım Atardım Hazır Paketi Yapardım 10 Dk'Da Edit'İ 2 De Yetkili Alıp İlgilenin Derdim, Hem 4 Aydır Açık Olan Sunucumuz Daha Oyunda Bir Kere Bile Vip Alıcak Varsa Skypeden Ulaşın Vs, Gibi Şeyler Yazmadık, Hem 4 Sunucu İle Tek Uğrasıyorum Lütfen Konuyu Tam Bilmeden Yorum Yapmayınız, İyi Forumlar,
hadi canım hadi herkes görüyor ne olduğunu serverinde o yüzden zaten mükemmel günde 10 kişi alıyor onlarıda kim bilir nasıl aldın belliki benim gibi birçok oyuncuyu böyle yapmışsınki oyuncu sayın düşük burayada gelip her cevabın altına yazsaydın değiştirirdim deyip durma şurda
yazdım zaten boş boş konuşma ayrıca @Kalix in dedikleride doğru zoruna gidiyorsa okuma sunucuyu kapat bu kadar boş boş yorum yapma

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
hadi canım hadi herkes görüyor ne olduğunu serverinde o yüzden zaten mükemmel günde 10 kişi alıyor onlarıda kim bilir nasıl aldın belliki benim gibi birçok oyuncuyu böyle yapmışsınki oyuncu sayın düşük burayada gelip her cevabın altına yazsaydın değiştirirdim deyip durma şurda
yazdım zaten boş boş konuşma ayrıca @KaLix in dedikleride doğru zoruna gidiyorsa okuma sunucuyu kapat bu kadar boş boş yorum yapma
Yahu Ne Boş Adamsın, 10 Kişi Almasının Sebebi Lagdan Ola Bilir Demi, Zaten Lag'ı Biraz Düzelttim,